Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by pisigri

Guestus,
sa supraveghezi ciinele nu inseamna sa il iei acasa. si nu am spus-o nici cu rautate nici la modul peiorativ. asa scrie in carte si in prospectul de la vaccinul antirabic. sa-l supraveghezi inseamna sa vezi daca e inca acolo si daca da sau nu semne de boala. iar simptomele de rabie sint foooaaarte evidente, nu e ca si cum ar trebui sa vezi daca ii curg sau nu mucii. asa ca nu vad de ce ai impresia ca traiesc pe alta lume sau ca vin cu idei aiuristice....zau ca nu imi bat joc de nimeni si nu fac misto, am fost si muscata, de un ciine care a murit doua zile dup-aia in conditii suspecte, am facut si faimoasele si temutele injectii in burta, stiu ca nu e o placere...si dup-aia am mai si aflat ca le-am facut degeaba, ciinele murise cu simptome nervoase pentru ca fusese otravit...dar de, pe vremea aia testele de depistare a rabiei durau de iti sareau ochii, nu iti permiteai sa astepti sa afli DE CE a murit animalul cu pricina...

da ce zici tu daca te musca 1 ciine prin pantelimon si tu stai prin Dr taberei....sa te vad cum faci ture timp de 10 zile pe vreme ploioasa sa cauti ciinele pe sub masini "prin cartier"...
da tu chiar nu-ti dai seama ca dai in ridicol cu sustinerea metodelor de a evita injectiile...auzi si tu..."asa scrie pe prospect"...bine ca nu au mai dat ca alternativa trimiterea ciinelui la Londra la laboratorul central

nene...ciinii si pisicile vagaboante trebuie sa dispara...nu vad ce sint atitea comentarii pe tema asta. Apoi ne ocupam de aia care chinuie animalele...asta e dupa...nu inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

pisigri, nu te mai scuza atata, ca nu ai de ce. Nici nu prea se vede ca te-ai enervat...singurul lucru care-ti scapa (aici sunt, probabil, nervii) este ca nu prea ne intereseaza lucrurile rele din alte tari, care echivaleaza cu normalul de la noi. Asa cum spui, cred ca sunt rahati din gros la Paris...dar care este teoria pe care vrei sa o probezi?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pisigri, cu tot respectul pentru modul in care iti sustii opiniile, prospectul ala de care spui ori a fost scris de unul care crede ca oamenii nu sint muscati decit de ciinii personali, ori e total imbecil! CInd pe mama a muscat-o un maidanez, unul dintre sutele care ne populeaza cartierul, ce trebuia sa faca? Sa-l alerge, sa-l prinda, sa-i puna gps??? Cum naiba sa supraveghezi un maidanez sa vezi daca face spume ori nu?? Uneori sint stupefiata de seninatatea cu care s edau sfaturi fara sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Pisigri, cu tot respectul pentru modul in care iti sustii opiniile, prospectul ala de care spui ori a fost scris de unul care crede ca oamenii nu sint muscati decit de ciinii personali, ori e total imbecil! CInd pe mama a muscat-o un maidanez, unul dintre sutele care ne populeaza cartierul, ce trebuia sa faca? Sa-l alerge, sa-l prinda, sa-i puna gps??? Cum naiba sa supraveghezi un maidanez sa vezi daca face spume ori nu?? Uneori sint stupefiata de seninatatea cu care s edau sfaturi fara sens.

Nu trebuie sa te miri asa . Sa supraveghezi cainele respectiv este unul din sfaturi, daca ai posibilitatea , sa duci cadavrul la analize in cazul in care cainle este mort,samd.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Citesc si ma minunez: oare chiar nu va dati seama de ridicolul situatiei????
Adica in cazul in care un caine ma musca eu stau sa-i pazesc "domiciliul" pentru a studia eventuale simptome ciudate in comportamentul si sanatatea lui?????
Nu am servciu, nu am copil, nu sunt bolnava, nu am absolut nimic mai bun de facut decat sa urmaresc catelul din Berceni in Pantelimon (ca sa il citez pe Guestus) ???
S-a propus clar si raspicat: adunati toti cainii de pe strazi, acordata o perioada de 3-4-5 luni, si daca nimeni nu ii infiaza atunci sunt eutanasiati. Nu inteleg rostul atator discutii inutile.
Vorba aceea: mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima.
In acest caz eu pun pe locul 1 copiii si oamenii, apoi cateii.

