PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Busra stie cum arata ambalajul de la cioco si cand mergem in supermarket se duce tintit la raft- cred ca o sa devina traditie! Ii dau una in mana(un batonas kinder, restul le punem frumos in cos) si o mananca frumusel, apoi mergem la fructe, de unde iau banane, le cantaresc si-i dau una pana sa mi le ambaleze, astfel incat sa continuam cumparaturile in liniste si pace. Am fast sambata dimineata amandoua la carrefour si am promis sa nu mai fac prostia asta. Totul a fost fun pana la plecare, cand demoisella mea nu mai vroia sa plece decat la volanul masinii lumea se uita la mine cum ma rugam de piticanie sa se aseze in scaun, ea NUUU clar si raspicat si asa cam 15 minute. Intr-un final s-a plictisit de ascultat muzica( singura scoate fata din torpedou si-l monteaza, da drumul la volum), am pacalit-o cu un iaurt de baut si a acceptat sa stea frumusel in scaun.

Emilia multa rabdare iti urez! Si sunt sigura ca te vei descurca

Foarte frumoasa casuta Clarei! Din pacate bunicii nostri nu au astfel de valeitati

La multi ani sarbatoritilor lunii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu nu ii dau ciocolata. Si daca ma tin nervii pana sa ii dau cioco cu mana mea mai dureaza. Mie mi-au dat prima tableta de cioco la sapte ani iar astazi o consider un aliment absolut inutil, no offence. Visul meu este sa se inventeze Snickersul fara cioco deasupra.
Dar doniro nu cred ca este mult cat ii dai doar ca ii creezi un gust si o dependenta nenecesare.

Emilia o matusa, un tata, verisor oricine sa te ajute astea doua saptamani ramase sau niste calmante pentru mama.

Asa am fost la eco. Raman mama de baieti. BB2 are acum la 19 sapt si 4 zile 330 gr. E cu capul in sus iar la ecografie nu a vrut deloc sa stea pentru masuratori. La un moment dat l-a inghesuit cu transductorul iar el de nervi si-a pus mainile pe fata.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Multumesc tuturor de urari. De ziua mea am primit un "nepotel" in sensul ca a nascut cea mai buna prietena de-a mea. Abia azi mi-am mai revenit cu somnul ca am facut schimburi cu sotul ei pe la spital sa nu o lasam singura cu bebe.

In rest tot mucosi dar asteptam sa treaca fara sa facem nimic ca alte simptome nu avem.

Am citit de ciocolata...vorba Mirunei, din mana mea nu stiu cand o vede. A prins odata un biscuite cu ciocolata si a ros ambalajul pana a ajuns la el si a mancat cam un sfert. Eu nu ma omor cu ciocolata si nu o consider necesara in alimentatie. Are el timp dupa ce creste sa manance daca o vrea.

Va pup si revin pana de Paste macar pentru urari daca de altele nu o sa am timp

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Multumesc si eu pentru urari la toata lumea!

Muuh tare m-a binedispus raspunsul tau cu inventarea Snickersului fara ciocolata . Stiu ca este o prajitura care se numeste Snickers si la care daca nu i se pune glazura de ciocolata de deasupra poate fi chiar inventia pe care o asteptai ...problema e ca trebuie facuta nu o gasim de-a gata .
Acuma serios vorbind si eu citisem ca trebuiesc evitate dulciurile concentrate pana la varsta de trei ani. Nu sunt nici eu absurda si poate ca o sa cedez si il voi lasa sa guste daca vede la alti copii dar eu nu am de gand sa ii dau eu , sau sa fac un obicei din asta.

Referitor la pedepsele aplicate celor mici (OAU CE URAT SUNA PEDEPSE!!!) .... am incercat la sugestia voastra pedeapsa la colt : asa de bine se distreaza ....si cand vede ca sunt de neinduplecat incepe si striga : Mama? Mama? Maaaaamiiii?(asta asa pe un ton dulceag si alintat) ...Pusi? Pusi? adica il las sa imi dea pusi sa ne impacam si vine la mine si ma pupaceste toata... . Si la faza asta ar trebui eu sa rezist????? NU POT!!!! asa ca din toata pedeapsa iese o distractie mare mare si o portie de tavaleala cu pupici.

