PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
map spune:
Salutic la mamicute,
La multi ani, sanatate, bucurii, voie buna si tot ce se mai poate ura tuturor celor care poarta nume si derivate de la Gheorghe.
Nu m-am abtinut sa nu intru un pic si azi caam terminat cu curatenia, am fost si la cumparaturi si l-am dus si pe Robert la joaca un pic. Din pacate este nisipul id afara si el imediat vroia sa stea pe jos dar este inca rece si raceste asa ca l-am dat numaiintr-un leagan sub forma de lighean care-i place fff tare si apoi am venit acasa.
emilia iti doresc sa ai multa putere, imi dau seama ca este cumplit de greu cu doi piticuti si asa fara sot si fara nimeni. Eu una nu am probleme cu mama sau soacra, niciodata nu am simtit ca s-au plictisit si ar vrea sa plece. Cand este vorba de nepoti ar face orice sa stea sa aiba grija de ei.
Cristina_Ioana nu-s prea harnica, m-am cam lenevit dar parca ma trage burta ba pe-o parte, ba pe alta. Ca sa fiu sigura ca fac cozonac am macinat nuca deja am luat drojdie azi, asta ca sa numa razgandesc si sa ma tina harnicia.
Legat de ciocolata eu am spus ca am facut greseala sa-i dau lui Robert cand era cu copilasi mai mari ca se uita la ei. Si nu mi-a trecut ca dandu-i de doua ori va invata sa ceara apoi, nu mi-a trecut prin cap de la un an si doua luni se uita de unde iau Ei bine "coco" a fost primul cuvant inainte de a spune iar mama si tata pe care le uitase o vreme (si nu ma laud cu asta dar asa a fost). Acum mai primeste din cand in cand, incerc sa nu-i dau zilnic desi el cere, si urla si scandal mare. Ii spun ca nu avem. Si ca sa stiu ca nu papa prea mult am luat niste bombonele moi si daca este primeste cateva din acelea care au in mijloc ceva asa poros. Si nu va spun ca mai vede reclame si cand vede ciocolata imediat o recunoste. De unde habar nu am pentru ca n-a vazut niciodata acele tipuri de ciocolata la noi acasa. La magazin nu mai spun ce-o recunoaste insa nu primeste de regula. Si eu o consider total in plus si incerc acum sa-mi repar greseala asa incet-incet.
va pupam
Monica 28+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Bysko spune:
No, acum ce sa zic? Busra primeste cate un batonas kinder doar cand este la noi si numai dimineata dupa micul dejun. Nu se omoara dupa dulciuri.
Recunoaste si pestele care este unul din alimentele ei preferate- cand treceam pe langa raion se agita ca uite carne! maica-mea ii face la 2 zile gratar de peste.
Eu incerc pe cat posibil s-o obisnuiesc cu gusturi diverse, ca vad ca este cam selectiva in ultima perioada- nu mananca rosii, mazare, nicio mancare care contine marar. In schimb sa-i dai castraveti si salata verde.
bulinuta27 spune:
pup fetele
La multi ANi Gina si Genie!
emilia multa sanatate si putere sa treci cu bine peste perioada asta
julax..da nu am nici o grija le umfla pe gaini pana plesnesc alea
muuh sa fiti sanatosi, ma bucur tare ca a iesit bine echo si nu mai faci nici amnio
cristina si la noi tot asa...se scoate el cu cate ceva prin biserica ca urla papa, papa si primeste la greu, descurcaret
bysko e mortala..si rares baga mazare = boaba in schimb salata verde deloc
map eu zic ca esti tare harnicuta
si noi suntem muciosi din pacate...nus de unde
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Bysko spune:
Dak aveti rabdare am gasit 2 filmulete scurte- s-o vedeti pe Busra in actiune: http://www.dropshots.com/bysko#
Daca era Busra nu dadea niciun pufy k tare mai sunt gustosi! eu sunt singura care mai primesc, dar cate jumatate de pufy, ca sa nu ma ingras.
Mirela79 spune:
Gina La multi ani!
Genie La multi ani!
Am facut si noi Varilixul. Ne-a costat 140 ron. Dupa vaccin Maria s-a simtit foarte bine, doar ca spre seara o cam durea mana in care facuse vaccinul.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Bysko spune:
Mirela am vazut ca esti din C-ta! Pe unde locuiti? Noi la abator. Poate iesim in week-enduri cu printesele, ca Busra nu prea are tovarasi de joaca!
La multi ani sarbatoritilor!
Babee spune:
La multi ani Gina si Genie-
Noi traim, suntem cam stresati, ne-am mutat deja in casuta noua dar mai avem inca multe de carat de dincolo.Cu programul sotului cam greu...dar sper sa reusim pana sambata.Luni vin in Romania, o sa vad cum se comporta si daca e facem mai multe opriri.Phillip e deja incantat ca o sa mergem mult,stiu ca le place cu masina.Are idee cineva cat de rau e Red Bull daca alaptez?Ca ala ma tine bine treaza si conduc bine.Dar as tinde sa cred ca nu e asa bun pentru bebe ca il agit, nu?
Miruna te sun saptamana viitoare sa povestim putin si felicitari pentru baietel.
Legat de cioco, eu nu sunt de acord dar de la Phillip a invatat si Rebecca.Mie nu imi place, iar lor le dau cioco cu multa cacao si rar normala.Dar merge sa-i pacalesc cu dulciuri cu dextroza si fructeOricum mananca bine in rest si nu imi fac griji daca scapa o bucatica.
Va pup pe toate si sanatate multa tuturor.SI daca nu apuc sa mai scriu, un Paste fericit va doresc.
julax spune:
gina,LA MULTI ANI
muuh,si eu am sperat ca va iesi leu si a venit pe 24 augSoarta.nu e cam putin probabil sa iasa leu?
bysko,ce dansatoare,ce soferitza
babee,eu as zice ca red bull-ul nu e indicat,dar conduci doar tu,ca ai putea conduce cand crezi ca esti fresh si in rest sotul.drum bun!
Azi am fost si noi la eco.Daca nu-i mai creste ceva intre timp,ramane fetitzaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Mirela79 spune:
Bysko ce tare e Busra ta. Ce frumos danseaza ea pe strada. Eu stau in Faleza Nord. Imi pare tare rau ca stam asa departe una de alta. Mi-ar fi placut sa ne plimbam impreuna.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Babee spune:
Julax eu vin singura cu ei, de-asta intrebam-sotul va veni dupa o saptamana.O sa fac multe opriri ca sa imi revin.
Am intrat sa va intreb ceva si am uitat.Of batranetile