Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0

Raluca, spor la treaba! Multumim de horoscop! Ca de obicei, le-ai adunat aproape pe toate!

Cu placere, Black! Da, aproape pe toate... Mi-au mai scapat si de data asta. Da' era prea tarziu si nu ma mai simteam in stare sa caut.

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liliac1

Fetelor, cum e cu planul asta cu adus ceva in plus in buzunar?? pai eu am zi de facut cumparaturi deci se duc toate agoniselile. Sa ma duc maine, poate?!

nu stiu, Liliac draga, cum e cu adusul banilor. Ca eu am reusit performanta sa "dau" in seara asta... mult si bine. Tot pe cumparaturi. Unele pentru maine, ca am un George in casa si altele pentru Paste.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, sa iti traiasca George-le de-acasa! Idem pentru toti/toate ce poarta numele Sfantului!

Nu stiu cum se face ca la mine cu cat se apropie Pastele am mai mult de lucru! Iar de cheltuit pe cumparaturi abia de joi seara incolo de voi avea timp!

Pe azi:

Esti atat de concentrata asupra unui obiectiv in aceasta perioada incat nu-i mai observi pe cei din jurul tau.
Ideile care iti vin, pot fi solutia pentru o disputa la servici. Poti fi in contradictie cu cineva care vrea sa gaseasca o solutie la aceeasi problema are te framanta si pe tine. Dai sfaturi celor din jurul tau si esti mandra ca iti sunt urmate si conduc catre succes. Ar trebui sa mai zambesti putin, din cand in cand, altfel stresul iti va incretii fruntea de tot.

Absolut adevarat! Atat m-am framantat cu problemele familiale, incat am uitat ca am si eu propria mea familie, sotul!

O noapte senina!

Mergi la inceput

quote:

Raluca, sa iti traiasca George-le de-acasa! Idem pentru toti/toate ce poarta numele Sfantului!

multumesc! E vorba de sot, evident! (si socru' e Ghe, da' el nu se pune la socoteala!)

Si de la mine "La multi ani!" sarbatoritilor!
De astia avem maine? Ca de Florii... cam liniste...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Iar de cheltuit pe cumparaturi abia de joi seara incolo de voi avea timp!

ma rog, si eu mai am de mers vineri-sambata la cumparaturi. Dar, cel putin am mai luat in seara asta niste sucuri, apa, bere Chestii de astea. Nu fac cine stie ce pregatiri. Am de gand sa plec de acasa. Mai ales ca luni si lucrez... deci...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Atat m-am framantat cu problemele familiale, incat am uitat ca am si eu propria mea familie, sotul!

eu am fost in niste contraziceri cu al meu in seara asta. A incercat sa ma enerveze in legatura cu niste chestii si... m-a cam starnit...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

[LA MULTI ANI! caci azi e zi de sarbatoare!

Raluca, aha si socru! Las' cu cat mai multi, cu atat mai bine! Si mama este azi sarbatorita, aseara pana in 12 eram in patru labe sa strang pe-acolo, dupa nepotei! Eh, e buna si matusa la ceva!

Cica azi se mananca de post! Prin urmare sunt cu cafeaua in fata si-o jumate felie de paine cu cartofi! Iar de gatit... ceva paste de porumb cu legume!
Cred ca asta-i cam toata activitea domestica pe ziua de azi!

Si horoscopul de azi:

Daca vei fi sentimental(a) intr-o situatie careia va trebui sa-i faci fata astazi sau fata de o persoana de care iti place acest lucru iti va spori farmecul personal si te va ajuta sa iti demonstrezi sentimentele si pasiunea de care poti da dovada. Nu da niciun pas inapoi! In plus, fi cinstit(a) atunci cand vine vorba de schimbari necesare in viata persoanala.

Mergi la inceput

'Neata!
La multi ani si mamei tale, Black!
Eu ma apuc acum de pregatit pentru serviciul sotului ce are de dus la colegi... Uffff....

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralu La Multi Ani sotului tau si sa traiasca cu numele!
blackgirl la Multi Ani si mamei tale si sa fie sanatoasa!!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor din aceasta zi. Petrecerea se face in prima zi de Paste si atunci imi voi sarbatori si eu tatal.

Despre cheltuieli...pana la urma am fost aseara la cumparaturi, nu de alta dar mi se terminase detergentul si balsamul de rufe si calgonul!! Cand e sa se termine, pai se termina cu toate Si pe langa astea...s-a umplut cosul de cumparaturi, ba cu apa, ba cu cereale, ba cu mici mizilicuri...si nimic important. Zilele astea tre' sa caut mici cadouri de iepuras. Deci halal economie

Ralu Tu ai avut ce-ai avut cu sotul...eu sunt tocmai pe dos...am avut ce-am avut cu restul, si doar sotului n-am avut ce-i reprosa.

Pentru mine ieri a fost o zi oribila Este a 3-a noapte cand nu dorm, ca am fata bolnava, si tocmai frumos, aseara m-a agatat un caine de picior, deci am 2 gaurele rotunjoare si frumusele Fiica-mea a avut dureri de urechi, asa ca m-am lasat la o parte cu antirabicul... Daca in cateva zile incep sa o iau pe aratura...sa stiti ca de la asta mi se trage

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:

Esti atat de concentrata asupra unui obiectiv in aceasta perioada incat nu-i mai observi pe cei din jurul tau.
Ideile care iti vin, pot fi solutia pentru o disputa la servici. Poti fi in contradictie cu cineva care vrea sa gaseasca o solutie la aceeasi problema are te framanta si pe tine. Dai sfaturi celor din jurul tau si esti mandra ca iti sunt urmate si conduc catre succes. Ar trebui sa mai zambesti putin, din cand in cand, altfel stresul iti va incretii fruntea de tot.

Absolut adevarat!

nu pentru totdeauna ci doar sa ma linistesc,reflectez ...

Mergi la inceput