In schimb am profitat de aceasta saptamana si i-am explicat ca la copiii cuminti care nu musca, nu trag de par, nu lovesc duminica va veni iepurasul si le va aduce jucarii. Dar la cei rai nu. Si de cate ori vrea sa muste ii aduc aminte de iepuras si el imi spune ca va veni Tup! Tup!.
Si legat de iepuras ii cant "Iepuras coconas........intr-o tufa s-a ascuns !". Si el imi raspunde: CUCU! BAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Chiara, fff tare cum face cu pusi si mamaaaaaa!
Fix asa face Luca...daca vede ca e groasa si il trag usor de ciuf (o fac uneori cand nu se mai poate altfel) incepe :mamiiiiiiiiiii, imi ia capul in maini si ma pupa....pai lesin in momentul ala trece si mama nervilor...

Bysko, mortala Busra cum isi ia ea singurica ciocolata din raft.
Luca isi trage in carut de regula ce ii place lui de prin rafturi cand nu sunt atenta si ma trezesc la casa cu diverse kestii pe care tre sa le duc la loc

Miruna, mama aveti deja 300gr??? woaaa, ce trece timpul.
E misto ca ai 2 baieti asa cum ti-ai dorit, sper din suflet sa imi primesc si eu fetita pe care mi-o doresc.. Deci il faci Fecioara? Stiu eu un baiat Vali- Fecioara, care mi-a mancat ficatii

Buli, pupam Bulinelu
Emilia, pupic mare sa nu mai fii supa
Gina, LMA si tot ce iti doresti!
Map, esti o furnicuta foarte harnica, sa faci tu atatea bunatati cu bebe in burta si unu afara care sa te 'ajute'
Mada, mi s-a facut un dor de Londra zilele trecute, sotul zicea "moaa si cat mai e pana in toamna cand mergem"

Legat de ciocolata, nici eu nu i-am dat. Chiar daca mie imi place mult, consider vorba Mirunei, ca nu e deloc necesara. Eu ma abtin cat pot si nu tinem in casa, asa ca nu vede si nu pofteste. In parc ii mai dau pufuleti uneori, desi rar, stixuri, grisine sau un fruct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mersi mult de raspunsuri, fetelor. Aveti mare dreptate cu ciocolata, o sa imi impun sa nu ii mai dau si poate uita de ea.
Victor e mai bine, coprocultura a iesit bine.
Ieri am fost la cumparaturi, Daria s-a ales cu un carucior plin de jucarii (a fost tati in toane bune si cu prima de Paste in buzunar). I-am luat niste instrumente de cantat, o roaba de jucarie, un aspirator si un pian. Era in extaz fii-mea.

Emilia, imi imaginez prin ce treci si te cred ca e super greu. E de ajuns ca esti singura cu ei, dar sa mai fie si bolnaviori...... e cumplit; hai, ca nu te ajut cu vorbele astea, imi pare rau. O sa treaca perioada asta si o sa fie bine, sa vezi. Inteleg ca va mutati definitiv? (scuze daca ai mai zis si nu am citit, stii motivele).

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Doniro, vroiam sa te pupacesc si pe matalutza apasat, dar deh batranetile si memoria care ne lasa...
Si noi am fost ieri la Cora sa luam casutza si tobogan pt curte, ca sambata plecam la Sinaia pentru o saptamana si acolo avem curte mare, e pacat sa nu o 'amenajam' corespunzator Dar pe langa astea normal ca am plecat de acolo si cu o masinutza in cos, o minge mare si alte d-astea Adevarul e ca sunt atat de atractive unele ca si eu ma uit cu jind si nu imi vine sa nu ii iau

Ne-am impartasit si noi duminica, Luca cere de 2 ori de regula, ii place impartasania ceva de speriat plecam turmentati din biserica
In plus, s-a uitat cu gura cascata in sacosa unei batrane care avea cozonac si i-a dat femeia ...strangator si descurcaret baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Multumesc fetelor pentru urari! Julax

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi cu multe bucurii si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina-ioana eu trag nadejde ca poate iese leu. Vlada zice ca pe asta il scoate la termen. Sa vedem....

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu, in sfarsit, ca si de ziua mea muncesc cu drag si spor!

La multi ani cu sanatate! tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua de Sf. Gheorghe.

Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie si pe piticii vostri! Va multumesc pentru urari, sunteti tare dragute!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput