viitorii bobocei din clasa intai?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

aa e la geografie, si trebuie sa isi aleaga un stat, ii scoti poze cu acel stat si le lipesti pe o plansa mai mare si dupaia il inveti cate ceva despre stat si poze sa vb in fata la clasa.
poti alege ce vrei, si ii zici despre cladiri importante, despre muzeu, parcuri , populatie si ceva despre forme de relief, cum ca ar avea munti sau nu ... daca alegi california acolo ai multe de zis.. dar sa il faci simplu pt mintea lui si sa il implici si pe el in a face acel proiect si sa ii ceri parerea ce zici asta includem sau nu ...

Urasc proiectele astea.. si noi o sa avem ceva de facut, maine la sedinta cu parinti aflam ce si cum va fi anul asta. Ei sustin ca aceste proiecte il ajuta pe copil in a comunica mai bine, a forma o legatura mai buna cu parinti... caca de matza, sorry de cuvand.. ma enerveaza la culme proiectele.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Fetelor, atitudinea voastra pozitiva ma incurajeaza si pe mine. Diseara avem acel Open House... abia astept sa vad ce zic profesoarele.
ruxij eu fac cu sara la romana tinand cont de mai multe aspecte. Noi nu suntem stabiliti definitiv aici si nici nu o vom face. Ne vom retrage in timp... mai la vest , unde ar fi trebuit sa mergem initial, dar am zis ca e pacat sa pierdem oportunitatea de a cunoaste partea asta de lume. Tinand insa cont ca nu avem nimic sigur pentru viitor, plus situatia actuala din zona pe care nu pot si nu vreau sa o discut aici, tare imi e teama ca intr-o buna zi o sa ne facem bagajele si vom ateriza rapid la bucuresti. Sper ca nu, dar nu se stie niciodata. Atata timp cat nu o sa fiu sigura (dehh, ce ti-e si cu controlul asta) ca sara nu va mai merge la scoala in ro, o sa tina pasul la romana cu colegii de acasa. Despre echivalatul scolilor "straine" in ro mai bine nu vorbim (ma refer la clasele mici, atat m-am interesat).
Voi sunteti stabiliti acolo, limba care se vorbeste este engleza, limba lui de studiu este engleza. Si asa, faptul ca l-ai invatat romana este un mare 10 plus pentru tine si, de ce nu, pentru el. Verisoara mea traieste in austria. ea romanca, el austriac. Copiii vorbesc doar germana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! Ce mai e pe la scoala pe la voi? Fi-miu a venit azi cu cateva foi pe care a scris el niste chestii in clasa, de la el din cap. Una de exemplu era "all about me" si el I scris "Hi, my name is Matthew. I like kids. I like to play tic-tac-toe with my friends". Si au mai fost cateva foi in care trebuia sa scrie/povesteasca ce vedea in imaginile de pe foaie. De exemplu: "First, the children came outside. Next, they played with a ball. Last they...numai stiu ce faceau ca am uitat lol"
La Kumon (matematica dupa scoala) da test luni si o sa treaca la adunarea cu 6-10. Pana acum a facut adunarea cu 1-5. La scoala fac inca treburile alea cu simboluri facute din betisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Salutare tuturor!
Doresc un start bun si succes tuturor boboceilor!

N-am mai scris demult la acest subiect, dar revin si va spun ca a inceput si Andreea mea scoala aici, este deja in a 3-a saptamana de scoala si este bine deocamdata iar ea este tare fericita si incantata ca merge la scoala!

Va amintiti probabil cat eram eu de stresata prin primavara cand nu eram decisa daca e bine sa mearga acum la scoala sau sa amanam pentru la anul. Eu sincer as fi vrut sa mearga la anul, dar aici asa e sistemul, toti copii care implinesc 6 ani pana in luna mai, merg la scoala in august.
Deci cum va spuneam ea este incantata de scoala, este si lejer zic eu, nu prea ii streseaza, invata mai mult prin desene, la fel scriu mai mult pe foi, iar pana acum au invatat literele A si N si doar de tipar(noi stiu ca invatam mai intai sa scriem cu litere de mana si mai apoi invatam de tipar), iar la mate doar numaratoare pana la 10, le da diverese desene cu puncte si ei trebuie sa recunoasca cate puncte sunt intr-un desen si sa recunoasca cifrele, deci chestii usoare,fetele din USA vad ca la voi deja se fac scaderi si adunari pana la 20 chiar de la inceput?
Nu cara cartile si caietele dupa ea, lucru bun, in ghiozdan are doar o mapa cu foile ei, penarul si cutiutele pentru mancare, are mai multa mancare decat carti
Merge la scoala cu autobuzul scolii cu totii copii din clasa ei(scoala nu este aici unde stam ci cam la 6-7 Km),termina orele la 12, ia pranzul acolo la scoala dupa care ii aduce autobuzul la hort(afterschool) unde ramane pana la 17, aici isi face temele, alte activitati si joaca.
Cand vine acasa seara este franta de obosita si mai ales primul lucru cand intra pe usa: Mama mie foame!!!!!

Cam astea sunt noutatile la noi.

Mergi la inceput

Christel, mult succes! Sper sa aveti un an cat mai bun. Sa stii ca doar la Gabriela fac adunari si scaderi, la noi nu fac. Bogdan face el dupa scoala, l-am inscris la un program de matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Christel, eu am ajuns sa urmaresc subiectul asta, curioasa fiind daca ai da-t pe Andreea la scoala. Ma bucur azi sa citesc ca e scolarita de 3 sapt. si-i place. Eu cred ca ai luat cea mai bina decizie si sa doresc numai note de 1 si succese la scoala. Si da, asa e! Aici se scrie in primele clase cu creion si se invata intai (clasa 1) sa se scrie cu litere de tipar!

Va doresc la toate sa va bucurati de scolareii vostri, sa aibe numai rezultate bune si f. bune si.......va urmaresc in continuare, mai ales pt temele la engleza !

Mergi la inceput

Noi implinim azi 1 luna de cand a inceput scoala. Am fost ieri si am vorbit cu invatatoarea, am gasit un pretext (ca mi-e ca nu le place sa le bati la cap, m-a traumatizat aia dinainte) si am intrebat si cum se descurca fi-miu. A raspuns ca excelent, este foarte sociabil si are multi prieteni. Se pare ca pe asta se pune accent aci, ca anul trecut cu asta mi-a batut capul cealalta invatatoare, ca NU e scoiabil. Acu' cica e FOARTE sociabil, ba chiar deranjeaza ora, vorbeste mult, mai ales cu anumiti copii. De invatatura nu mi-a zis nimic decat ca "daaa, incepem direct cu propozitii, copiii sunt foaaarte buni". Am simtit ca nu are rost sa insist, "da' fi-miu cum e bla bla". Dc a zis ca "sunt f. buni", o fi si fi-miu printre ei :)) Una peste alta, am trecut de la nesociabili la prea sociabili :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ceau si bine ati venit la subiect noilor mamici,
Nu am timp sa stau sa citesc acuma ca nu sunt acasa, dar cand ajung acasa o sa ma pun pe citit ca sunt curioasa cum e pe la alte scoli.
Am venit numai sa va dau vestea ca Julian a avut deja primul test la mate si la trecut cu 100%, acuma e la level 5, si luni are test iara. O sa pun si testul pe net sa vedeti despre ce e vorba.
Un sf de saptamana minunat si mai vb cand ajung acasa....

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Multumesc Andreia(Helbi)pentru incurajari si urari, chiar m-au ajutat mult sfaturile tale, o sa urmaresc subiectul sa vad cum mai este prin alte parti.

Si te rog Andreia sa mai scrii la acest subiect, sa mai invatam si noi cum e invatatul pe aici.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Maine e prima zi de scoala in Romania.

Bafta bobocei si numai bine mamici de bobocei!

Mergi la inceput