Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

brazuca. i-am facut antibiograma si antibioticele la care a iesit sensibil pediatra mi-a spus ca nu merg la bebe asa ca a ales zinatul care a iesit intermediar. pt ca prima data au iesit 10.000 9putin) , dupa ce nu am reusit sa-i dau antibiotic mi-a spus sa incerc cu uricol 10 zile si sa refacem analizele. din pacate nici pe asta nu am reusit sa-l fac sa-l ia. era si asta rau la gust si il scuipa. asa ca am refacut analizele la un alt laborator , rezultatele au mers direct la ea si cand am sunat-o mi-a spus ca au iesit peste 100.000 si ca antibioticul iesit la antibiograma nu merge la bebe.
mie mi se pare foarte nasol cu branula. nu a incercat sa o scoata Denisa? cand am mers cu Iris sa-i ia sange a facut un scandal, a tipat asa de tare ca numai cand ma gandesc sa o intep iar mi se zbarleste parul! mergeai cu ea la policlinica de 2 ori pe zi sa-i faca injectia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by burtika
........
mie mi se pare foarte nasol cu branula. nu a incercat sa o scoata Denisa? cand am mers cu Iris sa-i ia sange a facut un scandal, a tipat asa de tare ca numai cand ma gandesc sa o intep iar mi se zbarleste parul! mergeai cu ea la policlinica de 2 ori pe zi sa-i faca injectia?

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Asa este a fost foarte greu cu branula (a fost in piciorus) mai ales ca exact atunci a descoperit si ea cum sa isi manance degetele de la picioare. A scos-o o data si i-a pus-o in celalalt picior si iar a scos-o exact cand mai aveam o doza de antibiotic de facut. Nu am mai rezistat sa o mai chinuie din nou si am refuzat sa ii mai fac intravenos. A plans Denisa saptamana aia cat nu a plans in 8 luni si eu pe langa ea ca pur si simplu mi se rupea inima de ea. A capatat o foarte mare frica de doctori pentru ca mergeam de 2 ori pe zi la spital sa ii faca antibioticul. Ajunsese sa tipe disperata de frica de cate ori o dezbracam sa ii schimb pampersul sau hainutele chiar si acasa.
La antibiograma Denisei aparusera mai multe antibiotice pe lista la care bacteria era sensibila. Poate trebuie incercat cu altceva. Si Deni a refuzat zinnat, dar sincera sa fiu eu i l-am dat fortat. O tinea tati de manute si eu ii deschideam gurita si bagam cu seringa. Am avut noroc ca nu a vomitat ca la augmentin asa am patit.
La ce spital ai fost tu?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

cam incoerente si pline de greseli mesajele mele, dar cam asa iese cand stau cu un ochi la monitor si unul la iris

Mergi la inceput

brazuka am fost la pediatra noastra , dr. gheorghita, care are cabinetul la bujoreni. analizele le-am facut la cetatea histria pe primele si la policlinica bujoreni urmatoarele. si eu i-am dat antibioticul fortat odata, dar l-a vomitat asa ca nu am facut nimic. sau nu vroia sa-l inghita, statea cu el in gura. poate gasim unul care sa nu fie asa rau la gust si sa-l poata lua. offff, cred ca ti-a fost tare greu. si eu am iesit plangand din cabinet cand i-a luat sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Fetelor,sora mea care e gravida in 31 sapt. are un hemoroid cam mare.
A fost la un medic care i-a dat niste supozitoare (care nu-si prea fac efectul)si miine se duce la altul.
Nu stiti voi niste remedii naturiste care merg in sarcina.ea nu este in tara( e in Germania) si daca merg ceva ceaiuri,unguente sa-i pot trimite de Paste(se duce sora ce-a mica la ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multumesc de aprecieri la adresa piciului.

Nonnape mine m-a ajutat foarte mult Carpicon - crema (aplicare externa) si supozitoare. Eu am folosit dupa ce am nascut, ca ramasesem cu o imensitate de hemoroid si si-a facut efectul repede si frumos. Despre folosirea acestor produse in timpul sarcinii uite www.carpicon.ro/html/ro/corporate/consultatii---sfaturi/supozitoare-carpicon-in-sarcina-167.htm" target="_blank">aici ce am gasit. Nu stiu de crema ce sa zic.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Offfffff ce de puiuti bolnavi. Eu nu stiu cum e, piciul a avut o singura data nasul infundat vreo 2-3 zile si in rest nimic, pot numai sa imi inchipui cat de greu le este atat lor cat si parintilor.
pe toti sa le treaca repede repede repede

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Alinutzaa sa stii ca si eu am admirat impreuna cu Deni pustiul tau si suntem cam . Foarte dulce e, si a vorbit fiica-mea cu poza lui o gramada!

Nonna nu stiu ce sa iti spun ca nu am avut problema asta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Sper sa fie buna, ca privind afara la ploaia torentiala si lund in calcul si agitatia Ilincai de peste noapte, am temeri. Nu stiu de ce, toata noaptea a suspinat, marait, mieunat. Sa fie dintii? Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Chiar asa, ce probleme sunt cu casele?
Adica eu am stat vreo 3 ani la soacra-mea, la casa, si singurele probleme erau cu ea, nu cu casa . Eu chiar as renunta cu draga inima la vecinii curiosi care bat in pereti cand urla copilul (asta printre altele ), si as sta oricand la casa. Eu stiu ca faceam primavara curat cu multa placere, sapam curtea, dadeam cu var toti pomii, taiam ce mai era de taiat, puneam iarba, flori...eram f multumita. Dar da, intretinerea unei case costa mai mult decat intretinerea la bloc, dar si confortul e mai mare.

Mai fetelor, cum reusiti sa cititi la WC? Eu abia reusesc sa realizez activitatea pt care ma duc acolo , ca D parca are senzor, urla aproape de fiecare data cand ma duc. Deja vecinii (da, aia buni!) imi stiu programul .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Dragii de ei! (de vecini, da) Uite ce procupare le-ai gasit. Mi-i si inchipui: "e deja ora 16.00 si Gabi...nimic?! nimic?! O fi , ia sa-i ducem noi un ceai sa-i fie de ajutor..."
In alta ordine de idei...eu citesc doar cand e si sotul si sta cu el, sau cand Victor doarme. Ca de altfel, programul pentru necesitati e in fucntie de somnul lui, ne-am adaptat...Tot pe motiv de vecini. Nu ca ar bate in teava (chiar am vecini de gasca, pot sa zic), dar Victor nu rezista singur in camera decat pentru "necesitati mici". Daca dureaza mai mult...plange!!!Si mai am avantajul "Stefan", ramane cu el.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput