Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 59

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pt cei care sunt pro eutanasiere in masa:
Daca un caine ucide sau desfigureaza un om sunt si eu de acord este un caine bolnav, agresiv si trebuie eutanasiat. Daca un om violeaza si chinuie un copil ce solutie aveti sa-i eutanasiem pe toti oamenii sau doar pe bruta care a comis fapta? Asa cum oamenii nu sunt toti la fel asa este si cu animalele. Daca un urs ataca un om in Brasov sa ucidem toti ursii din Romania?
Va rog inainte sa fiti duri si sa judecati pe altii sa va ganditi ca Da printre noi sunt oameni care iubesc animalele si au acest drept, drept care intr-o lume civilizata cred ca trebuie respectat. Nimeni nu-si impune dragostea pt animale asa ca va rugam nu va impuneti ura.
Va doresc sa fiti bunuti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pentru a trai normal trebuie sa fie curatate strazile de animale...asta e clar. Aici nu e nimic de discutat si nici de comentat.
Animal lovers pot sa puna bani sa cumpere terenuri unde sa-si tina animalele...sa le ingrijeasca..castreze..sa le faca ce vor. Nu vad ce este asa mare filozofie...iubirea costa...nu merge altfel.

Daca ataca ursul in brasov normal ca mergi si-l impusti...asta nu inseamna ca plec la polul nord si-i lichidez si pe cei de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

pt cei care sunt pro eutanasiere in masa:
Daca un caine ucide sau desfigureaza un om sunt si eu de acord este un caine bolnav, agresiv si trebuie eutanasiat.

Deus, daca un caine musca un om de picior sau de brat, ce e de facut? Trebuie sau nu eutanasiat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pentru a trai normal trebuie sa fie curatate strazile de animale...asta e clar. Aici nu e nimic de discutat si nici de comentat.
Animal lovers pot sa puna bani sa cumpere terenuri unde sa-si tina animalele...sa le ingrijeasca..castreze..sa le faca ce vor. Nu vad ce este asa mare filozofie...iubirea costa...nu merge altfel.

Daca ataca ursul in brasov normal ca mergi si-l impusti...asta nu inseamna ca plec la polul nord si-i lichidez si pe cei de acolo.

Vorba lui Naty, nu pot sa cred, dar uite ca si io sunt de acord cu Guestus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De ce pe iubitorii de animale ii deranjeaza cand li se fac astfel de propuneri? De ce nu se lupta pentru o solutie de acest gen, in loc sa acuze pe restul, mai "putin iubitori" (desi nu e neaparat!) care nu sunt dispusi sa traiasca in jungla cand ei de fapt credeau ca traiesc in mijlocul orasului, in secolul 21, in UE?
Chiar, pana la urma de ce discutam aberant despre a-i omora-a nu-i omora pe caini? La asta se reduce totul? nu cred...
Si iarasi, hai sa lasam deoparte discutia despre vegetarianism, ca e off topic complet. Eu cred ca omul preistoric (ala provenit din maimuta lui Darwin sau care o fi fost) nu era ierbivor; facea focul, vana animale si le punea pe foc; punct. Intamplarea face sa am in anturaj trei persoane foarte apropiate, si deosebite, care sunt vegetarieni. Tot respectul. De ce? Pentru ca niciodata nu i-am auzit facand caz de chestia asta. e convingerea lor, in societate si-o respecta cu strictete dar si cu discretie si nu scot ochii nimanui ca n-ar fi ca ei...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

asaaaa, ia sa vedem nooooi....

Xio, de la ultima discutie cu mine ai mai mancat animalute?
Daca da, ce animalute?
Daca da, de ce?

tot pentru daca da,
Intrebare suplimentara: ai idee cum traiesc si cum mor animalutele pe care le mananci, amagindu-te singura ca nu ai putea trai fara carnita lor?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

denizel , ce legatura are sula cu prefectura?
daca eu aleg sa-mi fac un adapost pt. caini trebuie sa fiu si vegetariana ca sa am voie?
Bravo ca tu esti vegetariana, eu am ales sa nu fiu.
Acum , daca tu vii si-mi spui insa ca tu iubesti animalele mai mult decat mine doar pt. ca esti vegetariana permite-mi sa ridic o spranceana.
Nu de alta , dar sunt "ipocriti" ca si mine care au adaposturi de animale , care au parcuri de animale , care salveaza specia X si mananca si carne la greu , si omoara alte animale pt. a hrani animalele lor , samd.

mama-mea vitrega lucreaza la fundatia care ajuta oamenii cu ALS. Iti dau nr. sa-i suni si sa le spui ca sunt niste ipocriti cand spun ca fac actiuni umanitare pt. ca nu ajuta si oamenii cu cancer , cu amputatii , cu mucoviscidoza , cu HIV si altele, ca sunt de acord cu pedeapsa capitala , samd.

Naty , probabil asa se va intampla , cum spui tu , dar ma ut si la mama-mea care are un copil(je) si nu e de acord cu chestia asta , a omorarii in masa doar pt. ca noi ca natiune suntem impotenti in gandire.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

mama-mea vitrega lucreaza la fundatia care ajuta oamenii cu ALS. Iti dau nr. sa-i suni si sa le spui ca sunt niste ipocriti cand spun ca fac actiuni umanitare pt. ca nu ajuta si oamenii cu cancer , cu amputatii , cu mucoviscidoza , cu HIV si altele...

Nu-i ajuta dar nici nu-i maninca pane la cuptor.
Mama vitrega face exclusiv bine, pe cind actiunile tale omoara si animale (ca le maninci) si oameni (ca animalele prevaleaza),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui XIO

mama-mea vitrega lucreaza la fundatia care ajuta oamenii cu ALS. Iti dau nr. sa-i suni si sa le spui ca sunt niste ipocriti cand spun ca fac actiuni umanitare pt. ca nu ajuta si oamenii cu cancer , cu amputatii , cu mucoviscidoza , cu HIV si altele...

Nu-i ajuta dar nici nu-i maninca pane la cuptor.
Mama vitrega face exclusiv bine, pe cind actiunile tale omoara si animale (ca le maninci) si oameni (ca animalele prevaleaza),
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mai Andrada , in lumea asta sunt milioane de specii.
Eu aleg sa ajut rechinul ciocan . Eu mananc si carne.
Sunt ipocrita?

E dragt cum incercati , dar e degeaba , crede-ma. Spun asta ca sa nu va obositi tastand aiurea.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_A

Sa ridice mana cine a fost atacat de caini. As vrea sa aflu cum a decurs incidentul, cum v-ati aparat si...cum ati scapat.

Am fost atacata de cateva ori, dar am sa povestesc sperietura cea mai mare.

Am intrat pe o straduta in zona Domenii, si pe la inceputul strazii era un santier, se ridica o cladire, santierul era imprejmuit. Dupa ce am mers vreo 20 metri, de dupa gard printr-o scandura sparta au iesit vreo 7 caini maraind furiosi si latrand. Aveam un ruxac mare in mana si l-am dat jos de pe umar, l-am pus in fata mea ca sa ma apar cu el in caz ca incearca sa ma muste. M-am lipit cu spatele de zidul unei case si am inceput "tratativele" : "cutu cutu, hai la mama, bla bla bla" (cam asta am facut de fiecare data, am vobit cu ei). Vorbitul n-a avut cine stie ce efect, norocul meu a fost ca a trecut o masina si s-au repezit la masina, uitand de mine, si asa am putut sa plec.

Alta intamplare a fost cand un caine s-a apropiat, m-a muscat si apoi a fugit. Nici n-am avut timp sa ma sperii. Pana cand m-am intors la el, era deja la cativa metri de mine. Am avut o zgarietura destul de nasoala pe picior si blugii a trebuit sa-i cos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai oameni buni, am gresit eu topicul?? Vorbim despre a manca sau a nu manca (,)carne?! Parca vorbeam ce facem cu cainii vagabonzi (pardon, maidanezi ca asa e "politically correct", sper sa nu iau avertisment).
Si Xio, daca iti faci intr-adevar adapost pentru caini ai toata admiratia mea ca n-ai lasat sa se ajunga la solutia eutanasierii unor suflete nevinovate (intelegi, nu ma adresez strict tie, dau un exemplu). Daca insa esti doar suparata pe mine ca nu sunt de acord sa ma latre/muste cainii pe strada, pe mine sau mai ales pe copilul meu, atunci dragostea de animale e numai o vorba...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput