Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 7

yubi spune:
Claudia ,gusta ,tumpi ,Crys ,anky , multumesc mult pt. felicitari
Am mancat de dimineata o felie de paine prajita ,iar acum o farfurie de ciorba de varza (in meniu scria varza gatita
),la cina scrie carne de vita fiarta ,dar daca nu imi place mananc piept de pui la gratar cu salata.In primele 3 zile muream de foame ,iar acum nu imi mai este foame deloc
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

mephala30 spune:
Cris, sa-ti fie de bine momentul de relax,
Am vazut pozele cu mami si tati, cu Dany si Diana (ce iubire mare!). Ai un baiat frumusel foc, nu-i faceti pereche?
Anky, am bagat un pui umplut cu mazare la cuptor. Cu sos de smantana si usturoi.
Dimineatza am papat cas proaspat cu ceapa verde si ridiche.
Voi ce-ati facut azi?
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

gusta spune:
Revenit de la o plimbare la mare si acusi bag un pui la cuptor ca diseara mergem la spital.
Carmen mie nu imi e greu sa postez meniul zilnic.Pare mult de mancare dar daca stai si socotesti nu sunt mai mult de 1200.Numai ca tipa precizeaza mancarea seara sa fie cantarita si daca ceva nu iti place poti inlocui.AM sa scriu meniul zilnic ,maine dimineata ma cantaresc si dupa o saptamana va zic ce si cum.
Carmen E e dieta din cartea care am cumpartat-o.
Ma asteptam sa ziceti ceva de meniu dar poate nu aveti timp.
Cuscra vazut poze si bine ca poti intra de acasa.
Tzuni in continuare toate gandurile mele bune sunt la tine.
Tumpi din cauza agitatiei si a supararilor era sa cad in depresie asa ca am tras un plans si incer sa imi revin.
Daca sunteti fete cuminti va arat o poza noua cu mine .
Restu fetelor numai zic nimic.
Violeta ce face Dordia.
Marilena si Mara Augusta

anky spune:
Carmen,astazi am lenevit de una singura,copiii sint inca la socrii,vin mai tirziu acasa iar sotul e inca in Germania.Ieri am tinut-o doar pe heringi cruzi cu ceapa si castraveti murati,azi am mincat creveti cu legume la wok.
Mi-am instalat si programul de nutritie si acum imi transcriu meniul de pe saptamina trecuta,miine trebuie sa il predau la sala.Mai trag si cite un ochi la emisiunea Mihaelei pe Antena 1.Asa ca am avut doua zile lejere doar pentru mine.
Anca,mami de doi nazdravani

mephala30 spune:
Anky, fain week, numai pentru tine, .
Ruxandra, mersi de vot, s-au strans 100, .
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

puskin spune:
Carmen, cu mare placere . Dar de ce s-a reinceput votarea, ca am mai votat odata?
Nu am timp nici macar sa va citesc, sunt plecata in ultima vreme destul de mult.
Va pup cu drag,
Ruxandra

tumpi spune:
Am revenit si eu.
Am fost prin parc si apoi sa ne plimbam pe la fetivalul primaverii,unde era o nebunie totala.Am papat impreuna cu iubitul waffel cu inghetata si frisca si am baut un latte machiatto cu amaretto,da nu am putut decat juma sa il beau, apoi mi-am luat capsuni trase in cioco alba.
Am venit acasa si am bagat un ficatel de curcan si juma de porc(ficatel adica) tras in tigaie si ,cu piure cu ruccola si salata de primavara.Acum ma simt precum un butoi pe cale sa faca bum.
Gusta, daca te ajute plangi,dar ti-as dori sa nu mai ajungi in sitatia ata.
Cris frumose poze,iar Dani cu Diana ce sa zic, frumoase pereche,dar din ce stiu eu Dani e promis Marei, nu?
Carmen, poze cu torul in par nu am, ca m-am sters repede, ca nu-mi place ideea de a avea ceva lipicios in par,dar in pozele care le-am pus, se vade inca pata lasata de tort pe bluza mea
Anky, frumos we ai avut.
Ma duc sa ma intind putin pana termina al meu sa instaleze antivirusul pe PC si apoi as iesi sa fac doi pasi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

mephala30 spune:
Tumpi, waw, ce bunatati ai mancat azi!!!
Eu am papat separat: capsuni si cioco 75% cacao, .

hcclara spune:
Salut fetele, ce faceti?
Marilena, sunt cuminte, imi arati? si eu vreau sa citesc meniul tau zilnic ca sunt curioasa....si nu te mai necaji atat, mai lasa-i si pe altii, cumnatele alea ce fac? ia aici un de la mine si la urmatoarea postare te vreau vesela!
Crys, sunteti asa frumosi, de Dany ce sa mai zic, n-are pereche (asa drag mi de el)!
anky, ce fain ca te-ai rasfatat 2 zile...ce ai gasit ieri in oras? si cand plecati in ro, weekendul viitor?
Carmen, de cate ori citesc ce faci de mancare mi pofta...si mi-a ramas in memorie orezul tau cu pui si ciuperci, am sa fac si eu acusi, ca mi-am cumparat ieri orez integral!!!
Anda,v-ati intors de la Maramu? cum a fost?
Tumpi, fain de voi, auzi inghetata...si fructe trase in cioco!!!sa-ti fie de bine! a fost soare si la noi, a plouat cand eu am dormit, dar apoi a venit iar soarele!
Am fost la condus azi, si m-am descurcat bine, insa azi nu prea e circulatie, asa ca am avut noroc! Copii insa au fost tare fericiti ca a pus si mama mana pe volan!
Mai stau umpicutz pe aici, apoi pregatesc copii de nani!

tumpi spune:
Claudia,putin mai multa incredere tb sa ai cu condusul.Eu m-am suit la volan dupa 7 ani de necondus si am mers singura 50 km, ca al meu era cu a lui.E adevarat ca la inceput mi-a fost teama singura pe autobahn si noapte.Iar eu urasc sa conduc noaptea, ca ma deranjeaza farurile.Dar uite ca am deja 5 luni de cand am masina si conduc zi de zi cate 15-20 km si e totul ok.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)