Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by olim

luna nu ma supar, doar ca m-am simtit avizata

nici nu m-am gandit deloc la tine cand am postat -bine ar fi daca si alte persoane (nu de la Gemenute) ar imbraca asa usor camasa oferita de mine

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Luna, adica numai horoscopul tau e valabil?
Macar sa stim si noi, dom'le...

macar de ar fi al meu caci si eu copy-paste caci cititoare in stele nu sunt iar cu astrologia am ceva -dar nu suficient

off topic dar azi de ce se sarbatoreste Sfantu Gheorghe?! nu e pe 24 ?

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Horoscopul saptamanii

Ti-ai facut prea multe iluzii cu privire la evolutia unei actiuni iar acum incepi sa vezi realitatea cu ochii tai. Aluneci de sus, de la inaltimea viselor tale, si regreti ca te-ai lasat furat de perspective imposibile. Devii realist si vezi lucrurile la rece, chiar daca unele dor.

Nu resimti nici un progres în plan financiar, ci te multumesti cu c ai. Trebuie sa dai dovada de prudenta, sa nu te hazardezi în cheltuieli necugetate, pentru ca dezechilibrul poate fi declansat de orice mic capriciu. Te tenteaza ceva anume pentru sufletul tau, dar nu acum e momentul cel mai potrivit...

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Trebuie sa pui punct unei situatii care nu mai aduce nimic bun. Ti-e greu, simti ca se rupe ceva din tine, dar daca tot ai descoperit ca nu mai are nici un rost sa continui, ar fi bine sa-ti iei inima in dinti si sa spui fara nici o urma de indoiala „pana aici”. Te vei simti mult mai bine dupa aceea: eliberat, despovarat, cu alte perspective in fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

luna multumim de horoscop
sa aveti o saptaman excelenta toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Luna, ai dreptate. Nu m-am exprimat eu cum trebuie: voiam sa zic horoscoapele postate de tine. Da' cred ca pana la urma ai inteles tu.

Si multumim pentru cele doua pe care ni le-ai adus pentru perioada urmatoare. Nu-mi suna ele prea bine, dar asta e... mergem inainte, nu?
Sa aveti o saptamana usoara!

ps-Sf Gheorghe este, in calendar, pe data de 23. Dar pentru ca pica in Miercurea Mare, Biserica Ortodoxa a decis ca in acest an sa se tina - cred ca in sensul petrecerilor - odata cu Floriile. Nu stiam nici eu. Initial auzisem ca se va sluji a doua zi de Paste. Dar cred ca fiecare preot a decis singur, pana la urma.

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

ralu, am trecut doar ca sa te si sa iti uram o saptaman buna, ca am oprit mesu ca merg la culcarica, maine plecam cu alex la oras si ne trezim devreme

Mergi la inceput

eu am facut o baie lunga in seara asta, de aproape 2 ore si apoi am adormit ca bebelusii
mai inainte, cand m-am trezit, nu stiam ce ora e, unde sunt si de ce tv-ul e deschis
cred ca ma retrag si eu imediat...
pentru Alex, Olimp!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

ce dor imi este sa fac si eu o baie asa lunga, da nu mai am rabdare, iar dusul ntotdeauna e unul rapid, ca alex se trezeste sigur de la sunetul apei, ba odata l-am pus in chiuveta sa nu planga, acuma nu mai incape ca e mare
ma duc la culcarica, somn usor tuturor

Mergi la inceput

si mie-mi era dor...
ca tot dusuri si bai pe fuga de la o vreme...
azi am profitat. A zis sotul ca ma inchide acolo si nu ma lasa sa mai ies pana nu stau vreo 2 ore, sa ma relaxez, zicea el. O fi simtit ca eram mai incordata?

Foto Ralu

Mergi la inceput