viitorii bobocei din clasa intai?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai eu vin sa il iau de la vecina in jur de 5 (dupa scoala sta la o vecina, de la 3.30 la 5). Luni are Kumon (vin si il iau mai devreme luni) si pian la 5.15pm. Marti are Swimming practice la 6.15-7pm. La 5 il iau, mananca, face tema la Kumon fuga si la 6.15pm merge la antrenament. La 7.30 vine de la antrenament si se joaca si el pana la 8.30, mai mananca inca odata ceva si merge la culcare. Miercurea acelas program ca marti (luat, tema kumon, antrenament, jucat, mancat culcat), joi --luat, Mers la Kumon, mers la antrenament, jucat, mancat culcat. Doar vineri e liber dupa 5 si oricum tb sa isi faca tema la Kumon si vineri. Si sambata si duminica. Tb sa mai exerseze si la pian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ooo wow e incarcat, bine ai zis.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

deci ruxij cum a fost, ce ne zici? Sunt curioasa .
Noi mai avem putina vacanta... fetele din ro, voi sum stati cu pregatirile pt scoala? Cate ore pe zi stau copii in ro in cls I?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Pai a fost eaaaaasyyyyyyy. Atata stiu. Si plodu se strica de ras de ce carti a primit ca tema pentru weekend. Arogant ca ma-sa

Mergi la inceput

total piciu tau

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Cu intirziere,ne inscriem si noi in club !
Mihnea implineste 7 ani pe 24 septembrie si va merge in clasa I la o scoala de stat cu program afterschool(din cauza programului nostru foarte incarcat).Am avut deja 5 sedinte la scoala,legate de amenajrea salii de clasa,rechizite,etc.,iar luni va fi a sasea: Intilnirea doamnei invatoare cu copilasii!
Si Mihnea asteapta cu nerabdare sa mearga la scoala si calculeaza in fiecare zi cit a mai ramas pina la ziua cea mare!

Cristina , Mihnea cavaler de clasa I si Rares printisor de grupa mica

Unde gasiti stilouri cu pompa bune?Asta e cerinta,nu se accepta stilouri cu rezerva,iar pe la noi gasesc numai porcarioare ieftine care tin doua zile!
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Buna seara sau buna dimineta! Am o fetita de 6 ani si jumatate care merge in clasa I... La noi povestea e putin mai complicata, multi zic ca doar pentru mine, nu si pentru copil, dar...
A trebuit sa ne mutam din Bucuresti in Kiev, cam pe nepusa masa. Toate bune si frumoase. Orasul e superb, acomodarea a fost destul de usoara. De pe 28 august a inceput scoala. Merge la scoala americana si prin urmare scoala este in limba engleza... iar engleza copilului este destul de "subtire". Asadar avem deja 2 zile de scoala. Eu sunt terminata, cum se va descurca la scoala odorul meu in conditiile in care nu cunoaste limba care se vorbeste? Cat de repede isi va da drumul la vorbit? In a doua zi mi-a spus ca a ridicat mana si a raspuns de cateva ori... lucruri simple, dar macar a spart gheata. Eu am vrut sa ramana inca un an la gradinita sa ajunga si ea la un nivel mai ridicat cu engleza, dar cei de la scoala au zis ca nu-i bine pentru ea sa fie cu copii mai mici. Altfel, stie literele si scrie cu litere mari si mici de tipar, dar in romana. Desparte silabe, sunete, citeste asa si asa. Matematica ii place mai mult. Am trecut la adunari si scaderi pana la 100. A mai trecut cineva prin asa ceva? Poate cineva sa-mi dea niste sfaturi? Mamicile din America, sfaturi, site-uri... orice e binevenit, pentru o mama disperata...

Mergi la inceput

Te inteleg, dar nu iti face prea multe probleme. Fetita ta in 6 luni va vorbi engleza perfect. Atat va dura. Dar cat stati acolo? Nu va intoarceti in Bucuresti? Ma gandesc pt. viitor, ar trebui copilul sa fie intr-un sistem de invatamant cu care sa se obisnuiasca,sa nu se schimbe prea mult.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns! Aici vom sta cel putin 2 ani. Noi nu dorim sa ne mai intorcem, ca sa fiu sincera. Asta nu inseamna ca o sa ramanem definitiv in Ucraina. Dupa doua zile de scoala, fetita mea topaia ca ii place scoala asta ca se distreaza... La ei lectiile par "distractii". Si cand ma gandesc ca in prima mea zi de scoala deja "scrijeleam" bastonase si eram plina de cerneala pe maini... si armata care se facea in clasa imi paraliza orice avant, chiar si cel de a cere voie la toaleta... iti mai vine sa te intorci? Sistemul de invatamant romanesc e doar unul din motivele care te fac sa nu mai vrei sa te intorci.

Mergi la inceput

Cunosti site-uri bune pentru invatat engleza pentru ea, chiar si pentru mine. Engleza mea nu straluceste... stiu suficient cat sa ma descurc, dar e loc de mai bine. Muuuuult loc! Cum o invat usor sa scrie cuvintele in engleza? In romana e usor, dar in engleza... Am citit ce ati scris anterior. Se dau liste cu cuvinte ce trebuie memorate? Orice informatie e binevenita. Multam!

Mergi la inceput