Salut.
Sunt o viitoare mamica in saptamana 39 si am niste nelamuriri. Ca mi se umfla picioarele si mainile, asta e, tensiunea este pana in 12, rar 13. deci ar fi ok...
Dar de la o vreme imi amortesc mainile, cand sunt umflate (mai tot timpul). Ati mai patit careva? Eu nu am apucat sa imi intreb medicul ieri... Voi ce stiti? E rau? Mai pot astepta pana miercuri?
Multumesc.
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
Hm, nimeni, nimic? Oi fi atipica???
Nicoleta
AMR 7 de zile
Nicoleta, probabil e o retentie de apa. Ai mancat sarat? Trebuie tinut regim, elimini sarea. N-ar strica sa mergi la medic sa-ti faci un sumar de urina, mai ales ca urmeaza sa nasti.
Sanatate, nastere usoara si bebe sanatos! 
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Nicoleta, in afara retentiei de apa, s-ar putea sa ai sindromul tunelului carpian....nu te ingrijora insa, trece imediat dupa nastere, si tu cum mai ai fff putin vei fi ok....citeste mai multe aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1303
Nastere cat mai usoara 
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Multumesc mult pentru raspunsuri, eu incerc sa elimin sarea din mancare (chiar reusesc), insa de la o vreme chiar nu ma mai dezumflu... Cat despre furmicaturi, poate fi chiar ce spunea Khristin. Maine fac si un sumar de urina, ca sa ma linistesc eu ca nu e preeclampsie. Desi niciodata nu a iesit nimic suspect la sumar, ultimul facandu-l eu acum 3 saptamani.
Nicoleta
AMR 7 de zile