FIV de toamna V
Raspunsuri - Pagina 15
denisa73 spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari!
Da Corina,mi-as dori enorm sa raman cu 6, dar vezi bine ca ei nu se maturizeaza,iar daca nu se maturizeaza atunci adio puntie(deci daca punctie nu e, obilgatoriu nici ET).
Cloe in a cata zi ti-a facut tie punctia?Eu sunt in a 13 zi azi si pana vineri se fac 16,asa ca incerc sa nu mai sper in minuni.Numai o minune ma mai poate salva.
Cloe spune:
Denisa,
mie mi-a facut punctia dupa 14 zile de stimulare. Deci dupa 14 zile de stimulare, in a 15-a zi am facut injectia HCG, iar dupa 36 de ore de la HCG mi-a facut punctia. Dar ti-am scris in mesajul anterior: nu e nici o problema daca se lungeste un pic perioada de stimulare - mie asa mi s-a spus cand am intrebat. Nu toata lumea reactioneaza la fel la tratamente. Daca tu faci 16-17 zile stimulare nu-i nimic! Si ti-am scris inainte: de multe ori catre sfarsit foliculii cresc brusc in decurs de 2 zile. Deci serios, sunt sanse f. bune sa ajungi la punctie fara probleme. Nu ti-au spus cat sunt de mari foliculii?? Sau care e valoarea estrogenului?
Te pup si ma rog pt. tine!
Cloe
denisa73 spune:
Nu stiu Cloe,marimea exacta a lor,cert este ca sunt mici.Noua aici nu ne spune nimic in legatura cu dimensiuni,analize,etc(decat daca sunt probleme).
Monica-Elena spune:
Buna dimineata fetelor!
Pia gata mutarea? Raluca ce faci? Gabitza o fi verde la ?
Denisa hai capul sus ca nu o fi asa de negru. O sa vezi ca in curand ne vei da vestea buna si ne vei ridica moralul la toate.
Va pe toate,
Monica
Monica-Elena spune:
Am uitat Denisa, maine nu e ziua ta? Pai ar trebui sa ai incredere si sa te gandesti numai la lucruri frumoase.
La multi ani!si cat mai repede
Monica
cored spune:
Draga Anemona,
Se pare ca suntem in acelasi lot la Dr Protopopescu la Medsana. Eu cred ca ai facut o alegere buna sa vii la aceasta clinica si faptul ca ai nimerit la Dr Protopopescu e de bine pentru ca este maina dreapta a lui Ancar. eu sunt foarte multumita de primele sedinte care le-am avut cu ea poentru ca a avut rabdare sa ne asculte si sa ne explice care ne sunt sansele. a vorbit foarte direct si deschis si asta ne-a facut sa avem incredere in ea. din cate stiu se intoarce dupa 14 septembrie din concediu si va incepe pregatirile pentru lotul din toamna. nu stiu cat va dura intreaga procedura dar sper sa aiba un final pozititv.
in ceea ce priveste tratamentul cu Branca ursului, eu cred ca poate da rezultate pe termen lung si administrat cu precautie. trebuie asociat cu maghiran deoarece scade foarte mult tensiunea si pentru cei care sunt hipotensivi poate avea efecte adverse destul de serioase. sotul meu face tratament cu branca ursului, napraznic, propolis si laptisor de matca, zinc, vitamina e de 3 luni si pot spune ca initial spermograma a aratat 15 mil, mobilitate 10% iar acum a fost de 25 mil mobilitate 30%. probabil ca in timp se mai poate imbunatati dar nu ne putem astepta la rezultate spectaculoase. pentru ca nu mai avem rabdare sa asteptam, (ne dorim foarte mult un bebe!!!)am optat pentru fiv prima oara si cine stie... Dumnezeu e mare, poate urmatorul va fi cale naturala. oricum bafta multa tuturor.
cj
cored spune:
Draga Ilenya,
inca nu pot sa-ti dau detalii despre tratamentul pentru absobtia chisturilor. dupa ce vin de la consultatie iti scriu tot ce-mi va spune. e bine sa-ti faci o programare la un endocrinolog, iti recomand Sp Elias, Dr Fica Simona, care are experienta. la prima consultatie mi-au spus ca sunt chisturi care se pot trata cu anticonceptionale si altele printr-un alt tratament sau prin decorticare. eu am luat Diane 35 4 ani de zile si nu au avut nici un efect asupra ovarului ploichistic asa ca vom recurge la celalalt tratament dar numai dupa ce fac punctia si un echo.
oricum e tratabila problema asa ca stai linistita.te pup
cj
imprudenta spune:
Buna ziua fetelor,
Sunt un membru proaspat pe site. Va urmaresc discutiile de multa vreme. Si eu ma gindesc la FIV, dar inainte de a pleca la drum vreau sa stiu cit mai multe despre acest lucru.
Voi care aveti experienta ajutati-ma cu citeva raspunsuri.
Copilul conceput FIV este un copil absolut normal? Nu este mai sensibil decit cei conceputi pe cale naturala? Nu este mai predispus la diverse boli?, etc. As vrea sa ma ajutati cu toate informatiile pe care le detineti voi.
Va multumesc din suflet si abia astept raspunsurile voastre. Va pup.
denisa73 spune:
Bine ai venit imprudenta!!!Inainte de a incepe si eu drumul spre FIV,ma gandeam la asemenea intrebari. Da, copilul rezultat in urma FIVului este absolut normal, medicii doar ii ajuta sa se fecundeze, nu le face nimic altceva, in afara de ICSI care inteapa ovulele putin cu o penseta, care nu sparge decat membrana ovulului(care oricum se desprinde singura atunci cand se implanteaza),introducand in interiorul membranei, numai capul spermatozoidului.Daca ai boli care se mostenesc din familie,atunci chiar si pe cale naturala,Doamne fereste,asta nu mai poti evita.De aceea medicii, iti fac fel de fel de analize pentru a depista o boala grava, care s-ar putea eventual mosteni.Dar,ce diagnostic te-a adus la FIV?
Monica-Elena spune:
Bine ai venit Imprudenta! Stai linistita, copilasii facuti prin FIV sunt perfecti normali. Dar cred ca trebuie sa mergi intai la dr si sa faci ceva investigatii si daca e cazul si ti se recomanda faci si FIV.
Monica