Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ralu Multam de horoscop. Sper sa fie o zi buna. Cica profesionalul lasa un pic de dorit, dar o iau si eu mai moale, nu ca pana acum Nu de alta, dar vremea asta se incapateneze sa nu ramana frumoasa si pe mine ma apuca asa o stareeeeee, de n-am cum sa excelez
Luna De vazut vad suficiente, de ascultat ascult tot ce ma intereseaza, de spus...ma abtin atunci cand este cazul. E posibil sa nu stiu ce stii tu, dar si reciproca e valabila. Stii tu... nu e cazul sa ne pripim la tras concluzii. Iar cu ciupercile, la noi e post, asa ca sunt atenta sa nu fie otravitoare. E o conditie necesara si suficienta numai si numai pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hello, lume!
Plec la munca!
Sa aveti o zi buna!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

RALU sa ai servici usorsi multumim de horoscop
pupam toate gemanutele si va dorim sa aveti o zi perfecta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Pentru a evita sa intri in necazuri - mai mari sau mai mici - este bine sa mai tii un timp secretele numai pentru tine. In plus, vorbele in doi peri, limba prea ascutita sau insinuarile iti pot cauza rupturi cu unele persoane. Concentreaza-te pe ceea ce trebuie sa faci pe acasa sau sa zamislesti un plan pentru a face mici investitii care sa iti aduca un plus la buzunar.

si

Ai multe dorinte pe care vrei sa le indeplinesti, atat in plan financiar cat si in plan profesional.
Trebuie sa ai o atitudine inteleapta si sa privesti din mai multe puncte de vedere un plan pe care vrei sa-l pui in aplicare. Poti lua decizii rapide si inteligente. Vei reusi sa ii incurajezi pe cei din jurul tau. In cuplu, vei avea parte de o perioada placuta

Luna, ai dreptate! Nici eu nu te pot considera "gemanutza mea"! Poate daca m-as mai "maturiza", dar no way! Nu acum! Desi... la inceput, paream asa de compatibile!

Pupici la restul fetelor! Mi-am pus si eu rufele in masina, dar ploua!

Mergi la inceput

Si pentru ca am reusit sa citesc mai atenta, nu doar pe diagonala...

Raluca, spor la treaba! Multumim de horoscop! Ca de obicei, le-ai adunat aproape pe toate!

Liliac, Olim cum se face ca intru cand nu sunteti voi pe fir?

Luna, mult succes in noile tale proiecte! Cand sarbatoresti si cu noi? Jurnalul pe unde l-ai lansat la apa?

L.E. Gata, l-am gasit! Si citit! Pe bune, ai talent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ralu Plec si eu de-acum DE LA munca
blackgirl Mai, cf cu ipoteza/concluzia de mai inainte, trebuie sa ma dau jos din cand in cand de pe fir . Mai ma urc, ma mai cobor, deh...asta e!

Fetelor, cum e cu planul asta cu adus ceva in plus in buzunar?? pai eu am zi de facut cumparaturi deci se duc toate agoniselile. Sa ma duc maine, poate?!

Mergi la inceput

Luna, Liliac: abia acum mi-a trecut prin cap alta ipoteza: Teo este din Braila, Liliac este din Galati, Braila este foarte aproape de Galati!
Quod erat demonstrandum!

L.E. Da' cine agoniseste in perioada asta??? Eventual comerciantii Oricum, sarbatorile le petrec aiurea, nu acasa, si se presupune ca impart cheltuielile cu co-participantii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liliac1

ralu Plec si eu de-acum DE LA munca

imi faceai cumva, in ciuda?

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackgirl0

Mi-am pus si eu rufele in masina, dar ploua!

si eu voiam sa ajung acasa si sa ma apuc de spalat, da' intre timp a inceput ploaia. Si ploua, si ploua, si ploua... Si ce frig e... Si maine-i sarbatoare. Oare eu cand mai apuc sa spal?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

RALU sa ai servici usorsi multumim de horoscop
pupam toate gemanutele si va dorim sa aveti o zi perfecta

am avut o zi relativ usurica. Merci! Se vede ca se apropie Pastele. Se mai imputineaza si munca.

Foto Ralu

Mergi la inceput