Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 12

Tzuni spune:
Fetelor, din pacate deocamdata s-au sisitat adoptiile in Romania. Miercuri pe 16 am fi avut ultimul hop. Ttul s-a intamplat din cauza modificarii legii adoptiei. Dupa noile modificari,parintii biologici (adica cei care isi abandoneaza copiii prin maternitati,case de copii etc) vor avea dreptul sa stie cine sunt adoptatorii (nume, adresa, CNP - tot). Prin urmare se deschide calea catre santaj si catre stres - oricand te poti trezi cu mama in pragul casei. Legal nu-si mai poate lua copilul inapoi, dar simpla intrare in viata lui poate bulversa copilul. Mai mult, in ultima faza a adoptiei parintii biologici trebuie sa vina in instanta sa-si dea din nou acordul. Si pot sa spuna "nu", ca apoi sa-ti ceara bani daca vrei sa spuna "da". Si uite asa e legea in Romania.... In we am vb cu o tona de avocati. Legea e lege insa....asteptam sa vedem ce se intampla din mom in care se vor putea face din nou adoptiile...
Cam asta este.
Va imbratisez si va multumesc pt sustinere.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

mephala30 spune:
Tzuni, imi pare rau. Ne rugam sa fie totul bine, sa scapati de stres si sa va vedeti linistite de viata. tie si Mariei
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

anky spune:
Tzuni,sintem in continuare alaturi de tine si Meri.
Nasol cu legile astea...
Anca,mami de doi nazdravani

CRISCOSTY spune:
Tzuni asa este,ca la noi la nimeni Sa speram ca lucrurile vor merge repede ca tu si Maria sa fiti linistite si fericite. Va doresc tot binele din lume
Crys si Dany

tumpi spune:
Tzuni, legi de kk, astea sunt legile din RO, mai ales privind adoptia.Din pc meu de vedere si poate zice oricine ce o vrea, cele care isi abandoneaza copii NU sunt mama si nu au nici un drept asupra acestora.
Mai ales in cazul unor copii mai mari gern cum este Meri, sa vi dupa un timp si sa dai peste cap viata copilului este o nedreptate, o rautate si mult egoism din partea aceleia ce a dat nastere copilului tau.
Daca regreta ca au dat copilul, treaba lor, trebuiau sa se gandeasca la asta inainte de a face pasul asta.Traim in secolul XXI, exista atatea metode contraceptive,de ce trebuie sa distrugem viata unui copil cand putem sa prevenim?
As avea multe de spus in privinta asta da ma rezum la atat, ca s-ar putea sa zic ceva care sa deranjeze,desi printre noi nu exista persoane care ar recurge la asa ceva.
Eu iti doresc din tot sufletul sa treceti peste problemele ivite acum, si sa aveti o viata linistita si sa fiti fericite,fiinca Meri te merita ca MAMA singura si unica MAMA pe care ea trebuie sa o cunoasca.
Bafta multa.
Gata fug ca intarzii.
O seara buna.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

dordia2000 spune:
Buna fetelor.
Va multumim mult pt gandurile bune, e greu si trist dar...stim ca e acolo sus si ne vegheaza de acum incolo.
Eu miercuri ma internez fac niste analize si apoi...joi imi scoate firul si....nasc. Speram sa fie totul bine si sa va dau vesti bune...bineinteles prin Sor'mea.
VA poop si...mai e un pic si revin cu forte pe listutze....dar...probabil dupa alaptat mai in fortza.
Diana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

gusta spune:
Am luat cina si astept barbatul sa vina la masa .
Tzuni citisem si eu legea,o tampenie niste oameni care nu gandesc cand dau legi.
Tumpi e sunt de aceeasi parere ca tine .
Carmen maine imi iau porc ,dar sper totusi sa fii draguta cu mine.
Anky s-ar putea sa stagnezi ca tu faci sport mult si sa scazi numai in cm.
Dordia eu tin pumni stransi sa fie totul bine.
Ma duc sa imi pun de un ceai,si mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta

cornelia_laura spune:
Violeta, Dordia, Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Dordia, iti doresc din suflet sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Tzuni, nici nu stiu ce sa-ti spun, imi pot doar inchipui ce e in sufletul tau. Noi suntem in continuare cu tot sufletul alaturi de tine si de Maria. Poate Sfintele sarbatori de Paste iti vor aduce totusi o veste buna.

anky spune:
Dordia,tinem pumnii,nastere usoara iti doresc.
Gusta,da,asa este.Miine merg sa fac din nou testul sa stiu exact ce si cum.
Cum ti s-a parut prima zi de Sonja?
Anca,mami de doi nazdravani

cornelia_laura spune:
Eu inca nu prea am ce sa scriu on-topic. Cred ca din cauza stresului puternic din ultimele saptamani am reinceput sa mananc nepermis de mult dulce
. Sper sa reusesc cat de curand sa ma mobilizez. Pana atunci o rog pe Carmen sa ma treaca la "pauza", nu are nici un sens sa adun semne de intrebare. Asta nu inseamna ca nu va citesc si ca nu voi scrie ori de cate ori am posibilitatea sa o fac.