FIV de toamna V

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Draga Cored,
Sper sa fie cu noroc incercarea din toamna. Si eu am mare incredere in Dr. Protopopescu, chiar am fost inspirata cand am optat pentru ea si ma bucur ca si altii au aceeasi opinie cu a mea. Cred ca avand in vedere cat de ocupata e (e dintre acei putini dr care fac fiv in Bucurestiul asta mare, pentru ca ginecologi obisnuiti sunt multi...), chiar isi face timp pentru fiecare si incearca sa te lamureasca la toate problemele si intrebarile.
Mie imi pare rau ca nu apuc sa ma odihnesc prea mult pana in toamna, am o luna august infernala la serviciu si concediul mi l-am oprit pentru atunci, asa ca voi ajunge in toamna foarte obosita si asta ma intristeaza. Nu mai spun ca sar si peste mese etc.
Te-as ruga sa-mi spui si mie cantitatile in care ia sotul tau tratamentul respectiv si eventual de unde se pot procura toate astea.
Nu stiu daca mai e timp pentru o imbunatatire spectaculoasa, dar poate cine stie... Oricum, cred ca de ICSI tot nu scapam. Voua cine v-a recomandat ce si cum sa ia sotul tau?
Tu ai terminat toate analizele pe care ti le-a recomandat? Eu mai am cateva chestii de repetat pana in toamna, dar sper sa le fac cat mai curand.
Toate cele bune si ne mai auzim, o sa incerc sa intru in fiecare zi pe aici.
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Bun venit tuturor fetelor noi!
M-a impresionat in mod special situatia Oanei dar important este viitorul si inteleg ca esti pe maini bune acum.

Imprudenta: si eu mi-am pus nenumarate intrebari legate de sanatate copilului facut cu FIV. Studiile recente prezentate la congresul de la Madrid spun ca procedura de FIv nu aduce riscuri dar riscuri exista daca sunt probleme genetice ce pot fii transmise caci selectia naturala nu se mai face , fecundatia realizandu-se artificial.
Cred ca mai bine te lamuresti citind articolul urmator(este in engleza sau scrie-mi PM sau email si iti dau mai multe amanunte):
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/3037400.stm

Va pup pe toate, sa auzim numai vesti bune.
Denisa, iti tinem pumnii toate. N-am facut inca fiv dar din ce am auzit, Cloe are mare dreptate, pot sa se maturizeze in ultimul moment.
Nu sunt sigura ca am inteles bine dar daca cumva e ziua ta , iti urez La Multi Ani si ceea ce cred ca iti doresti cel mai mult: un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

BUNA, urmaresc cu mare interes acest subiect pt.ca s-ar putea sa trebuiasca sa apelez si eu la FIV -in septembrie am sa incerc o inseminare si daca nu reuseste am sa incerc cu FIV.Acest subiect a devenit foarte stufos si m-am cam pierdut in atatea pagini, de aceea va rog sa ma ajutati si pe mine: m-ar interesa o enumerare a etapelor pregatitoare pt. FIV:ce analize se fac, care este tratamentul pregatitor si cat dureaza,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

MonBB, nu mai stiam nimic de tine si acum m-am linistit. Deci n-ai dezertat...
Nici Anca nu mai da nici un semn, ce sa mai zic de fetele din generatia mai veche...
Anemary, sa speram ca nu va fi nevoie de fiv. Poate ne spui mai multe despre tine si eventual de clinica unde urmeaza sa faci inseminarea.
Denisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

Karula, inseminarea am sa o fac la Giulesti cu dr.Marinescu.
Incercam cam de 4 ani sa avem un copil si...nimic.Problema cea mai grava vine din partea sotului dar nici eu nu stau prea bine cu ovulatia.In septembrie incercam o inseminare dar aceasta depinde f.mult de valorile spermogramei pe care o sa o facem cam cu o saptamana inainte. Despre doctorul Marinescu nu stiu prea multe-daca este cineva care face FIV cu dansul, poate i-mi spune si mie ce fel de om este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din pacate, azi am ajuns la doctor, in loc sa ma duc maine.Am avut ceva probleme, care credeam ca sunt de la stimulare,dar se pare ca nu .Mi-a dat in continuare tratament pana luni,cand va trebui sa ma duc din nou.Nu a vrut sa imi spuna cati foliculi am, dar a zis ca destui,dar sunt tot mici.Unul singur este ceva mai mare si are dimensiunea de 13,7 si urmatorul dupa el este 12,4.Macar am aflat dimensiunile la doua dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dragele mele, va pup si va doresc tot binele din lume si nu in ultimul rand multa bafta la fetele care fac fiv acum. N-am reusit sa citesc toate measajele voastre acum sper ca saptamana viitoare sa-si faca timp cei de la info si sa vina sa-mi faca corectarea la net, ca-s moarta fara el, fac crize la servici din cauza lui.
M-am mutat dragele mele, este bine pot spune, dar imi lipsee timpul liber acum la serv. am multe pe cap, sunt 600 de salariati aici fata de 100 si este greu dar nu imposibil.

Ralu imi este dor de dicutiile noastre pe msn, sper ca saptamana viitoare sa ne bem cafeluta impreuna. Offf uite ca suntem in 15 august deja, a trecut si vara, eu vreau ca din 25 aug. sa intru in CO doua saptamani, sper sa pot daca pleaca si seful, daca nu habar n-am cand o sa plec. Nu stiu inca ce-o sa fac cu FIV-uln toamna asta, este f.greu cu noul serviciu, dar sper sa ma inteleaga sefu.
Nu stiu cum ai programul ca sa te sun acasa, ca aici nu avem acces sa sunam pe mobil, ca dracu, dar asta este.

Va pupic pe toate si sper sa fiu printre voi cat de curand zi de zi, tare mult imi lipsiti si-mi pare rau ca nu pot fi alaturi de fetele care trec acum prin emotiile FIV-ului, stiu cat de mult inseamna acest forum.

Va pup si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Draga Anemona,

tratamentul l-am luat de pe internet de pe mai multe situri. medicamentele se gasesc la orice plafar si il ia conform prospectului. bafta.te pup

cj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Dragele mele,
vin cu o problema extrem de urgenta. medicul mi-a spus ca tratamentul pentru fiv costa mai putin in Ungaria decat in Romania. Diferenta este undeva intre 400-600USD. in Romania am fost deja la 7 farmacii care mi-au spus ca nu au pe stoc medicamentele si ca le aduc numai la comanda. mi-a prescris pregnyl 10000ui - o fiola, menogon, diphereline 3.75mg, o fiola si menogon 48 fiole. Astept raspunsurile voastre. Multumesc,

c

cj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Cored, in Bucuresti gasesti aproape sigur toate astea la Farmacia Leda, calea Plevnei nr. 244

Tel: 224 87 35 (suna inainte sa fii sigura)

Dar e clar ca daca ai o varianta sa le iei din Ungaria iesi mai ieftin.

Mergi la inceput