Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carina,ce biscoti maninci tu,din faina integrala ?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Sabina, incerc sa votez pozele tale si nu ma lasa, imi tot spune ca le-am mai votat odata, aia insa a fost in turul trecut, de ce nu-mi ia acum votul in considerare???

Claudia

edit: mai ce adormita sunt, le votasem deja in turul asta!!!
batranetea bat-o vina!!!

Mergi la inceput

Carmen,te rog sa ma treci la mentinere ,iar daca mai slabesc dau de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sabina ai mincat f putin!!! Vai ma supar pe tine, ca o iei razna cu stil de mincat aiurea Nu ai sa slabesti frumos asa, plus ca alaptezi, nein nein nein Sabinel, te rog organizarea!Eu am 72.9kg, am scapat de 74 ala nenorocit. Eram ca mamica dulce cu cintarul si orgasmul hahaha. vai de cind nu am mai vazut eu 72 pe cintarul meu....O minune!Azi merg la aerobic 2 ore, mai am treaba si in gradina, citesc din urma pe seara cind o sa am timp.Meniul ieri:MD:piine vollkorn cu miere si 2 cani cafea fara cofeina cu lapte 1,5%Brunch: piine vollkorn cu roastbief asezonata cu salata, feliute de castraveti si rosii, 500gr ayran cu vollkornGustare: o salata de fructe mare cu miez de nuca, un iaurtCina: un file de oaie si unul vita cu mult sos tzatziki facut in casa cu ceva salata de rosii, castraveti alaturidesert: un pahar creme brulees si 2 praline de la rocher garten si mai tirziu si un mar.Meniu azi:MD: salata de fructe(mar, para, capsune, citvea boabe de struguri rosii si juma de banana, un kiwi, mieji de nuca si 2 linguri de musli cu fructe uscate) cu 3 linguri de iaurt 1,5% ca sosPrinz: vollkorn cu un file mare de curcan f picant la gratar, cu salata si tzatziki, desert: 2 felii de pepene galbenMai tirziu un ayran cu vollkorn cred ori mai vad eu si seara supa de pui cu o pulpa fiarta si legume din supa. Si ca desert pepene galben.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Sabina,eu ma tot mir cum mai si alaptezi in cazul in care maninci atit de putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by liris

salutare a todo el mundo!
eu sunt dintre cele mai circumspecte persoane. pe mine m-a intrigat partea cu produsele lactate ca, cauzatoare de cancere si m-a ingrijorat chestia cu recipientele de plastic in microunde ...
haidi pa!

Da chiar nu a citit nimeni ce am zis io, cum ca Johns Hopkins nu a dat un astfel de anunt si mesajul respectiv nu e adevarat sau legitim? Eu ma indoiesc f.f. tare ca produsele lactate cauzeaza cancer. Aia cu plasticul mai plauzibila, dar mesajul e un hoax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Pauza ca mor...

Felicitari fetelor care au slabit... haideti ca se apropie Pastele, sa fim frumoase, poate vine iepurasul si la noi

Meniul de azi:
- un iaurt activia de baut cu kiwi si capsuni si o felie graham
- salata de pui, 1 mar
- fasole galbena pastai cu usturoi...am mancat si aseara, dar imi place de mor.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Stati asa, nu dati tare
azi e prima zi cand mi se intampla asta, nu cred ca vreti sa va povestesc ce mananc eu de obicei:))) nu mananc nesanatos, dar combinatii ingrasatoare(orez cu pui, paine neagra, dar la fiecare masa etc)
acuma chiar nu mie- foame, oul ala tine bine de foame, plus ca am pus ulei in salata (de maslina cu rapita)
promit sa nu dau in hipocaloric!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen multumesc ca esti intelegatoare dar se pare ca ultima saptamana din viata mea mi-a dat un pic ritmul peste cap.

Sabina pai sa le zici mai ca nu e de gluma doar sunt bani tai.

Alina iti dau kg daca il vrei.

De ieri socru e acasa si deja a inceput cererile .Aseara l-am intrebat daca are nevoie de ceva si a zis nu iar azi mi-a dat o lista prin telefon.Mara iar imi tuseste si sta intinsa in pat,febra inca nu imi face dar cine stie ce imi face la noapte.Casa e cu fundu in sus iar eu cu nervi la pamant asa ca astept zile mai bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Salutare frumoaselor
Vad ca ati slabit, felicitari

http://community.webshots.com/album/563108722OogKcw
am facut poze noi

Dimineata am uitat sa ma cantresc, maine dimineata promit ca dau raportul.

Tzuni tin pumnii sa iasa bine.
Mephala, suntem bine, mai marait asa din cand in cand...da macar e bine. Bunica-mea e mai rau...dar poate da Domnu sa raspunda la tratament, saptamana trecuta numai cu ea am fost pe la dr.

Va pup pe toate

Mergi la inceput