PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
larissa_79 spune:
Am revenit si eu....in ultima perioada desi va citesc nu prea scriu...pentru ca ma apuca tare dorul de Alexia si ma pun pe plans. Inca putin si o aducem acasa....
Vin acum cu o veste buna. Am finalizat azi actele la apartament. 4 camere, decomandat, frumusel ( zic eu), de acum tre' sa il mai si facem.
Deci...daca cunoasteti sau ati fost multumite de arhitectul si echipa sau doar echipa care au lucrat la voi in apartament ( sau cunoscuti) va rog sa imi scrieti pe PM. Suntem in cautare de mestere ca dupa Sarbatoarea de Paste vrem sa ne apucam sa il face.
Va pup si
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Mirela79 spune:
Map si Anasia va multumesc pentru raspunsuri. Puteti sa imi spuneti si cat costa vaccinul? Vreau si eu sa ii fac Mariei.
Gina sper sa nu fie nici o problema cu baietelul tau.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
anasia spune:
mirela, nu stiu, noi inca nu l-am facut;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
chiara.2005 spune:
Buna dimineata piersicute!
In primul rand felicitari si o sarcina usoara noilor gravidute!
Bun venit Tzuni si o din partea mea! Ma gandesc si eu la tine si sper din tot sufletul sa depasesti problemele intampinate in adoptie. (Am citit despre asta intamplator la un alt subiect la care postezi) si sa te bucuri de micuta ta.
Am facut si noi Varilrixul acum o luna si nici Andrei nu a avut nicio reactie de la el. De costat ne-a costat 160 RON, noi l-am platit direct medicului pediatru. In farmacii am vazut ca exista si sub acest pret dar si la un pret mai mare.
Ne-a fost recomandat si noua atat vaccinul impotriva Hepatitei A cat si cel impotriva meningitei, recomandare facuta de catre medicul pediatru. Dar, discutand cu un alt medic pediatru mai aproape de sufletul meu si fara interes in a vinde respectivele vaccinuri am ajuns la concluzia ca pe cele doua din urma nu le voi face. As dori sa stiu si parerea altor mamici referitoare la aceste vaccinuri.
crissa71 spune:
Va sarut fetelor...
Sanatate multa bolnaviorilor....
Sarcina usoara mamelor cu bb2...
pupici
Mirela79 spune:
Dragi piersicute, nu stiu cum e cu vaccinul impotriva hepatitei A sau meningitei, insa eu vreau sa va recomand Prevenar-ul. Este un vaccin impotriva pneumoniei si otitei. Maria l-a facut, costa 280 ron o doza si mai facem una la doi ani. Chiar am vazut un medic la o emisiune cum recomanda acest vaccin in perioada aceea cu epidemie de viroze si spitale pline de copii. Eu l-am facut la recomandarea pediatrei mele in care am mare incredere.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
nicomico spune:
buna ziua dragele mele
nu am mai intrat de mult timp dar ma gandesc mereu la voi si va citesc si eu de cate ori pot
ma bucur ca s-au inmultit randurile gravidutzelor si le felicit si le doresc sarcina usoara... si intrebare pt muuh - s-a intamplat pur si simplu sau te-ai razgandit si te-ai hotarat pentru anul acesta?
vreau sa ii urez lui tzuni bun venit si sa o felicit pentru decizia de a adopta un copil....mi se pare un lucru extraordinar si de mare admiratie. sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea
sanatate multa lui bulinel, si multi pupici la toate piersicutzele...
noi suntem bine, am cumparat un apartament nou si acum alergam sa vedem ce mobila vom cumpara, nu am pregatit nici bagaj de spital, nici haine pentru bb2.....ma simt cam rau dion pucntul asta de vedere, dar am avut foarte multe de facut si am lasat totul pentru sfarsitul acestei luni
va pup si incerc sa mai citesc din urma
anasia spune:
larissa, nicomico, sa va fie de bine!!!!
chiara, cu intarziere, La multi ani!!!
am pus pe prima pagina albumul cu intalnirea de duminica, nu sunt toate pozele, lipseste (motivat) Alexei;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
bulinuta27 spune:
va pup fetele...am citit dar cu scrisul mai greu
imi pare rau ca nu am ajuns la intalneala dar am fost plecati la tara unde am stat numai afara si i-a placut maxim: a hranit gainile si puii , a stat de vorba cu vaca si porcu, i-a placut mai mult de porc ...a fost frumos
anasia cum mai e pici?
martta merci
doniro cam tarziu raspund ...eu ii dau prospan - un extract de plante - dar mai tuseste un pic si acum
mirela asa e...ca la noi cu preturile
julax cam 2 saptamani a durat cu canini...pupici sa treaca repede
nicomico multumim frumos si felicitari ptr apartament
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
doniro spune:
Salut livada!
Mai scriu si eu cateva randuri intre alaptat o bucata, joaca cu cealalta bucata, gatit si facut curat in sifonierul meu (am aruncat 3 saci de haine!!!).
Daria e mult mai bine, mai tuseste putin, dar e ok. Slava Domnului, pana acum Victor nu a luat viroza, nici nu stiu cum a scapat, pt ca de cateva zile sunt doar eu cu ei si nu o mai pot tine pe Daria departe de el.
In rest suntem ok, asteptam sa ne mutam la Snagov, casa alor mei e gata, mai ramane doar sa o mobileze (saptamana asta cica vine si mobila). Pe undeva abia astept, dar pe de alta parte... parca vad ca ne intoarcem la noi acasa dupa cateva saptamani...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE