PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

emilia de ce ii pui caciula in casa? Cel mai periculos este sa transpire si apoi sa ii fie frig asa raceste nu pentru ca a fost racoare in parc.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Emilia si eu sunt de acord cu Muuh. In casa nu ii trebuie caciulita. Si afara este de ajuns una singura, nu doua.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Muuh,Mirela nu stiu ce naiba ca la al doilea copil zici ca m-am tampit cu imbracatul asta ,lui Alex ii puneam caciulita doar iarna dupa ce ii faceam baie si apoi i-o dadeam jos, pe Eve am tendinta sa o incotosmanesc.
Daca am invatat-o cu caciula 2 luni pot sa o dezvat acum nu e prea tarziu ca s-ar putea sa o fii sensibilizat-o deja?

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Pe fuga ca de obicei...

Emilia linistita poti sa renunti la caciulita. Eu cand am nascut a fost venita soacra sa ma ajute. Ca sa nu ne dam in cap am lasat-o sa-l imbrace mai gros decat consideram eu ca e normal, inclusiv caciulita. Ei bine in ziua in care s-a urcat pe avion (avea Alex 2 luni fix) au disparut caciulitele plus ca in casa il tineam numai intr-o salopetuta de aia intreaga. Si acum daca sunt peste 10 grade afara eu nu-i mai dau nimic in cap si e bine mersi. Ei cred ca se adapteaza repede.

Vreau numai sa va zic ca saptamana trecuta in parc (erau 8 grade afara dar era soare) erau copii de 3-4 ani in tricouri sau maieu plus ca am vazut niste fete de 6-7 ani in tricouri si cu flip-flops in picioare. Asa ca se poate si altfel. Eu nu stiu daca o sa pot sa-l obisnuiesc chiar asa cum se practica pe aici dar nici infofolit nu cred ca e sanatos.

Fug la somn ca aseara am avut musafiri pana tarziu si sunt cam zombi. Poate reusesc sa mai intru maine.

Pupici la toata livada.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna dimineata livada,

si noi zum, zum prin casa si am zis sa va dau binete.

Anasia cum se mai simte piersicuta ta?

julax v-a trecut?! Si noi ne vaitam de dureri de la dintisori, dar cu putin gel si joaca mai uitam, nu stam suparati toata ziua.

Pumpkin

Cristina_ioana de cand ai reaparut m-am tinut sa-ti zic bun revenit , dar la mine trece si baba si colacii pana apuc sa scriu doua vorbe. Cum e din nou la job? Lucu s-a obisnuit cu noul program?

Sabina (mereu uit ce cifre sunt dupa Ioana ) voi sunteti ok? V-ati revenit dupa Nato?

oanaalex mi s-a facut frig numai dupa ce am citit randurile tale. Azi noi vom avea 34C. Si aici se practica imbrcatul lejer comparativ cu Ro, ma strduiesc si eu sa fiu in randul lumii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetelor,

Eu am tras azi o sperietura cu piticu' meu, ca am crezut ca a facut varicela, dar era numai o alergie la ceva ce a mancat. Si era sa-l tin acasa, dar l-am dus pana la urma la cresa. M-a speriat mai mult cumnata-meaca m-a sunat aseara ca i-au aparut si lu' nepota-miu niste bubite. Aseara al meu n-avea nimic si azi dimineata avea si el pe talpi si in gura. Noi am fost cu ei sambata la Baby Expo si au mancat niste iaurturi de la Humana si niste banuti de ciocolata cu echinaceea si propolis. E posibil sa fi facut de la alea, ca e prea mare coincidenta. Mai nasol e ca Tibi deja plecase la serviciu si eu ziceam sa-l tin acasa, sa ma duc la dr. cu el, dar tocmai la 3 putea aia sa-l vada. Si cumnata-mea ma suna ca ea l-a dus la cresa, ca nu mai are nimic acum. Cand am auzit, m-am si suparat, ca m-a bagat in alerta degeaba, am mai ramas si acasa cu copilul, si tramvaiul e deviat, mai si ploua. Si am vrut sa iau un taxi si nu vroiau sa ma ia, ca e destul de aproape si nu se deranjeaza ei. Si pana la urma am asteptat cu copilul in brate si cu bagajul lui pentru cresa pana a venit un taxi care vine la noi la serviciu. M-a dus cu el la cresa si m-a adus si la serviciu. Dar m-am certat cu ala care n-a vrut sa ma ia, ca m-a vazut si cu asta mic in brate si il doare undeva. Am stat o jumatate de ora ca proasta cu el, bine ca se oprise ploaia, acum iar ploua.Imi pare rau ca nu i-am luat nr. sa-l fi reclamat la sefii lui dar nu-mi mai statea mintea la asta atunci, eram un car de nervi.

Mama, cat ati scris, trebuie sa citesc din urma si revin.

Va pup pe toate, fara exceptie! Sanatate la toate piersicutele!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Gata, am citit ce-ati mai scris si am revenit, tot pe fuga si eu.

Maryion, la multi ani, cu intarziere pentru ieri! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Anasia, sunteti mai bine? Bine ca a inceput sa pape orez (care nici al meu nu-l suporta!) si poti sa-i dai si telemea, grisine, stiksuri, covrigei si ce mai zicea Miruna, ca eu asa l-am tinut, ca altceva nu vroia decat lapte Humana HN. Sanatate multa!

Martta, bine ai revenit in livada! Pupici multi Alexiei si lui Vladut!

Doniro, si eu i-am dat eurespal si prospan de vreo 3 saptamani incoace, dar tuseste in continuare, cand zic ca aproape i-a trecut, il ia iar. Si de sinupret am inteles ca e foarte bun. Maine mergem si noi sa-l vada dr. lui, mai ales cu alergia asta, care am crezut ca e varicela, sa vedem. Sanatate multa!

Iulia, pupici lui Alex sa-i treaca mai repede durerile de la canini!

Emilia, pupici multi lui Eve si lui Victoras! Asa e, se mai intampla sa mai uiti de la un copil la altul cum sa-i imbraci. Si eu sunt de acord cu fetele, sa nu o imbraci prea gros, iar in casa sa nu-i pui caciulita, ca transpira si mai rau raceste asa.

Miruna, Mirela, Oana, Pumpkin, Cristina_Ioana, Sabina, Babee, Mady, Mada si celelalte mamici si gravidute, va pup pe toate si pe piticii vostri! Sanatate multa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Salutari tuturor

Multumim cu intarziere pentru aprecierile legata de harnicia piticului

Noi am fost plecati din Bucuresti saptmana trecuta si am revenit azi de dimineata. Am fost la bunica mea, la tara, iar Nicolae a fost nemaipomenit de incantat. Mereu vroia afara sa vada animalele. I-am facut si un filmulet cu gastele care merg la apa, ca sa avem pentru Bucuresti, cand ne plictisim. Le trimitea "ga-ga, a bata, 'ai! " (adica ga-ga, la balta, hai! - cam asta e stilul lui de a vorbi, taie din litere sau silabe..) Asa ca abia astept sa mergem intr-un weekend frumos la zoo, ca sigur o sa-i placa

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

am aparut si noi sa mai dam un semn de viata. Robert este din ce in ce mai fosturos si mai nou el este domnul "nein". La orice ii spun primesc acelasi raspuns "nein". Uneori te scoate din sarite, in special cand refuza sa faca nani si sa pape, alteori te amuza. Ieri a refuzat pur si simplu sa doarma, daca-l pui in pat urla de scoala blocul La magazin il apuca si pe acolourlatul din senin, in parc pleaca de unul sg fara sa se uite in urma. Si asta numai de vre-o saptamana. Se pare ca am intrat si noi in clubul copiilor cu istericale Eu ii explicam sotului ca nu mamai pot tine dupa el cu ditamai burta dar el nu stiu ce credea, poate spunea ca exagerez. Dar la weekend a vazut pe pielea lui cum s-a schimbat Robert in cateva zile, a avut parte sa-l alerge mult si bine pentru ca la weekend eu mai protejez si burtica Nu-i mereu asa apucat dar si cand il apuca sa te tii. Azi pana la ora asta ne-am inteles omeneste Vedem ce aduce dupa-amiaza. Oricum am vazut ca atunci cand este numai cu mine se alinta mai putin.

emilia subscriu la cele spuse de fete, nici Robert nu-a primit caciulita in casa. La inceput era mama aici si vroia sa-i puna dar am spus clar canu si-a vazut si ea ca n-a avut copilul nimic Si-n casa au fost 22 de grade maxim, mai mult numai la baita. Dr lui Robert imi sunea ca la copilasi mici de la 38.5 se considera temperatura (si asa am vazut ca spun mai toti medicii pe aici).

gina poate au facut copilasii alergie de la banutii de ciocolata (in viata mea am mancat asa ceva o sg data si stiu ca nu mi-a placut, parca avea gust de vechi). Pe viitor ar trebui feriti copilasii de asa dulciuri, mai bine ceva care sa fii sg ca-i proaspat. Imi pare rau ca ai avut asa peripetii azi. Uite un ca sa treaca. Sieu cat eram studenta locuiam in gazda aproape de gara si veneam de acasa cu ditamai bagajul iar taxi nu vroia sa ma duca cand auzea cat vreau sa merg de aproape Dar pe mine bagajul ma rupea km acela cat aveam de mers

Iulia la noi au iesit caninii simultam cu premolarii. Ieseau asa odata un canin si-un premolar pe la 16 luni. A cam durat dar la canini din fericire laRobert numai pana se vedea coltul era mai marait. Oricum foloseam dentinox dar a fost aiurea ca devenise dependent de el apoi Pupam piticul sa nu mai aiba dureri.

Monica 27+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Norocuta,Gina,Map,multumim pentru incurajariDe azi parca suntem mai bine.Au mai ramas mofturile la mancare,dar bine ca a trecut febra.
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput