Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gata! Am bagat-o in rucsac si fac cu ea o prima si ultima incercare la reparat!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Simona cred ca merita. Nu este o carte de colorat. :) este o carte in care te invata sa faci cutiute, oua pictate, coronite, aripi de zana. tare haioase ideile.

woau ce ploua afara! si la mine se aude cum bate ploaia ca imi cade pe cutia de la rulouri si ma enerveaza bocanitul asta. mai ales noaptea...

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Monu am priceput ca nu-i de colorat.Am intrebat daca ai rasfoit-o si are idei interesante si usor de realizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Simona cred ca indirect am raspuns lu Fran cu cartile de colorat. :)
scuze. eu zic ca merita. eu nu ma pricep la hand crafts si aici am gaist idei frumoase care merita incercate.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mickyyy bafta miine la doctor. Asteptam sa ne povestesti reactia sotului , ca ai ramas restanta la capitolul asta

Cuscra ce-ai facut ieri la gradinita, parca spuneai ca te duci sa vorbesti cu educatoarea...

Teddy acusica e pastele ortodox, ce faceti, va mai duceti in tara ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! Ploua intr-o veselie si e o vreme de toata jena, ne batem capul sa gasim activitati s-o mai distram pe atomica, altfel e vai de pielea noastra!

Danelutza - plecam in RO prin 24 sau 25, depinde cum reuseste sotzer sa-si ia liber...ne intoarcem inainte de aniversarea Alyssei. Ma sictirisem complet dupa faza cu maica-mea si am zis ca nu mai merg dar ne asteapta bunicutii mei si ar fi un soc pentru ei sa nu fim acolo de Paste, mai ales ca n-au vazut-o pe Aly din vara si ne asteapta ca pe painea calda...stii cum e, sunt batrani si bolnavi si nu cine mai stie cand apucam sa-i vedem...asta e, lasam comoditatea la o parte si facem un efort sa fie toata lumea multumita.

In week-end am fost plecati teleleu, sambata facuram turul nord-italiei pe la neamuri iar duminica am fost la ziua unui copilas de 3 ani...am constatat cu amaraciune ca am o pitika speriata de bombe, nu s-a jucat defel cu copiii (erau vreo 14, de toate marimile), ba mai mult, ii evita si era jale daca vreunul se apropia de ea, la un moment dat devenise isterica si ne-am facut de toata povestea. Ma gandesc cu groaza cum o s-o integrez io pe asta la gradinitza ca nici nu respira fara mine sau tac-su...mare greseala am facut ca am cocolosit-o atata, efectiv e de jale.

Gata pauza, ma apuc sa termin mancarea ca acus ajunge sotzer de la munci si e infometat ca un lup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Octav si Agata vor pleca in Romania de pe 16 iunie pina pe 1 septembrie! Primul emoticon este pentru ca ma bucur ca reusim sa-i oferim Agatei din nou o vacanta frumoasa, cu mare, munte, oameni dragi din familie... si Octav va avea in sfirsit timp sa se sature de iubita lui Romanie, mai ales de muntii ei , desi eu in doua luni nu m-am saturat... Iar al doilea este pentru ca vor fi plecati doua luuuni si o saptamina!!! El ca el, desi stiu ca si de el mi-e dor de nu mai pot, dar Agata e prima data cind pleaca de linga mine in 7 ani de cind am nascut-o. Nici macar o zi nu am lipsit de linga ea, nici macar o seara! Stiu-stiu, e cu ta-su si cu bunicii si cu nasa-sa si cu restul care o iubesc si nu mai pot de dragul ei, dar nu e cu ma-sa. Sau mai bine spus ma-sa nu va fi cu ea! Nu am realizat decit asta-noapte, cind am avut un vis cumplit legat de ea, probabil ingrijorarea mea s-a transformat in vis in ceva de-a dreptul infricosator (am vazut prea multe filme proaste!), m-am trezit la 5 si nu am mai putut adormi. Cind s-a trezit, am pupat-o de am albit-o, cind a plecat la scoala la fel... m-am timpit, nu-i asa!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia linisteste-te, stiu ca-ti va fi greu fara amindoi, mai ales ca vor sta atita timp departe de tine, dar daca le va fi bine, nu mai conteaza lacrimile care le vei varsa. Imi vine mie sa pling pentru tine , asta pentru ca Isabella mai mult de o ora sau o ora jumatate, nu a stat departe de mine, iar in acel timp, ma uitam de zece ori pe geam sa vad daca nu vine acasa.

Teddy, Isabella se acomodeaza destul de repede cu copiii, indiferent de virsta care o au. Probabil unde o duc permanent in parc si se joaca, nu stiu ce sa-ti spun. Hai ca-ti dau o idee, e preluata nu-i a mea, dar pe care vreau sa o pun si eu in practica. Du-te la cumparaturi, daca ai pe linga tine, un magazin din ala mare, unde poti sa o lasi pe Alyssa, chiar si doar jumatate de ora, sa se joace cu mingiute sau ce mai au acolo, dar unde sa fie fara tine si cu copii straini. Multa lume de aici, procedeaza asa cu copiii, ca sa nu aiba probleme cind vor merge la gradinita.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, de asta o si las, ca stiu ca-i va fi bine! Si apoi, fie vorba intre noi, mamele, cred ca ii va fi bine si pentru ca va sta departe de gura maica-sii...

Octav si Agata se duc la Santana in seara asta! Mami sta acasa, ca mai are pitici de crescut!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Danelutza- da si eu o duceam pe bia de multisor in locuri din acestea sa se obisnuiasca cu copiii de fapt mai bine zis il lasam si pe cristi cu ea. Era supravegheta si de d-nele acelea plus cristi si uite ca a patit-o ultima data cand am dus-o ( nu stiu daca va mai amintiti) a cazut pe manuta ei si si-a scos cotul de la loc.
Sper ca prin alte parti sa fie persoane mai responsabiile cele care au grija de copii in acele locuri.
Nici macar atata n-au facut sa ma sune pe nr. de mobil lasat in acest sens la ele ci au lasat-o plangand pana am ajuns acolo.

tdi- nu ai posibilitatea sa o lasi la o gradi fie si 2 ore pe zi pana la toamna?

nelia- te vei descurca singura cu cei doi copii de acasa? agata e mare fi fara grija si va fi cu tati.

Acum serios vorbind eu pe cristi in cei aproape 9 ani l-am lasat o singura zi intr-o excursie dar in schimb pentru acest an caut ceva tabara sa vedem daca gasim ceva pe placul nostru in apropiere.

Mergi la inceput