viitorii bobocei din clasa intai?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicole, cum v-ati petrecut ultima zi din vacanta ?
O zi super faina, maine, la scoala !
Astept sa ne povestesti cum a fost !
devoska , nici Cristina nu a facut cine stie ce pregatire la gradi pt. scoala, fiind intr-o grupa Waldorf. Mai mult prin joc au invatat cate ceva.
Cu timiditatea ei imi este si mie teama, de cum se va integra in clasa, intre copii si cat de activa va fi la ore.
Dar vad ca se poate sa ne faca si surprize placute copiii, exemplul fiind chiar fiica ta. Cum o cheama ? Bravo ei !
Desi, ai fost cam dura cu ea, in vara, sa o tii atatea la birou. Bine ca nu a prins ura fata de scoala.
Noi, azi, mergem sa cautam pantofiori si fustita pt. prima zi de scoala, ca ce avea i-au ramas mici. Tenisi si tricouri albe, pt. ora de sport.
Revin maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Anina_n, multumesc pentru intampinare si mesaje. Trebuie sa recunosc ca nu stiu in ce consta o grupa Waldorf. Nici Sara (asa o cheama pe "maimutica") nu era activa la gradi, motiv pentru care tot timpul eram chemata de educatoare si mi se faceau observatii... "aveti probleme in familie de e Sara asa timida, va intelegeti bine cu sotul, aveti certuri?"
Fara cuvinte... Si acum uite ce surpriza placuta mi-a facut "timida" mea. In cateva zile zile s-a schimbat total, a inflorit. Peste vara s-a mai plans ca vrea la bucuresti ca nu stie rusa sa se descurce in parc, ca nu stie engleza sa se descurce la scoala... Am lucrat mult si la contruirea increderii in ea insasi. Am avut si noroc cu profesoarele care sunt amabile, iar colegii sunt toti niste draguti. Azi una din profe mi-a zis ca toti copiii vor sa stea in preajma ei si ca o plac. Probabil ca asta a contat foarte mult. Din copilul timid si neincrezator de acum o saptamana nu a mai ramas decat o fetita jucause, iar din vrajitoarea de mami, o mamica fericita si relaxata - sa vedem pt cat timp.
Eu va doresc spor la cumparaturi si ne "revedem" maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

devoska, felicitari pt un asa copil vesel si care a reusit sa se schimbe asa de mult. Sa sti ca si sistemul de invatamant si invatatoarea conteaza enorm in cum se comporta un copil in scoala... eu as fi speriata de cele din ro ha ha, sunt asa de rautacioase si severe de nu ai vazut asa ceva , pe langa nu au nici o tactica in a atrage copilul spre carte , totul e fortat.

Daca vrei sa ajuti copila mai mult, citeste in fiecare seara o poveste in eng, scurta, level I sau my first book, i can read... intreaba intrebari pe text si ajuta sa isi formuleze raspunsurile singura.

daca te pot ajuta cu ceva let me know...

Anina, astazi e ultima zi de vacanta, planumim o zi la pool, BBQ, ceva plimbari la park si in pat la 9 - 9:30 PM, pt ca la 7:30 am e sus sa se pregateasca de scoala. La 8:15 incepe orele.
Mie asa de frica cu mancarea, ca nu o sa mai pape pachetele dat de mine si o s avrea chestiile astea ciudate oferite de scoala, care pe mine nu ma prea incainta :(.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici pe mine nu m-a incantat ce le da la scoala sa manance, asa ca eu ii fac in fiecare zi pachet. E mai usor sa il las sa manance la scoala, dar nici nu ii place lui tot ce au aia. Voi nu puteti trimite "home lunch"?
In alta ordine de idei si la noi se intampla cam aceeasi chestie ca la Devoska. Fi-miu se simte mult mult mai bine in aceasta clasa decat anul trecut. Nu mai are ticul jucatului cu parul sau trasului de urechi, cum facea anul trecut. E mult mai sigur pe el, nu mai e cine stie ce timid, e mai independent... Chiar cam obraznic, si lucrez la asta:)) A spus ca ii place mult mai mult in clasa I si ca ar vrea sa locuiasca la scoala, auzi!! :))

Mergi la inceput

total Bogdan al tau ... ma bucur ca e si el mai bine si tu mai bine, iar cu oraznicatura, spor la treaba...

avem voie sa ii dam lunch de acasa , dar nu stiu daca el va fi incantat sa isi scoata lunch pe masa si sa pape, cand toti alti merg si isi cumpara de la scoala. lui nu ii plac toate mesele oferite. Dar pizza day, or hot dog, ar manca la scoala.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La noi sa stii ca e invers. Majoritatea vin cu lunch de acasa. Bogdan are lunch de acasa pt. ca asa cere el si cred ca cere pt. ca ii vede si pe altii. Doar vinerea e pizza day si toti copilasii mananca la scoala.

