Copiluti de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
Androix spune:
Offff, lasati-ma ca ieri am facut curat in sacii de haine si i-am pus pe caprarii ce dau, cui dau, si am gasit body-ul cu care am scos-o pe Georgia din maternitate. E atat de MIC! Acum cred ca nu-i mai incape nici pe un bulanas. Si primele sosetute ale lui Filip. Intra fix doua degete de om mare in ele. Le-am pus de-o parte sa le tin amintire.
Ioana, sa stapaniti sanatosi masina! Mersi de info despre gradinite. Adevarul este ca eu am mers sa le vad dar nu m-am gandit sa intru. La albinuta ne-a inampinat o doamna la una din intrari, ne-a zis doua vorbe ca ei nu refuza nici un dosar si m-a trimis la alta usa unde au afsat tot ce-ti trebuie pentru dosar. In partea cealalta am vorbit doar cu paznicul dar directoarea era in nush ce sedinta.
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Sunt ofticata, ca m-am dus la bancomat, avem aici la noi in cladire, si cascata n-am scos cardul imediat si mi la tras inapoi in ATM, mi l-a capturat. Am sunat la BancPost, mi-a cerut telefonul ca revin ei in 10 minute si au trecut 20 si nu m-au mai sunat. Cred ca mai sun eu o data. Bai ce tolomaca sunt, n-am mai patit asta pina acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
Gabitzam, nu vreau sa te dezamagesc dar va dura ceva, cred ca trebuie sa faci cerere la ei. trebuie sa vina aia la bancomat si sa-l scoata, asta daca ai noroc si nu astepti.
eu am patit alta nebunie, la un ING, am scos cardul inainte s a scot banii!!!! si mi i-a tras inapoi!!! si scosesem si multi ca trabuia sa platesc niste rate care erau scadente....a fost... ca sa evit astfel de chestii la ING eu mi-am facut home bank si plata on line.
Matei e racit, marti seara a fcaut febra, l-am pazit pina la 2, adoua zi la examen a fost mirific, sunt cam la limita cu punctajul pentru trecere, dar nu imi pare rau ca m-am dus. azi noapte iar am stat cu el, nu putea sa doarma ca are nasul infundat, a facut febra, asa ca am stat cu el in brate de la 3 pina la 6-7. plimbindu-ma pe hol.
azi am ramas cu el acasa. sper sa inceapa sa fie bine sa facem si noi sarbatorile cu bine.
Denisa bafta multa!
Mercedes cum a fost la concursul de pian?
Andoroix, pentru gradinite ti-as sugera in primul rind sa fie aproape de casa, indiferent care este casa. ai sa vezi cum este dimineata sa il scoli. si sincer eu din 2 luni de gradinita m-am ales de fapt puse cap la cap cu 3 saptamini, asa ca.....
Ioana sa stapiniti sanatosi masina!!! ai sa te obisnuiesti cu ea!
Aurasa de unde ai luat bicicleta? sau mai bine zis, intreaba tu iepurasul !!!
onixone spune:
...nu am mai scris de multisor dar v-am citit tot timpul.
Am primit analizele la biobsie pt matusa mea si nu este cancer!!!
Am trecut prin clipe de groaza!!!cine a trecut prin asa ceva stie...
Au fost clipe de tensiune dar acum s-au mai linistit apele.Vedem ce trebuie sa facem de acum in colo!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Ha, deja cardul e inapoi in portofel, s-au miscat aia ca unsi Poate daca nu era bancomatul la noi in cladire nu se miscau asa, dar astia au contracte babane cu noi. Si azi e si zi de salariu.
Intr-o ora de cand mi-a inghitit animalul cardul deja era nenea cu el in dinti sa mi-l dea. Simpatic a fost ca a trebuit sa stau sa-i explic de ce cardul e pe un nume (cel dinainte de casatorie) si buletinul pe altul. Noroc ca legitimatia de servici, cu poza, este pe numele vechi. Si aveam si o copie dupa certif. de casatorie prin sertar.
Oana, ma bucur pentru matusa ta si pentru voi ca ati scapat de tensiune. Sanatate multa ii doresc!
Tdi spune:
Ciao....pe aici si noi...refac bagaje!
Onixone, ma bucur tare mult pentru voi!...stiu prin ce ati trecut ca nu de mult am asteptat rezultatele de la biopsia mea personala...nici nu vreau sa-mi amintesc!
Ioana, uau...sa stapaniti sanatosi masina si sa faceti multe drumuri cu ea! e diferenta de speriat intre matiz la asta dar sa stii ca e muuuult mai fain sa conduci o masina mare...eu m-am obisnuit rapid cu "autobuzul" lung de vreo 5 metri si n-as mai schimba pentru nimic in lume...cand mai iau fiatu' punto al sotului ma sperii cat e de mic si cat merge de prost!
Lucas, sanatate lui Matei! da' banii aia papati de bancomat i-ai mai primit inapoi?
Gabitza, ai avut noroc! gata jobu zici...de pe acuma sedere placuta acasa!:)
Danelutza, m-ai intrebat cat stam in RO...pana prin 2-3 mai, vine sotzer cu masina dupa noi.
Mercedes, succes lui Cristi la concurs!
Fetelor, sa-mi tineti pumnii stransi maine intre 10-15 ca suntem pe drum...una bucata mama isterica si obosita si o pitika atomica si crizata!...vai, de-ar sta cuminte macar pe avion!
gabitzam spune:
Teddy, drum bun iti doresc si sedere cat mai placuta in Romania!
Ma duc sa deschid capitol nou!
Capitolul 74