Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 60
Guestus spune:
Nici pe astia la primarii nu-i inteleg..se ocupa in creierul lor de sosele suspendate si zgiriie nori cind in primul rind trebuie sa curete orasul de jivine. Ca si cum te dai cu coco si tu nu te-ai spalat de 1 saptamina.
denizel spune:
Xio, pur si simplu nu merge!
Andrada a sintetizat perfect si, da, dai dovada de oaresce ipocrizie plangand pe mormintele cainilor (fara stapan/agresivi) eutanasiati si infruptandu-te apoi, la parastasul lor , cu alte animale omorate de oameni, posesoare de acelasi sufletel de animal, privirutza de animal, caldurica si rasuflarica de animalut nevinovat etc.
P.S. Nu, eu nu sunt vegetariana fiindca iubesc animalele. N-am declarat niciodata asta.
Dar, daca as iubi cainii atat de mult cat ii iubesti tu, n-as incerca sa dovedesc aceasta adoptand pana si dieta lor .
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Xio, pur si simplu nu merge! Andrada a sintetizat perfect si, da, dai dovada de oaresce ipocrizie plangand pe mormintele cainilor (fara stapan/agresivi) eutanasiati si infruptandu-te apoi, la parastasul lor , cu alte animale omorate de oameni, posesoare de acelasi sufletel de animal, privirutza de animal, caldurica si rasuflarica de animalut nevinovat etc. P.S. Nu, eu nu sunt vegetariana fiindca iubesc animalele. N-am declarat niciodata asta. Dar, daca as iubi cainii atat de mult cat ii iubesti tu, n-as incerca sa dovedesc aceasta adoptand pana si dieta lor . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Denizel , sula si prefectura au mai multe in comun decat ce spui tu .
Sincer , mi se pare ca vorbim la nivel teoretic de aberatie aici.
Ce legatura au cainii care imi plac si animalele care sunt pt. consum , animale pe care le consuma si cainele?
N-ai mai auzit in viata ta de oameni care iubesc cainii si nu suporta pisicile? Ca vad ca celelalte exemple ale mele s-au pierdut in neant.
caine e una , melc e alta , efemerida e alta si porc e alta.
Tu poti sustine ce doresti tu , dar esti muuuuuuuult prea departe de adevar si logica.
iar ce spune Andrada ma lasa rece.
Ea e femeia care sustine ca d'aia are catel , sau ca de-aia isi ia lumea catel , ca poti sa-i dai un sut in fund si el tot iti linge mana cand il hranesti. Mult prea tare pt. mine.
repet , discutia cu cainii si vegetarienii e absurdo-tampita si oricat de mare ar fi dorinta voastra de a aduce o parte logica , e in zadar.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefaniya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Denizel , sula si prefectura au mai multe in comun decat ce spui tu . |
scrii ceea ce esti si ce gandesti!
lasa o data topicul asta,du-te la celalalt cu solutii.Spui ca nimeni nu-ti schimba parerea,atunci ce mai insisti? Vrei tu sa schimbi parerea altora?
lory - imi permit sa te rog sa ceri sa se inchida topicul asta.Cred ca s-au adus toate argumentele necesare,acum a ramas doar de a se imparti pietre.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
XIO spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui stefaniya
scrii ceea ce esti si ce gandesti! lasa o data topicul asta,du-te la celalalt cu solutii.Spui ca nimeni nu-ti schimba parerea,atunci ce mai insisti? Vrei tu sa schimbi parerea altora? lory - imi permit sa te rog sa ceri sa se inchida topicul asta.Cred ca s-au adus toate argumentele necesare,acum a ramas doar de a se imparti pietre. CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya |
Mai tu Adica te oripilezi cand vezi scrisa ceva amuzant , bine , te oripileaza cuvantul "sula" , dar tu-mi spui mie ca sunt ceea ce scriu.
ia zi , nu-ti sare nimic in ochi? sau consideri ca pt. ca nu ai scris si tu cuvantul si doar mi l-ai atribuit ca descriere esti o lady?
Si zau ca n-am inteles: sunt o sula , o prefectura, sau o multime?
Cu ganditul ai nimerit-o , ca la aia ma gandesc
Ptiu , unde-i Catalina , unde-i Gabriela, sa pot purta si eu o discutie umoristica si nu incorsetata.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
stefaniya spune:
Xio,daca nu ai folosit in sensul la care te referi in mesajul pt mine,nu ai de ce sa te iriti.Daca te referi la celalalt sens,iti spun ca sunt cat se poate de acomodata cu,si nu am de ce sa ma oripilez Doar ca eu fac diferenta unde pot folosi si unde nu.
Nu e locul pt o conversatie humoristica.E un alt topic pt asta!
Rufus spune:
Ma iertati, dar sula este un instrument fara nici o conotatie triviala; cea la care va ganditi se cheama altfel si ma mir (adica nu...) ca una-doua va ganditi la dansa!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
XIO spune:
citat din mesajul lui Rufus Ma iertati, dar sula este un instrument fara nici o conotatie triviala; cea la care va ganditi se cheama altfel si ma mir (adica nu...) ca una-doua va ganditi la dansa! poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus , s-a demonstrat ca femeile se gandesc mai multa la sex si alte unelte decat barbatii. La ora asta la ce sa ne mai gandim? ca mancarea am servit-o respectiv facut-o,copilu' se culca acusi respectiv nu exista , ce naiba mai ramane?
Stefanya , e ok atunci , ca in mesajul meu in afara de mirarea pudorii nu exista nimic jignitor, zau!
***Fur is for petting**
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Rufus Ma iertati, dar sula este un instrument fara nici o conotatie triviala; cea la care va ganditi se cheama altfel si ma mir (adica nu...) ca una-doua va ganditi la dansa! poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Stefanya considera ca XIO este o sula sau o prefectura! Eu asta ma inteles.Dar tu Rufus, de ce gandesti ca fetele se gandesc la.....alte cele?
Io va rog sa va optiti ca e un subiect tare serios,da?
stefaniya spune:
Xio - copilul nu s-a culcat si nu se culca inca,si masa inca nu am servit-o . Ca ma gandesc la unelte nu e rau,macar bine ca am,decat ca altii care stau si ii duc dorul Si in cazul in care ajung sa nu ma mai gandesc la ...inseamna ca am imbatranit,CE INCA NU E CAZUL
Da´pe cuvant ca nu stiam de zicala " ce are unealta cu prefectura,adica ce are ciocanul,surubelnita cu prefectura "