Mergi la inceput

Gabbriela, bun pontul cu cititul seara. I-am citit acum la culcare jumatate din "Frog prince" - o varianta prescurtata. O parte din cuvinte le cunoaste. Dar asa voi face de acum in colo. Trebuie insa sa ma dotez cu carti de povesti in engleza pentru ea.

Si Sara mea are acest obicei, ruxij, de a se juca cu parul. De fapt cand are cate o problema, cand ceva a suparat-o sau o framanta, noaptea in somn invarte cate o suvita de par pana o face nod. Asa imi dau seama cand ceva nu e in regula.

Distractie placuta si un an scolar cu bucurii si realizari! (realizari... cum poate sa sune - ca la sedinta de partid)

Mergi la inceput

devoska, de ce nu incerci sa cauti o librarie si sa inchiriezi cartile de acolo, incearca dr susse, sunt nemaipomeniete pt incepatori in ale englezei. Sau sunt uneori carti on line si povestioare care pot fi citite acolo sau scoase pe hartie si au deja si intrebarile mai jos. Sau la scoala la care merge vezi daca au biblioteca sa inchirieze de acolo carti.

Prima zi de scoala la noi. L-am pus pe Julian la 9 PM aseara, dupa o zi intreaba de balaceala in bazin si joc in aer liber, era rupt , a adormitin mai putin de 2 min ha ha nu l-am vazut asa obosit de mult.
Am aflat si in ce clasa e, exact la invatatoarea la care am vrut eu. E in clasa avansata cls I cu cls II, si e GATE, adica clasa e pt copii dotati si talentati, si se lucreaza cu ei la un nivel mai ridicat. Se lasa copilul sa inainteze in progres cat poate de mult si nu e fortat sa stea dupa colegii lui cu testarile. I'm soooo happy

pup si mai sc mai tarziu, ma duc sa il trezesc si sa ii dau papa si sa il duc la scoala.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Gabbriela, felicitari pentru baietelul tau! Ai de ce sa fii mandra si fericita!
Si eu m-am gandit la faza cu biblioteca scolii si internetul. Am sa caut si prin librarii sa vad ce gasesc. Am vazut ca face destule ore de engleza intensiv, dar depinde cum si cat lucreaza cu ei si ce se prinde de mandra mea. Ea zice ca intelege si ce "nu intelege" si ca raspunde mereu... Matematica de pana acum pare destul de "subtire", dar sa zicem ca e doar "incalzirea", a trecut doar o saptamana. La calculator fac tot felul de joculete tematice... spune ca nu intelege ce-i cere calculatorul, dar se prinde si face totul bine-cel putin asa zice. La o ora de nu stiu ce???? cica au facut asane (din yoga) cu respiratie, meditatie, pozitie corecta, dupa care au facut cu aceesi profa engleza .(Nu ma intelege gresit, nu am nimic contra yoga, am facut yoga multi ani, dar in loc de 2 ore de engleza faci una yoga, una engleza?). La pictura a aratat desenul ei clasei, la sport cica fuge cel mai tare si face cele mai multe flotari...
Si atunci de ce sunt iar in pase proaste??? Poate pentru ca m-am apucat si eu de engleza si am ajuns la concluzia ca mai bine fac 500 de probleme chimie/mate/fizica pe zi decat limbi straine????? De ce nu se lipeste de mine nici o limba straina? A, pardon, rusa chiar imi place, mereu mi-a placut... O, Doamne, cred ca-mi lipseste o doaga.

Mergi la inceput

rusa, woow daca poti rusa o sa poti si eng... dute pe site-ul de copii ce ti-am dat link la el... exerseaza cuvintele, sa auzi pronuntarea.. dute la dictionarele ce sunt postate acolo, tradu cuvantul din ro in eng, si din eng in lui la dictionarul de eng si vezi cum se pronunta, lucreaza la pronuntare si dupaia o sa vina mai usor limba sa o intelegi.

Sunt mandra de el,s i sunt fericita ca am asa scoala buna, si e in capatul strazi la 3 min meras pe jos de casa mea.

Am fost la pauza de la 10 in curte sa vad ce face si ma ia piticu tare "ce faci aici? nu e timpul sa plec acasa.. dute inapoie in biroul ala al tau ca nu vreau sa plec inca ".. nu imi vine sa cred ca ii place :D.

O zi minunata si mai sc maine, ma duc inapoie la scoala... gata cu lunch time al meu.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput