Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Fomalhauti, in ultimele pagini s-a discutat (si) despre mancatul non-pisicilor si non-cainilor . Mananci non-pisici si non-caini sau esti vegetariana?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Pai, acolo cred ca mai eram la subiect. Am aflat cu aceasta ocazie ca, pe langa faptul ca sunt dementa si am IQ scazut nu sunt nici iubitoare de animale. Forumul a stabilit ca sunt o ipocrita.

Raspunsul la intrebarea ta este: sunt consumatoare de carne si probabil unul din putinii europeni care au mancat caine. Am fost in China si am mancat caine.

Prin insulele din Oceanul Pacific nu am fost....Dar, la o adica, poate as gusta si acolo din preparatele traditionale....Mai ales ca sunt mai presus....

Si totusi, de ce se discuta atat de mult la acest subiect si alte subiecte nu apar deloc sau ajung repede pe a doua, apoi a treia pagina?

Cum de nu se discuta cazul Fritzl? De ce nu se discuta accidente stupide de circulatie in care mor copii? Incendii? Totusi mult mai multi copii mor si sufera din aceste cauze prin comparatie cu muscaturile...De ce asemenea subiecte nu starnesc interesul? Violatori pedofili...Cum ziceam, caz recent...

Ce aduce acest subiect la 50 de pagini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

raspunsurile persoanelor cu IQ ridicat,evident...

Mergi la inceput

A, Fomalhauti, ai papat pe Ham-ham? Ei, se-nseamna ca ii iubesti. Logic!
Spune-ne macar ca te simti mai presus decat oamenii! :-))

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

Cum de nu se discuta cazul Fritzl? De ce nu se discuta accidente stupide de circulatie in care mor copii? Incendii? Totusi mult mai multi copii mor si sufera din aceste cauze prin comparatie cu muscaturile...De ce asemenea subiecte nu starnesc interesul? Violatori pedofili...Cum ziceam, caz recent...

asta cu IQ nu merge ca tu crezi ca e mare sau mic...trebuie demonstrat nene....e...si pina nu aflam care e legatura este intre 1 copil omorit de 1 ciine si cazul Fritzl nu te credem ca ai IQ mare ?
Aici se discuta ca toate javrele cu 4 picioare fara stapin trebuie sa dispara, si apoi discutam cazu" fritzl, cazu" guestus, incendii...Pearl Harbour ...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:

Unde? Aici? Pai titlul este "cainii fara stapan"...daca se deschide vreunul cu moartea copiilor in accidente, ma gandesc ca acolo se discuta chestia asta...sau e altfel?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:

Eu am scris la inceput la subiectul asta...Apoi m-am retras. Atunci cand s-a discutat problema "dementilor" care hranesc cainii pe strada si despre IQ-ul scazut al acestor persoane.

cum te simti cind stii ca maidanezul pe care l-ai hranit pe strada cu mina ta a omorit un copil? cum te-ai simti daca ai afla ca maidanezul pe care l-ai hranit cu mina ta a muscat-o pe carmen ,de exemplu? a fost un subiect asemanator mai demult si a fost pusa o poza cu o fetita desfigurata in urma muscaturii unui caine.(nu mai gasesc poza sau subiectul dar imaginea mi-a ramas pe retina).cum te-ai simti stiind ca tu personal (sau prietenele tale) au hranit acel caine?
de restul postarii tale nu ma mai leg ca iar incepem sa comparam cainii cu oamenii si parca am stabilit ca oamenii sunt mai presus totusi.

Speed, din nou , nu vad legatura.
S-a ajuns de la a discuta despre caini parasiti la OAMENI maturi(credeam) care vor sa omoare toooate animalele. De ce ? "ca nu place la mine" , care propun sa exportam cainii pe post de hrana ( din nou , "ca nu place la mine").
Nu se mai uita nimeni la OAMENII care omoara animalele , care le chinui , care le inraiesc , samd , conteaza doar ca un animal musca , dcei trebe omorat. Ei , ca musca din cauza unor OAMENI care ii bat/scuipa/sperie/inraiesc e altceva. O alta problema ,e vident nu a voastra pt. ca pe voi va intereseaza doar o piesa din puzzle. Da-o incolo de imagine de anasmblu , conteaza doar ca "nu place la mine , deci eu vleau mort".

Eu nu m-as simti nicicum nici macar daca un catel caruia i-am gasit casa m-ar musca pe mine , pe prietenul meu sau pe mama-mea. PT. ca eu , prietenii , familia , stim sa facem diferenta intre gandirea unui caine si gandirea unui om . Ne dam seama ca unul e animal si celalalt are ceva mai mult creier si ceva mai multa minte . Ca unul reactioneaza iar altul rationeaza.

Fomalhauti, ma alatur si eu grupului de IQ scazut , dementa si ... ce mai era? A da , nepasare fata de semeni , ura si altele.
De pe forumul asta am aflat si eu date vitale despre mine:
-nu iubesc animalele
-sunt ipocrita
-am IQ scazut si un grad de dementa
-iau spaga
-nu invat bine
-nu am pic de compasiune , mila, empatie, sunt o nesimtita rece care alearga pacientii pe coridoare cu bisturiul

Cel mai mult mi-a placut un sfat: sa nu mai invat nimic practic in medicina asta , ca trebuie sa invat din carti
Dar na , probabil e bine ca suntem atat de transparente si usor de diagnosticat, nu se vor chinui doctorii cu noi.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Este adevĺrat sau scriu ziarele nebunii...?
http://www.ziare.com/Pantofi_din_piele_de_maidanez-310235.html

Mergi la inceput

quote:
Speed, din nou , nu vad legatura.
S-a ajuns de la a discuta despre caini parasiti la OAMENI maturi(credeam) care vor sa omoare toooate animalele. De ce ? "ca nu place la mine" , care propun sa exportam cainii pe post de hrana ( din nou , "ca nu place la mine").

La mine p'ace si pui si polc si peste. De tze nu lenunt macal la unu'? Ca p'ace toate la mine! Miam-miam!

quote:
care propun sa exportam cainii pe post de hrana ( din nou , "ca nu place la mine").

Nu te inteleg!! Dar deloc!!!
Mai, daca tot sunt omorati cainii astia, de ce sa nu fie apoi exportati pe post de hrana?
Ce? Numai tu ai vrei sa ai dreptul sa papi carne ca sa fii sanatoasa si doldora de vitamine?

Xio, desigur ca agresivitatea multor caini poate fi pusa pe seama oamenilor care i-au lovit sau i-au batut sau i-au chinuit.
Dar asta nu inseamna ca alti oameni, cei care nici nu i-au batut, nici nu i-au chinuit, trebuie sa plateasca pt. asta.
Tu chiar nu iti dai seama cat de in neregula este ca un caine de pe strada, sa ramana pe strada dupa ce a muscat un om?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Denizel , eu nu vreau sa ai existe caini pe strada.
Singura diferenta este ca mie imi pasa si de celelalte fiinte in afara de bipedele pe care le vad pe strada , prin oras , discoteci , samd.
Nu consider ca omul este Dumnezeu, deci hai sa omoram din distractie , lene si lipsa de responsabilitate.
Exista solutii umane , mai multa bataie de cap , dar umane.
Eu prefer sa ma chinui si sa fac ceva decat sa-mi bag picioarele adanc de tot in ce nu ma intereseaza si dupa mine , potopul.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput