Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 15

blackgirl0 spune:
Raluca, Liliac, multumesc de urari, desi in doua cuvinte la telefon cu mama a reusit sa ma enerveze! Si asta pe motiv ca numai am timp si de ea azi acum! Am avut ieri, am maine, dar azi vreau si eu cele 2-3 ore pentru mine! Degeaba! Si daca nu o ajut o data, e ca si cum niciodata...
Luna, ce faci??? Pleci??? De ce? Este bine, si frumos, si cum-vrei-tu tot ce descrii tu acolo, dar... de ce? Altadata, te simteai bine aici! Ce s-a schimbat? In plus, observ ca am ramas doar cateva pe aici. Si este asa un sentiment de ...pustiu! Sau om fi toate prinse deja in facut de cozonaci si de pasca!
Haideti sa ne readunam ca doar suntem gemanutze, nu papa-lapte!

blackgirl0 spune:
Off Luna, am citit si subiectul de la "generale". Si parca te inteleg mai bine! Iar daca stii ca anul acesta va fi the best de pana acum, la ce bun atatea framantari?
Nu ma dau exemplu, sunt depaaaarte de tot ce mi-am dorit pentru mine in viata. Nu ma subapreciez, nu invinovatesc pe nimeni pentru viata mea, este a mea, alegerile proaste si bune mi-au apartinut in egala masura! Si gata! Ca deja a aparut soare afara, si eu o tot dau pe tonuri grii-cenusii-inchise!
Si Luna, daca ai nevoie de incurajari, suntem aici. Eu una sunt aici, sau cu gandul la tine, iti tin pumnii, iti fac galerie! Si n-am renuntat nici o clipa la intalnirea din vara! Desi poate asa am lasat impresia!
Hai la plimbare, afara din casa, la soare! Un antidepresiv total natural!

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Ralu La Multi Ani sotului tau si sa traiasca cu numele!
Multumesc, Lili! La multi ani si tatalui tau! Deci azi avem ceva sarbatoriti in zona

Eu stiu ca in a doua zi de Paste se va sarbatori Sf Gheorghe, pentru ca in prima zi se face Slujba Invierii.
Desi, Biserica Ortodoxa a spus ca acum, de Florii, s-a sarbatorit si Sf Gheorghe. Dar vad ca nu toti preotii fac asa.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Pentru mine ieri a fost o zi oribilaEste a 3-a noapte cand nu dorm, ca am fata bolnava, si tocmai frumos, aseara m-a agatat un caine de picior, deci am 2 gaurele rotunjoare si frumusele
Fiica-mea a avut dureri de urechi, asa ca m-am lasat la o parte cu antirabicul... Daca in cateva zile incep sa o iau pe aratura...sa stiti ca de la asta mi se trage
Sanatate multa la pitica!
Si tu ai grija... du-te si te vaccineaza, nu sta asa!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Si Luna, daca ai nevoie de incurajari, suntem aici. Eu una sunt aici, sau cu gandul la tine, iti tin pumnii, iti fac galerie!Si n-am renuntat nici o clipa la intalnirea din vara! Desi poate asa am lasat impresia!
si eu-s pe-aici, pe-aproape. Si ma bag in galerie la nevoie!
Foto Ralu

blackgirl0 spune:
Uite Raluca ca nu sunt la curent cu chestiile acestea! Eu nu sunt excesiv de religioasa, calc in Biserica nu mai des ca restul lumii, nu ma rog decat din pacate la necazuri, , si mai spun un Apara-ma Doamne de cele rele! cand mai aud o traznaie mare...
Liliac, sa iti traiasca tatal! Oricum, voi trece spre seara la mama, insa vezi, nu era atunci, pe moment! Sper sa se calmeze! Desi la sora-mea nu-i masoara asa de des pasii/timpul liber/orele. Ca doar are copii!

blackgirl0 spune:
Liliac, drum la Infectioase si fa-ti vaccinul antirabic! Imi pare rau de febra copilului, dar nu-i de colo sa fi muscata de un caine! Macar il stii pe proprietar sau era maidanez? Se spune ca daca stii exact cainele, este testat, vaccinat si toate cele, numai este necesar vaccinul la tine. Dar daca-i un maidanez... Ca tot era un subiect prin zona, pe forum...

ralnied1 spune:
quote:
Uite Raluca ca nu sunt la curent cu chestiile acestea! Eu nu sunt excesiv de religioasa, calc in Biserica nu mai des ca restul lumii, nu ma rog decat din pacate la necazuri,, si mai spun un Apara-ma Doamne de cele rele! cand mai aud o traznaie mare...
Black, da' sa nu ai impresia ca eu-s mai priceputa... Doar ca vazusem la Stiri...
Foto Ralu

liliac1 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Uite Raluca ca nu sunt la curent cu chestiile acestea! Eu nu sunt excesiv de religioasa, calc in Biserica nu mai des ca restul lumii, nu ma rog decat din pacate la necazuri,, si mai spun un Apara-ma Doamne de cele rele! cand mai aud o traznaie mare...
Black, da' sa nu ai impresia ca eu-s mai priceputa... Doar ca vazusem la Stiri...
mai, eu mi-s si mai "grav" decat voi...ca nici la stiri n-am vazut, doar asa ce spuneau unii si altii pe ici pe colo, si uite ca dadui cu mucii in fasole. Deci, a doua zi de paste o sa sarbatorim

Si...da, un caine maidanez m-a inhatat. Si cred ca e deja tarziu sa mai ajung eu la infectioase. Ca aseara am ales intre mine si fata, azi la munca...si deja depasesc intervalul ala de 24 ore, sau cate or fi...
Liliana&

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!