FIV de toamna V
Raspunsuri - Pagina 13
Corina G spune:
Cloe, multumesc de corecturi, ai dreptate. M-am incurcat cu toate testele astea. Eu am facut tot timpul testele de ovulatie, si de-aia mi-a ramas in cap LH-ul. Am facut corecturi si in mesajul meu anterior ca sa nu induc pe nimeni in eroare. :o)
ilenya spune:
Draga Cored,
Sper din tot sufletul sa reusiti indiferent ce cale alegeti.
As avea o intrebare pt tine, pt ca ma lupt de un an cu chisturi..
Ce parere are med. endocrinolog de aceste polichisturi/ Si daca ti-a spus in mare, ca idee, ce tratamente exista in functie de ce se constata la punctie. Eu voi merge sapt. viitoare pt prima data la endocrin. si sunt tare curioasa ce parere au ei.
Si inca ceva, acum ce tratament spui ca faci ?
Nu stiu ce sa mai fac, pt ca , cum o dau nu scap de chisturile astea..
Pupici si tinem pumnii!
Cloe draga,
Felicitari, felicitari si iar felicitari!!!!!!!!!!!
Sa ai grija de voi ..si sa ne tii la curent cu tot. Si, mai ales , sa ne dai incredere!!!
Salutari tuturor fetelor!
Mai am o luna de instilatii, se pare ca trompa care e de baza e infundata rau, asa ca intentionez sa merg in Sept. si la techirghiol ca poate, poate. Abea in Oct voi face HSG de control.
Dar mai sunt si chisturile si simt ca imi iau cimpii. Mai nou am pseudosimptome de gravida (greata, pofte). Am luat-o razna. Rau de tot. Sper ca nu ireversibi..hi, hi.
Ilenya
denisa73 spune:
Cloe multumesc pentru informati.Nu mi-ai zis totusi cati embrionasi ai avut buni si daca ai pastrat ceva la congelator?Fetelor in Romania se plateste dezcongelarea?
Abia astept sa vad maine cum sunt foliculi,poate sunt macar 10 buni si mari.
Bine ai venit Ilenya!!!Simptoamele tale s-ar putea sa fie de la stres,asa am fost si eu de multe ori.Chistuletele nu-i o problema grava se pot retrage daca iei anticonceptionale.Nu ti-a dat pana acum?
Cloe spune:
Denisa, eu am avut 39 de foliculi (dar nu toti de aceeasi marime), la punctie mi-au extras 20 de ovocite (toate mature), din care 11 s-au fecundat. In ziua a 5-a au ramas 7 embrioni de calitate f. buna (blastocysts), din care am transferat 2 si au ramas 5 la cryopreservare (pe-aici le mai spune "snow babies"). Numerele astea sunt f. relative.
Ilenya, multumesc. Sper sa scapi cat mai curand de chisturi!!
Sa ne scrii neaparat maine, Denisa.
PS: Denisa, intr-un mesaj anterior n-am vrut sa-ti spun exact numarul, ca sa nu te sperii ca tu nu ai asa multe, dar daca m-ai mai intrebat o data, ti-am raspuns si nu am vrut sa te mint. Dar sincer iti spun, sa nu te sperii daca ai mai putine. Stii cum se spune aici? "It only takes ONE!!" si cam asa e....
Cloe spune:
Am vrut sa scriu ceva referitor la alergia la injectiile de progesteron, apropo de ce ai patit tu, Oanamagda. Saraca de tine...
Pe-aici majoritatea progesteronului injectabil este in ulei de susan (sesame oil), dar stiu ca multe persoane sunt alergice la uleiul acesta, si atunci medicul recomanda prog. in altfel de ulei (nu mai stiu de care). Deci daca Doamne fereste se mai intampla la cineva, sa insistati sa va prescrie altfel de injectii, ca exista! Oanamagda, nu-mi vine sa cred ca tie ti s-a spus ca nu au ce sa faca...Imi pare atat de rau, ca ai trecut prin atatea...
Va pup pe toate.
Cloe
anemona spune:
Buna, dragele mele!
Ma bucur ca am gasit astazi acest forum si ca am cu cine imparti sentimentele de teama si de nerabdare maxima. In septembrie sunt pogramata si eu la Medsana pt ICSI si nu cred ca mai e nevoie sa va spun ce emotii am si ce mare e nelinistea. Daca cineva dintre voi a fost la aceasta clinica si stie ceva amanunte despre asta, m-as bucura tare mult sa aflu. La mine e prima incercare de fiv si optiunea pt Medsana am facut-o dupa ce la Giulesti am avut niste experiente neplacute care m-au facut sa nu mai am incredere cel putin in anumiti oameni de acolo. Nu vreau insa sa-i bag pe toti in aceeasi oala, deci pentru cine merge la Giulesti si e multumita, e ok.
Cred ca asa e, cel mai bine intelege starea noastra cine a trecut prin ea. Dar poate ca bunul Dumnezeu o sa vrea si cu noi sa fim mame, asa sper. Nu stiu daca avalansa asta de informatii face doar bine, e normal ca suntem curioase si vrem sa stim cat mai multe lucruri, pe de alta parte ma gandesc insa ca iti mentine stresul. Nu stiu cum e mai bine, poate ca deconectarea e mai benefica decat suprainformarea. Insa am citit cu sufletul la gura tot ce ati scris si sunt ca o bomba sub presiune acum.
Va urez tuturor sa vi se implineasca visul cat mai curand si sa auzim de copii frumosi si sanatosi.
Cele mai bune ganduri!
PS Bravo, Cloe! Esti un motiv in plus sa speram ca va fi bine si cu noi. Ca se poate!
Corina G spune:
Bine ai venit Anemona,
sa stii ca si eu imi pun aceeasi intrebare: oare cercetarea asta de informatii si cunostiinte imi ridica stressul sau mi-l scade? Cred ca amindoua, depinde cum te uiti la ea. Pe undeva trebuie sa fim informate, sa nu cumva sa ne para rau ca am scapat ceva. Pe de alta parte, cum spune americanul, "ignorance is bliss" (ingnoranta inseamna fericire sublima). Un lucru pot sa iti spun: acest forum ma ajuta mult, nu neaparat ca sursa de infomatii, ci spiritual. Ajuta f. mult sa stii ca sintem ca niste surori in suferinta, ca sa spun asa.
Mult succes in Septembrie si in toamna pt. toate.
denisa73 spune:
Bine ai venit Anemona!!!
Fetelor ne inmultim;se pare ca avem o garmada de vizitatoare!cred ca sunt foarte multe fete care sunt in aceasta situatie,ne viziteaza si nu au curajul si puterea necesara sa intre aici,ce ati zice sa le invitam!Cred ca sunt bine primite,la fel cum am fost si eu la randul meu.Mie m-i s-a parut mult mai usor sa trec peste toate gandurile negre decat sa le fi tinut pentru mine.Fetelor fi-ti curajoase,insistati(cu voi)...bateti si si intrati.