Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 8

anky spune:
Claudia,am luat cadouri pentru ai mei de Paste,mi-am luat programul de nutritie,o carte cu retete de prajituri si torturi din faina integrala.Planuim plecarea pe 22/23 aprilie si se pare ca voi pleca doar eu cu copiii,s-a ivit o noua oferta de bussines si sotul trebuie sa ramina la firma.Vreau sa merg neaparat acum, mai ales ca bunica mea nu se simte bine deloc si nu se stie cit mai are de trait, deci voi incerca sa stau cit mai mult cu ea.
Anca,mami de doi nazdravani

violeta70 spune:
Va multumim mult pentru grija voastra.
Din fericire suntem bine, si in special Dordia, tinand cont prin ce am trecut saptamana aceasta.
Iubita si nepretuita noastra bunica s-a stins.......durerea a fost si este imensa, dar suntem fericiti ca nu a suferit prea mult. Acum este in ceruri, alaturi de toti cei dragi noua care s-au dus de-a lungul timpului.
Pacat ca nu a mai trait putin sa-si vada cel de-al 4 stranepot. Dar noi stim ca-l va veghea de acolo de sus.
Dordia a trecut cu bine peste aceasta tragedie, iar acum este concentrata la nastere. Miercuri se interneaza si probabil joi sau cel tarziu vineri va naste. Oricum va tin la curent.
Am sa incerc sa citesc din urma, dar am vrut sa va impartasesc durerea noastra.
Tzuni suntem alaturi de tine! Dumnezeu te va ajuta si acum.
Cea mai mare parere de rau pentru mine este ca nu am fost in stare sa-i daruiesc si eu un stranepot. Asta este. Sper din toata inima ca atunci cand se va intampla (daca se va intampla) ea sa stie si sa-l vada de acolo de unde este.
Va las acum, nu inainte sa va urez o saptamana frumoasa si plina de bucurii.

mephala30 spune:
Violeta, imi pare rau pentru bunica voastra, condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca!
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

tumpi spune:
Violeta, condoleante.Din pacate cei dragi noua se duc usor,usor,dar trebuie sa ne gandim ca ei au plecat intr-un loc mai bun si ca nu mai sufera.Asa am spus si eu cand bunicul meu ne-a parasit la sf lui ianuarie,desi as da orice sa il mai am langa mine, pe el si pe bunicuta mea iubita,dar stiu ca le e bine acolo si ca ne vegheaza zi de zi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

violeta70 spune:
Va multumim mult fetelor.
Este adevarat, acolo unde este noi stim ca este bine si ne vegheaza.
carmen bunica noastra avea 2 metastaze la ficat, in stadiu final, metastaze care se extinsesera si la plamani. Durerile se anuntau groaznice si de nesuportat. Multumim lui Dumnezeu ca a avut grija ca bunica noastra sa nu sufere mult, ca saracuta nu merita asa ceva.
Carmen am votat "Cercul vietii"

anky spune:
Violeta,condoleante.Dumnezeu sa o odihneasca.Off...nici bunica mea nu e bine deloc.

hcclara spune:
Violeta, imi pare rau pt bunica ta...condoleante!
ii tinem pumnii Dordiei saptamana viitoare!
anky, multa sanatate bunicii tale! mergeti cu masina sau zburati? si eu anul trecut am fost singura cu copii, am stat insa o luna daca tot ne-am dus, am fost cu avionul, am facut cu masina pana la aeroport la münchen mai mult decat a durat zborul!
tumpi, ai dreptate cu condusul, insa eu am luat carnetul pe vremea cand eram studenta si atat a fost, nu am condus deloc apoi in tot acest timp, deci sunt incepatoare si am avut si un porc de instructor asa ca inca mi-e tare frica!!! dar sper sa incep asa incetiosr!
am culcat copilutzii asa ca plec si eu sa vad ce e la tele!
va pup si ne auzim maine!

anky spune:
Claudia,din pacate si bunica mea e pe sfirsite,nu mai vrea nici sa manince,nu mai vrea nimic,numai sa doarma.Ai mei se chinuie mult cu ea pina sa o convinga sa manince cit de cit ceva.
Vom pleca cu masina.

CRISCOSTY spune:
Violeta imi pare tare rau Condoleante si D-zeu sa o odihneasca pe bunica ta. Transmite-i Dordiei gandurile noastre bune, ne vom gandi la ea.
Anky imi pare rau ca bunica ta este asa de bolnava...of, eu mi-am pierdut bunicul acum 2 ani si am tinut asa de mult la el, dar asta este viata, trebuie sa accepta. Iti sunt alaturi..
Carmen, Claudia, Tumpi, Cuscra va multumesc ptr. aprecierile voastre
Tumpi asa este, Dany este promis Marei...dar stii cum sunt baietii Ce bine ca te-ai dstrat azi...Si noi am fost la MC Donald's, nu am mai iesit in Orasel din cauza vremii. Dar sa stiti ca am fost cuminte, nu am luat decat o salata pe care nu am putut sa o mananc dacat jumate.
Cuscra cum esti? Am citit ca vei tine o noua dieta? Scuze, dar am avut cam mult de citit din urma, si de baba....
Eftimie cum te-ai distrat?
Crys si Dany

mephala30 spune:
Anky, imi pare rau si de bunica ta....
Violeta, multumesc, .
noapte buna, fetelor!
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii