Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 12

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
A zis sotul ca ma inchide acolo si nu ma lasa sa mai ies pana nu stau vreo 2 ore, sa ma relaxez, zicea el.

Cu gandul la

blackgirl0 spune:
Luna, eu de exemplu am sarbatorit din plin si Floriile si Sf. Gheorghe, cu rubedenii, cu bors si saramura de peste, mult vin, mult prea mult vin! Si acum sufar de o durere cumplita de cap!
Sper ca pana in pranz sa imi revin, urmeaza si munca...
Olim, Raluca sa aveti parte de mai multe momente de relaxare, nu neaparat cu forta!
Azi:
Daca astazi esti nevoit sa te implici in vreun proiect sau sa te cuplezi cu cineva, ambele nefiind in lista voastra de prioritati, atunci este bine sa ai puse deoparte cateva alternative. Poti sa-ti tragi de partea ta un partener, iar acest lucru sa devina un mare avantaj daca, in schimb, nu vei fi nevoit(a) sa oferi foarte multe de la tine. Casa in care locuiesti ar putea, la fel de bine, sa fie folosita la inspiratie azi.
si
Stai bine pe plan financiar. Poti primi bani atat de la locul de munca, cat si din unele colaborari.
Chiar daca seful te apreciaza si te-a lasat sa coordonezi activitatea, astazi, s-ar putea sa va contraziceti. Petrece mai mult timp pe acasa, ajutand la treburile casnice. Pot aparea mici conflicte intre tine si sef. Combate-l cu argumente precise si vei castiga batalia. Relatia cu iubitul incepe sa se imbunatateasca.
O zi frumoasa!

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Luna75ce sot
sa te "inchida" in
- de Spa nu stie oare?! (nici al meu
)
cred ca, de fapt, voia sa se uite linistit la un film de-al lui si se temea sa nu preiau eu telecomanda...

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
22 aprilie
Nu este momentul sa mergeti in vizita la prieteni.
Cu partenerul de viata va intelegeti foare bine si aveti ocazia sa petreceti momente placute. Puteti sa faceti impreuna planuri de viitor.
Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Nu acceptati fara sa negociati!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
22 aprilie 2008
Ideile dv s-ar putea sa para prea indraznete pentru unele persoane din jurul dv, insa dv nu trebuie sa va descurajati din acest motiv. Aveti mari sanse sa obtineti rezultate exceptionale in plan profesional, cu conditia sa nu renuntati la planurile dv.
Foto Ralu

ralnied1 spune:
Activitatile practice te vor ajuta sa-ti folosesti in mod eficient energia, ceea ce iti va aduce un plus de incredere, de siguranta. De asemenea, vei avea posibilitatea sa finalizezi o lucrare in domeniul serviciului, dar acest lucru te va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoana din cercul tau de prieteni sa aiba o problema de sanatate.
Foto Ralu

ralnied1 spune:
Bani: Orice s-ar intampla, nu va aseptati la castiguri venite din senin. Sub un cer atat de agitat, este putin probabil sa inregistrati un spor de castiguri.
Profesional: Un sector in care influentele astrale lipsesc, anuntand o zi destul de calma.
Dragoste: Indiferent daca sunteti celibatari sau casatoriti, veti fi tentati de aventura.
Sanatate: Nu e cazul sa va alarmati, ci doar sa va controlati cu multa atentie starile de febrilitate.
Foto Ralu

ralnied1 spune:
Esti coplesit de un puternic sentiment de neputinta, de renuntare, de blocaj, ca si cum ai fi constrans sa respecti niste reguli cu care nu esti de acord. Eforturile tale par in zadar, incat la finalul zilei, vei avea senzatia ca n-ai facut nimic de care sa fii multumit. Energia ta se consuma fara rost, pentru ca te cam lupti cu morile de vant, mergand intr-o directie care nu da roade.
Foto Ralu

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Ideile dv s-ar putea sa para prea indraznete pentru unele persoane din jurul dv, insa dv nu trebuie sa va descurajati din acest motiv. Aveti mari sanse sa obtineti rezultate exceptionale in plan profesional, cu conditia sa nu renuntati la planurile dv.
fie ce-o fi un jurnal a fost lansat la

Cu gandul la

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
eu de exemplu am sarbatorit din plin si Floriile si Sf. Gheorghe, cu mult vin, mult prea mult vin!Si acum sufar de o durere cumplita de cap!
![]()
ei de asta nu poti fi sora mea "geamana" desi Gemenuta esti,ascendentul il impartim si inca multe altele dar eu sunt

sper sa nu vada liliac ce am scris ca ma

Cu gandul la