Dar noi aici postam ca sa "vorbim discutii"... interminabile.
Vad aici cum este: nici un cutu pe strada, perfect curat, stapanii au toti punga si lopatica pt. caca.
Curat, civilizat.
Oare de ce nu se poate si in R ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
cit despre spaima pe care ai tras-o...pina la urma va trebui sa ti-o depasesti. nu zice nimeni sa te duci sa pupi in bot javra cu pricina, dar tot ca sa-ti fie tie viata mai usoara trebuie sa...revii la sentimentele vechi. nu poti sa fii terorizata de cite ori iesi din casa sau din masina...

Altfel spus: daca un caine te-a muscat de-un picior intinde-i-l si pe celalalt!

sorry, nu ma puteam abtine...

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Linux Miorlau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:

dar STIU CU TOTII ca in "tarile din europa, alea civilizate" nu numai ca nu sint animale fara stapin, dar nu sint nici rahati pe strada....si, ca am citit de curind un alt topic, sint peste tot rampe si scari rulante pentru carucioare...

[quote]Originally posted by pisigri

Nu trebuie sa pui in ghilimele,chiar sunt tari civilizate unde omul chiar conteaza si nu ep us pe aceeasi linie cu un caine.

Roma este cunoscuta printre altele ca orasul pisicilor

nu am citit nicaieri cum ca sunt atacati oamenii din Roma de catre pisici

La Paris e PLIN de caca de ciine pe strada si in parcuri. Da, si pe champs elysees. Da, stapinii string, cind ciinele lor face caca IN MALL, pentru ca au voie cu ciinii in mall. doar in carrefour scrie mare ca nu se accepta ciinii....Dar de pe strada nu am vazut pe nimeni sa stringa, si slava domnului, m-am plimbat oleaca...
Rampe si scari rulante? Da, ideal ar fi sa existe peste tot. Dar surpriza...la paris la metrou scarile rulante URCA. nu exista scari rulante care sa coboare.
Soferii de autobuz coboara "treapta" aia pentru carucioare daca vad vreun carut in statie. autobuzul opreste in statie dar nu deschide usa decit daca strigi la el ca vrei sa cobori. daca ai si carut cu tine, ii strigi si asta... asta ca nu am putut sa ma abtin, ca am citit indignarea fetelor care trebuie sa coboare cu carutul cu bebe la metrou. ca si aici...rogi pe cineva sa te ajute.

daca tot ai fost in Paris ai vazut ce lucru ingenios au ei si anume ca la capat de strada dau drumul la apa si asa se curata strada.Poate unii isi lasa cainii sa faca kk dar dau jos de pe trotuar si maturatorii isi fac treaba.M-am plimbat si eu pe Champs Elysses dar pe cuvant ca nu am vazut ca e plin de kk.
Acum probabil ca vreti sa transformati totul in ceva urat,doar pt a aduce si voi argumente.Si daca ei au tampitii lor trebuie sa luam ca pe ceva normal ?

Tu ai dat exemplul Parisului eu iti dau exemplul din Copenhaga unde traiesc si stiu,e o tara civilizata,la orice statie de metrou ai sa gasesti scari rulante,lift,intr-un magazin cu etaj exista lift(or fi si exceptii),in autobuze sunt oglinzi mari in care se vede ca astepti sa cobori...De ce sa nu copiem de-acolo unde e bine si ne bagam acolo unde am vazut ca si la ei sunt probleme.

ar fi fantastic daca nu s-ar mai exagera

Sincer, ma irita cind oamenii spun "vrem sa fie aia si aia, facem o petitie si sigur se rezolva".

oamenii isi doresc anumite lucruri si daca ei incearca sa faca ceva e doar de apreciat.Fiecare face cum poate.Cand s-au facut petitii eu nu am citit cum ca se va rezolva cu siguranta,ci doar e o incercare.

