Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 19

Luna75 spune:
Horoscop pe doua zile
27 aprilie 2008
Ai cateva zile frumoase si vesele in fata pe care le vei trai la intensitate maxima. Buna dispozitie se mentine pe tot parcursul acestei vacante si, pentru ca te rupi de probleme, de griji, de tot ce apasa pe umeri ca o povara, simti ca plutesti, liber, fara teama de nimic.
28 aprilie 2008
Lasi copilul din tine sa iasa la iveala si sa se manifeste cum vrea, pentru ca atmosfera te imbie la distractie si libertate totala. Faci planuri de viitor, dar pentru ca esti distrat si aerian, e clar ca nu le vei duce si la indeplinire, ci acum te lasi doar furat de visare. E amuzant sa cladesti castele!

olim spune:
pozele cu matza la disney sunt la pagina de umanitare
pe mine chiar nu m-ai izgonit de aici luna, doar ca alex e mai mare are multa nevoie de mine, imi place la nebunie sa stau sa ma joc cu el, asa ca netu e mai putin prioritar acuma, plus ca am avut o perioada asa aiurea cand nu aveam chef de multe povesti
va doresc o duminica frumoasa tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by olim
pozele cu matza la disney sunt la pagina de umanitare
pe mine chiar nu m-ai izgonit de aici luna, doar ca alex e mai mare are multa nevoie de mine, imi place la nebunie sa stau sa ma joc cu el, asa ca netu e mai putin prioritar acuma, plus ca am avut o perioada asa aiurea cand nu aveam chef de multe povesti
va doresc o duminica frumoasa tuturor
...perioada asta o am eu

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim

Matza Emma in actiune

olim spune:
asa sunt si eu cu nervii la pamant, si c eii mai rau ca toate toanele mele le plateste saracu Marius care nu are nici o vina.Nu stiu daca e post-partum sau astenia de primavara
dar abia astept sa imi treaca.Poate si faptul ca ma duc acasa si nu stiu cum o sa ma descurc singura cu Alex,amplifica si mai mult aceasta stare care o am.
Aida trebe sa ne punem bateriile la incarcat
o duminica faina tuturor

aidaciolac spune:
olim ai mare dreptate
... cred ca la mine e stricat incarcatorul si tare imi e frica si parca vad ca o sa trebuiasca ceva tratament , ca ma tine de mai multe zile si e tot mai rau
Dar cel mai bine voi vorbi cu neurologa lu Emma , ca poate ca trebuie pt ea ceva ... de cateva saptamani e de nesuportat. Oricat ii faci si ii dregi , trebuie sa ii sara tandara de la ceva si sa se dezlantuie.
Sau poate ca din cauza bolii , cum se intinde , ii ataca ceva...
Bunica mea zicea ca nu a mai vazut copil ca ea , inca de cand era mica ... daca i se punea pata pe ceva nu puteai sa o duci cu vorba sau sa ii distragi atentia , ea o tinea pe a ei . Si cu cat s-a marit cu atat a devenit mai desteapta si mai smechera
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune

Luna75 spune:
multe baterii ar trebui incarcate caci Gemenute lucide putine sunt la ora actuala desi previziunile sunt bine
insa eu astept vesti chiar de la un astrolog caruia i-am scris pe sleau ca eu m-am saturat de stele vorbitoare- vreau LINISTE si ARMONIE
apoi s-ar putea sa nu imi raspunda caci a subliniat clar ca nu da consultatii dar m-am adresat frumos si sigur ca imi va raspunde chiar si cu un simplu Nu sau Da insa momentan e in concediu

Luna75 spune:
Horoscopul saptamanii
Saptamana nu aduce nimic nou, ci doar o liniste confortabila de care te vei bucura din plin. Esti chiar fericit ca nu apare nimic care sa te scoata din aceasta lene monotona, ci-ti vezi de lucrurile marunte normale: vizite, iesiri in oras si in aer liber, mici cumparaturi, un film, o carte – toate sunt banale, dar placute. Linisteste-te!
Norocul cade in calea ta ca un trasnet, de orice natura ar fi el. Ori afacerile cunosc o ascensiune rapida exceptionala, ori semnezi un contract neprevazut ce-ti poate ameliora simtitor bugetul, ori ai parte de noroc chior, gasind pe undeva o comoara. Nici jocul la loto nu este exclus, dar mai bine nu te baza pe el!
deci la aer liber,la cumparaturi,sa jucati fotbal,ping-pong,cautati

olim spune:
salutare tuturor
ce frumos horoscop avem saptamana asta, eu vreaus a vand casa poate reusesc dar cred ca totusi nu o pot vinde ca nu am clare intentiile, asa ca sa vedem
poate totusi.
In rest nimic interesant, se pare ca mi-am incarcat din baterii ieri, am stat toata ziua in pat si m-am iubit cu Alex saracu copil, cred ca deja e satul de masa si de pupicurile ei, dar nu poate fugii...inca
asa ca eu profit acuma.
va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta tuturor
noi il asteptam pe tati, sper sa stea macar pana miercuri acasa, mai vedem.
ma duc sa fac ceva de papa pe cand vine, va pup

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Luna75multe baterii ar trebui incarcate
Bine v-am regasit, fetelor!
Recunosc, si ale mele trebuie incarcate, ca-s cam duse...
Dar acusi bate concediul la usa, deci atunci e vremea de recreere.
Pana atunci, am facut o mini-vacanta frumoasa zilele astea si ma simt putin mai bine.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by olim
... saracu copil, cred ca deja e satul de masa si de pupicurile ei, dar nu poate fugii...incaasa ca eu profit acuma.

las' ca va veni si vremea lui, cand va fugi unde va vedea cu ochii...
Super horoscopul pe saptamana asta! Iar de bine cu banii... da' de unde sa mai vina? Unde e comoara? Sau norocul chior? Ma rog, saptamana abia a inceput, asa ca mai sper...

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu