Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 18

P&ANA spune:
Buna fetelor !
am citit cam repede si am retinut cam asa:
Tzuni,stii bine ,traim in Ro si exista intotdeauna o portita:)important e sa o gasesti .Avem legi de tot k..
tLaura, spune ce te doare . Hai iesi la o plimbarica ,ridica-ti moralul ,ce-i asta ?
mephala,votat si vazut pozele tale : sunteti superbi
gusta, da-mi mie plusul de kg. ca am mai slabit 1 kg (si fara sa fac nimic-adica sar peste pranz din lipsa de timp )
carina, si eu arat ca tine:(( mai pune ceva ,1-2 kg
efimie, tine-o tot asa daca vrei corp de viespe
dordia, si eu tot joia am facut ceza (ambele la fix 8.05 min)sanatate !
revin ,ca suna telefoanele ca la gara ..
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

tumpi spune:
Ziua buna tuturor.
Rolo, sa-ti traiasca printesuca Ileana, sa va aduca numai bucurii si sa aibe parte numai de lucruri frumoase in viata.
Carmen, scuzoaiele mele, am uitat sa ma cantaresc,dar dim nu stiam cum sa-mi pregatesc mai repede de mancare si sa o intind la munca.
Felicitari fetelor care au slabit.
Claudia,si la noi e vremea naspa iara,anul asta e nasol de tot.In luna Aprilie sa avem 5 gr mi se pare ceva...
Gusta,las, stai linistita, ca s-ar putea sa vin si eu cu porcusorul langa tine.
Meniul meu de azi:
dimineata:salata de fructe din juma de rodie,juma de papaya,o portocala si un kiwi
ora 10:un ardei capia umplut cu crema de branza de capra si 2 bisccotti tot cu branza,ca simteam nevoia sa pap si ceva mai consistent.
Mie una salata de fructe pe stomacul gol, mi-a produs o stare de iritatie la stomac, acum nu stiu daca nu cumva cauza este rodia.
Meniul pt pranz inc anu l-am facut,iar cina la mine probabil va fi un iaurt ceva, dat fiind ora la care ajung acasa.
Revin..
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Eftimie C. spune:
Multumesc Anda.Stiam eu ca sunt si sefi cu "vederea" buna
Fructe: mere, pere, grefe, portocale, eventual prune (cam asta servesc de obicei, dar nu le voi manca pe toate azi)
Salata: salata verde, rosie, ridichii, castravete, morcov, telina, o lingura ulei(sau chiar deloc) si lamaie/otet.De obicei le amestec pe toate.
La cantitati, nu stiu ce sa zic.E cam greu sa ma gandesc exact ce si cum am pus(ce bine era daca o faceam inainte ).
Trebuie sa imi fac timp la gatit sa analizez/cantaresc mancarurile (dar mai intai sa-mi iau cantar de bucatarie)

yubi spune:
Salutare.Am venit si eu la raport - 61.1 kg .Eu tin un Scarsdale adaptat ,adica mai fac inlocuiri ,dar nu ma abat prea mult.Lunea trecuta aveam 63.1 kg ,iar marti aveam 62.8 kg si am declarat stagnare (nu stiu de ce am primit ).Deci am slabit 2 kg
Mai incerc si saptamana aceasta sa mai tin regimul ,desi mi s-a acrit de carne ,fructe si salate
Vreau ciorbita si mancare gatita
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

yubi spune:
Liris ,multumesc pt. urare Rolo , LA MULTI ANI ! pt. printesa
Dordia ,nastere usoara si bebel sanatos
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

carina spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Multumesc Anda.Stiam eu ca sunt si sefi cu "vederea" buna
Fructe: mere, pere, grefe, portocale, eventual prune (cam asta servesc de obicei, dar nu le voi manca pe toate azi)
Salata: salata verde, rosie, ridichii, castravete, morcov, telina, o lingura ulei(sau chiar deloc) si lamaie/otet.De obicei le amestec pe toate.
La cantitati, nu stiu ce sa zic.E cam greu sa ma gandesc exact ce si cum am pus(ce bine era daca o faceam inainte).
Trebuie sa imi fac timp la gatit sa analizez/cantaresc mancarurile (dar mai intai sa-mi iau cantar de bucatarie)
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Lucram de multi ani impreuna si am cladit firma impreuna (vreo 5-6 oameni, iar acum suntem 85).
Salata e extrem de light. In loc de ulei ai putea pune tofu cateva bucatele pentru proteine si senzatia de saturare.
Legat de fructe: merele au 46 cal/ 100g. Un mar normal, nici mare nici mic are in jur de 180 de grame-220 grame.
Perele au in jur de 60 de cal/100 g. O para obisnuita are cam cat un mar.
Prunele au 60 cal/ 100 iar o pruna normala are in jur de 50-60 de grame.
Portocalele au 45-50 de cal/ 100. O portocala normala re cam 150 de grame.
Grepfruitul are cam 35-40 de cal/ 100. Un fruct normal are in jur de 220-250 de grame.
EU iti recomand ca si alternative mai low - capsuni, pepene galben, pepene rosu, zmeura, pomelo.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