Problema cainilor e de ani de zile,daca cu adevarat ar fi fost iubitori de caini,pana acum s-ar fi vazut ceva.Dar nr cainilor e in crestere.

if you can't say something nice, then don't say it at all

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu am scris la inceput la subiectul asta...Apoi m-am retras. Atunci cand s-a discutat problema "dementilor" care hranesc cainii pe strada si despre IQ-ul scazut al acestor persoane. Treaba cu dementa am luat-o personal - chiar am inceput sa uit rau de tot in ultima vreme...Treaba cu IQ-ul nu mi se adreseaza direct, m-am testat de-a dreptul oficial (MENSA - nu, nu m-au acceptat, dar sunt multumita de rezultatul obtinut) Dar nu-mi place sa se vorbeasca asa despre rudele si prietenele mele....

Nu am mai intrat deloc, asa ca nu stiu prea exact ce s-a scris in ultimele (zeci de) pagini.

Dar nu ma pot abtine...De ce este acest subiect atat de important?! Sariti-mi in cap: pai a fost omorat un copil si a mai fost omorat inca un om....Insensibilo...

Saptamana trecuta a fost un protest impotriva violentei domestice. S-a spus ca in ultimii doi ani 200 (doua sute) de femei au murit ca urmare a violentei domestice. Nu am vazut subiectul aici. Poate a fost dar nu a starnit nici de departe interesul ca subiectul cainilor "criminali"... Este doar o intrebare pe care mi-o pun...

Ma intreb cati oameni/copii au murit din cauza unor indivizi care au condus beti. Nici acest subiect nu a aparut...

Repet, nu e o acuzatie, e doar o intrebare pe care mi-o pun. De ce soferii beti care omoara si cei care omoara din bataie si cei care violeaza si omoara copii (caz petrecut zilele trecute...Sibiu, parca) trezesc mai putin interes decat cainii care musca/omoara si medicii care...(nu stiu cum sa ma exprim, oricum iau...suturi)

Hai sa va mai zic, tot se starneste furtuna. Daca am otravi/eutanasia pe toti cei care isi lovesc sotiile sau/si pe cei care conduc beti nu am salva mai multe vieti? (Pentru cei care vor lua postarea mea ad literam specific ca nu sunt adepta pedepsei cu moartea nici macar pentru cei mai oribili criminali, pedofili, violatori. Si nici pentru caini. A, si nu sunt adepta eutanasiei la oameni...Nici la caini.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Eu am scris la inceput la subiectul asta...Apoi m-am retras. Atunci cand s-a discutat problema "dementilor" care hranesc cainii pe strada si despre IQ-ul scazut al acestor persoane.

cum te simti cind stii ca maidanezul pe care l-ai hranit pe strada cu mina ta a omorit un copil? cum te-ai simti daca ai afla ca maidanezul pe care l-ai hranit cu mina ta a muscat-o pe carmen ,de exemplu? a fost un subiect asemanator mai demult si a fost pusa o poza cu o fetita desfigurata in urma muscaturii unui caine.(nu mai gasesc poza sau subiectul dar imaginea mi-a ramas pe retina).cum te-ai simti stiind ca tu personal (sau prietenele tale) au hranit acel caine?
de restul postarii tale nu ma mai leg ca iar incepem sa comparam cainii cu oamenii si parca am stabilit ca oamenii sunt mai presus totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Este stiut ca dementii nu stiu ca sunt dementi. Iar aia cu IQ scazut, nici atat....Asa ca, imi pare rau, dar eu nu ma simt nici dementa, nici cu IQ scazut si ma tem ca indiferent ce s-ar scrie aici, nu ma voi simti.

Si nu am mai citit de mai multe (zeci de) pagini, asa ca habar nu aveam ca s-a stabilit ca oamenii sunt mai presus decat cainii...Si aia dementi si cu IQ scazut ca mine? Vezi tu, eu am un IQ atat de scazut si m-am dementiat intr-atat incat nu ma simt mai presus decat cainii. Nu ma simt mai presus nici decat pomii, vezi tu, ei ar putea exista fara mine, dar eu nu as putea exista fara ei (de pomi e vorba...)

MENSA a stabilit ca ma gasesc, din punctul de vedere al inteligentei, in primii 25% din populatie. Si, nu stiu cum se face, eu chiar acolo ma simt...In orice caz, din punctul meu de vedere, forumul este liber sa stabileasca orice altceva.

Mergi la inceput