Buna fetelor,
Sunt iar pe graba si vreau sa va intreb ceva.
Am rezervat zborul Londra-Bucuresti cu easyjet.com si mi-au luat banii din cont de 2 ori. Stiti cumva un numar de telefon de la ei, sa-i pot contacta. De 2 ore citesc intrebarile alea pe pagina lor si nu gasesc nimic, pentru ca nu au nici un numar de contact.
Va rog, daca stiti ceva, ajutati-ma cu un raspuns.
Multumesc frumos si va pup.
parerea mea este sa contactezi BANCA unde ai deschis contul... cat mai curand posibil! de la ei poti afla exact incotro au plecat banii tai, de ce de 2 ori pentru aceeasi operatiune, s.a.m.d.... mie mi s-a intamplat de exemplu intr-o tranzactie ING - BRD... BRD a solicitat de 2 ori suma extrasa de mine de la un bancomat! ING mi-a dat explicatii, m-au asigurat ca voi primi inapoi suma luata a doua oara, ei au facut demersurile si eu am primit banii inapoi! dar ce era daca eu nu ma sesizam? cred ca ramaneam fara banii aia... ca unde-s multi nu mai cunosti, daca nu tii o evidenta clara si destul de des.......
succes!
oricum fa research si in ceea ce priveste site-ul unde ai platit biletul.. banuiesc ca asa ai platit.. online! eu nu am incredere decat daca fac o plata prin online banking oferit de bancile la care am conturi, altfel eu nu-mi introduc datele despre cont/card pe internet ever never! (edit: never ever si nu invers ; obosita, atat! )
karligutza
sunt mamica Adelutei
Multumesc frumos [b]karligutza[/b
Sunt la un internet cafe acum disperata sa-i contactez pe idiotii astia de la esyjet. Am dat un reply la mailul cu confimarea biletului dar cine stie cat dureaza pana imi raspund.
Oricum maine dimineata ma duc direct la banca.
Multumesc mult inca o data.