Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 13

gusta spune:
Anky nu mi s-a parut grea ,dar nici usoara.Mie imi place ca meniul e flexibil si numai la cina imi petrec timpul in bucatarie ca in rest totul e gata imediat.Dupa o saptamana pot spune mai multe.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
se parea ca lunea nu prea avem ce sa ne spunem...
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
se parea ca lunea nu prea avem ce sa ne spunem...
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
No hai ca-ti spun io, ca in afara de vestea proasta cu adoptia, am mai trecut printr-un necaz de curand. S-a spart teava cu apa calda in bucatarie si in 2 min puteam sa ma plimb cu barca prin casa. Era apa fierbinte. Noroc cu administratorul care a fugit repede sa inchida apa de jos, din beci, si cu bona care strangea cot la cot cu mine apa. Covoarele mele cele noi (va spusesem acum o sapt ca le-am cumparat si sunt tare multumita de investitie) s-au umplut de apa dintr-aia murdara si n-a mai fost chip sa le salvez. S-au si imputzit ingrozitor. Le-am aruncat. Azi am fost sa cumpar altele, dar nu mai aveau. Asteapta marfa saptamana viitoare. Si uite asa...
Tzuni

DianaR spune:
Of, Tzuni, imi pare f rau! Nu pot si astia sa scoata o lege ca lumea? Dar e absurd ce se intampla! Te imbratisez cu drag!
Dordia, tinem pumnii si facem galerie! Acus esti dubla mamica!
Cornelia, pai nici eu n-am ce spune on topic...
Pupici la toata lumea!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

mephala30 spune:
Tzuni, ai avut o zi proasta, atata tot, .
Esti sanatoasa? Maria e sanatoasa? Sunteti impreuna? Asta e tot ce conteaza...restul e desertaciune, .

anky spune:
Tzuni,imi pare rau de paguba,dar vorba lu' Carmen important este ca sinteti sanatoase.
Anca,mami de doi nazdravani

mephala30 spune:
Anky, imi place de tine, emani energie pozitiva. Si miscare,

Mik spune:
Dordia si Violeta, sincere condoleante pentru bunica voastra!
Dordia, astepti nasterea s-au ai fost programata ? Curaj !
Tzuni, hai ca o sa fie bine ! Intreb ca o bleaga : deci parintii biologici isi dau acordul pentru adoptie ? si daca nu se prezinta ce se hotaraste ?
(nu ma pot abtine ca nu ma mir cit de aiurea se schimba legile in Ro, si cind spun schimbare e vorba de principii importante)
Zuzi, esti bine ?
Nastad, acum sunteti toti acasa ?
Eu sunt nitel cam obosita, dar sper sa treaca, miine copilasii au ultima zi de scoala.
Va pup in grup de noapte buna !

mephala30 spune:
Cornelia, te-am trecut la pauzate. si tine aproape de noi.
Nastad, sper ca sunteti bine, nu te-am citit de mult. La fel si Zuzilici, pe care am mai strigat-o de vreo doua ori. De Sigrid ce sa mai spun....dati un semn de viatza, fetelor!
Dordia, am trecut evenimentul pe prima pagina si joi facem galerie. , inca un pic....

anky spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by mephala30
Anky, imi place de tine, emani energie pozitiva. Si miscare,
Pai,pot io sa nu fiu de acord cu tine..??nope