PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
anasia spune:
norocuta, gina, multumesc, suntem bine, nu stiu daca a fost enterocolita sau o indigestie mai urata,pt ca n-a mai vomat, nici diaree n-a mai facut, multumesc Lui Dumnezeu; revenim si la laptele nostru si la mancare normala;
gina, of, ce sperietura;
julax, o sa revina si pofta de mancare ;
map, eu cred ca sunt crizele piticilor, cunoastem si noi plecatul asa,fara sa tinem cont de nimeni, "nu" pe care nu-l lasam din brate, trantitul pe jos;
fetelor, ce frumos s-au jucat piticii la intalnire (pana la urma am ajuns si noi), si in nisip, topogan, broscute, pietricele, iarba; din pacate, am venit cu aparatul descarcat si poze n-am putut face, am filmat doar; dar o sa puna fetele care au facut; trebuie sa ne mai intalnim, a fost f frumos;
maryion
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
neata la fete si prichindei!
Norocuta-pupam fata. La job e foarte ok.Am zile si zile, uneori sunt foarte aglomerata si nu apuc deloc sa intru sa va citesc, dar am si zile ok, ajung oricum acasa rezonabil, la timp sa iesim in parc si sa stam impreuna juma' de zi. Luca e ok cu programul asta, e oricum obisnuit cu bona care sta la noi si cu care se intelege foarte ok.
Miruna, nu mai reusesc deloc sa intru sa tocam seara. Dupa ce venim din parc pic lata, papa si somn de voie scrie pe mine Sper ca sunteti ok. pup burtica
Noi am facut Varilrix-ul saptamana trecuta, s-a comportat ok, s-a zbatut el putin dar pan' la urma s-a linistit. Temperatura nu a facut, doar niste bubite mici, iritatie asa, care am inteles ca sunt normale. Dar si alea au trecut. Urmeaza sa facem Havrix peste 1-2 luni, daca ne hotaram sa incepem gradi anul asta. Mai vedem.
crissa71 spune:
Cristina:si eu vreau sa-i fac varilixul...Zici ca e o.k Lucul?Super...
Ala pt. hepatita A de ce vrei sa-l faci?Cine ti l-a recomandat?Chiar trebuie?
Anasia:ma bucur ca sunteti bine...
ce nasol e in casa....si cica azi ploua toat ziua..poate si maine!!!
map spune:
salutic la mamicute,
Iulia la noi pofta de mancare n-a revenit inca, se pare ca-i tot o toana a varstei si nu neaparat data de dinti
Crissa si eu i-am facut varilixul lui Robert de cand avea un an si doau luni si totul a fot cat se poate de OK. N-a avut chiar nici oreactie, nu febra, nu eruptie. Depinde de la copilas la copilas.
Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Mirela79 spune:
Rog fetele din livada sa explice unei mamici neinformate ce este Varilix-ul?
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
map spune:
Mirela este un vaccin care protejaza impotriva varicelei. Cum varicela este o boala relativ usoara la copilasi nu prea se face dar noi am facut.
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
anasia spune:
mirela, este vaccinul pt varsatul de vant (varicela);
crissa,
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
gina_butnaru spune:
Buna ziua livada,
Azi am fost cu piticu' meu la dr. sa-l vada totusi si sa ne zica ce e cu eruptia aia, se pare ca e doar o alergie pana la urma. Dar ne-a zis ca e prea slab, ca dupa parerea ei nu mananca nimic la cresa si ne-a zis sa mergem iar marti sa-i facem analizele. Apoi ne-am dus cu el al cresa si i-am spus si asistentei sefe ce ne-a zis dr. si ea ne-a zis ca ii pare rau ca zice asa, dar ne da cuvantul ei de onoare ca copilul mananca foarte bine la cresa, mai ales ca ea e prietena cu mama si nu ar avea nici un interes sa ne minta. Plus ca e innebunita dupa Razvan si mereu se duce sa vada ce face la grupa, de foarte multe ori ii da chiar ea sa manance, deci stie ce vorbeste. Plus ca si acasa mananca binisor, are zile in care ne sperie cat poate sa pape, dar mai mult cand se antreneaza si cu alti copii la masa. Ma gandesc insa sa nu fie ceva cu el, de nu asimileaza, asa ca o sa vedem ce mai iese la analize si de data asta, ca de 2 ori i-am facut analizele si de fiecare data a iesit anemic.
La multi ani, Andreea Diana (a lui Lili)! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Eugenia, ce ma bucur ca v-ati distrat la bunica ta la tara! Pupici multi lui Nicolae mic si vorbaret!
Monica, si al meu zice "nu-nu" cand nu-i convine ceva si tot asa, o ia de unul singur pe unde are el chef. Pentru tine e si mai greu sa te tii dupa el cu burtica. Mersi mult pentru sfat si pentru incurajari, pe moment nici nu m-am gandit ca poate sa-i faca rau, dar uite ca s-a intamplat. Am intrebat-o azi pe dr. lui daca putem sa-i facem niste teste sa vedem la ce e alergic, dar ne-a zis ca la varsta asta nu e relevant, sa mai asteptam. multi lui Robertel si la burtica!
Iulia, ma bucur ca e mai bine Alex. multi sa-i treaca de tot!
Anasia, ma bucur ca Alessia e bine! Vad ca piersicutele au inceput sa se faca bine! Mersi pentru incurajari! Imi pare rau ca nu am putut sa venim si noi la intalnire. Noua ne este destul de greu sa ajungem in Herastrau ca nu avem masina. Poate cu alta ocazie! Ma bucur ca v-ati distrat si asteptam pozele si filmuletele!
Cristina_Ioana, noi n-am apucat nici acum sa facem Varilrix-ul, daca tot a fost bolnav, sa vedem acum ce-o mai fi, dupa analize. Pupici lui Zarzarel!
Crissa, si noua ne-a zis dr. lui sa-i i-l facem si pe cel pentru hepatita A, dar daca n-am reusit sa-l facem nici pe cel pentru varicela, sa vedem in ce secol il facem.
Pupici multi la toata livada! Sanatate la toate piersicutele!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
Anasia,deci ati fost la intalnire.As vrea sa vad si eu poze,poate vreo mamica a sa le posteze
Map,sa ca inteleg ca au perioade si perioade.Sanatosi sa fie,ca le-or reveni lor pofta
Gina,sper sa iasa analizele bune si sa treceti de perioada asta mai putin placutaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
map spune:
Gina si nepotelul meu mananca la camin d erupe, cere si-a doua portie de ciorba dar este asa slabut. Depinde si de metabolismul fiecarui copilas cred. Oricum si nepotelul meu are zile de greva foamei, sia- avut multe astfel de zile dar la camin s eindeamna cu copilasii. Iar educatoare tot asa este o ruda prin alinta pe care-o stim fff bine si care nu are nici un interes sa spuna aiurea. De fapt ambele educatoare povestec ca papa fff bine.
Iulia eu nu as vrea sa manance mult, dar putin din fiecare. Ca asa de mutros mai este. Dar de, seamana cu subsemnata, ca si eu mare fiind o chinuiam pe mama saraca cu mutrele mele la mancare
Craciun si Rev