hcclara spune:
Marilena, multumesc, ma simt tare bine acum ca am schimbat categoria!!! si ieri am fost la ziua lu socru-meu si am mancat ca o vitzica, o pizza din aia mare la italian si o bere fara alcool, apoi acasa o felie tort cu mascarpone si o bomboana plina de cioco!!! dar dupa ora 5 nimica, si totusi azi am avut 100 gr mai putin decat ieri!
Tu esti ft aproape de tinta, asa ca nu-ti fa probleme!
Dordia, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii!
Laura, hai capul sus si vino la povesti!

mephala30 spune:
Anda, ok, , inteleg situatia.
Marilena, accept cu placere un ceai.
Si nu te gandi la porcusor, ai o perioada tare stresanta si aglomerata.
Alina, multumesc de aprecieri.
Tumpi, nu trebuie sa-ti ceri scuze, poti sa raportezi si maine, esti in grafic, .
Yubi, cum, nu stii de ce-ai primit ? Chiar nu stii?
...glumesc, a fost greseala mea.
chiar ma ingrijoreaza faptul ca nu mai stim nimic de Zuzilici. Nici de Mamicadulce.
Heiiiiiiii, sunteti bine, mai traiti?
Hopes, nici pe tine nu te-am vazut de ceva timp. Sunteti ok, tu si Edi?
"o batranete onorabila este copilaria imortalitatii": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne!

mephala30 spune:
Eftimie, referitor la "Hug me", a ramas de la votarea trecuta stigmatul, .
Am rugat sa-mi fie scos, dar n-am fost bagata in seama.
"o batranete onorabila este copilaria imortalitatii": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne!

Sabina spune:
Buna!! Cantarul imi arata sub 70, deci stagnare. Insa la salonla masaj sapt trecuta aeam 70.9 si azi 70.1. Au cantar smecher acolo, al meu e obisnuit, cel de-acasa.
Dimineata n-am mancat, doar cafea cu lapte. bataita, stiu, insa la 10 a trebuit sa fiu la salon,. apoi am luat fata de la gradi...
la pranz: salata din 4 rosii f mici (nu cherry, dar mici rau),ceapa verde, ou fiert tare si branza de vaci(nu stiu cantitatea)
Nu stiu ce mananc seara.
Sa va spun cu impachetarile, nu-s multumita si voi vorbi su seful de-acolo. Acu 4 ani ma lasau minim 50 de minute la paturica si transpiram f bine. Acuma maxim 40 ....si nu e bine. O sa fac scandal, pt ca platesc ca sa transpir. Doar de 2 ori am transpirat bine si s-a vazut instant la haine.
la multi ani Ileana de Rolo!
Tzuni...eu citisem despre legea aia si mi-am imaginat ca de aia esti suparata. Ooof. Sunt absolut revoltata :(((
Gusta....aiurea situatie.Trebuie sa-ti responsabilizezi cumva cumnatele. Sotul tau ce parere are?
Felicitari fetelor care au slabit !!
Dordia si Violeta, condoleante. Anky, santate bunicii, stiu ce inseamna o bunica.....eu am divinizat-o pe a mea.
Dordia, tinem pumnii! Si ultima mea ceza tot intr-o joi a fost! Si bb super cuminte si papacios, ceea ce-ti doresc si tie din tot sufletul!
Lirisa, stii cum e cu spaimele astea.....ma refer la cutremur. Mereu se vor gasi sperietpri din astia.
cat despre cancer...eu sunt convinsa ca incalzitul in plastic nu e bun. De restul nu ma pronunt, dar chiar daca e hoax, merita incercat sa traim mai natural.
Vik, ce mai raportezi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo