Aspirante optimiste >20 ani (293)
Raspunsuri - Pagina 20
anidaz spune:
Data trecuta am prestat incepand din Z9 si tot asa in zilele fara sot,acum schimb foaia si merg pe zilele cu sot,am inceput in Z8,Z10 ,urmeaza azi Z12 si celelalte pana in Z18,sa vedem ce-o fi.
Daca nu ,in iunie va fi zilnic
din Z8 pana in Z18.Sper sa pot.
poate luna asta da!
anadomnica spune:
anidaz -
sa ai spor la
. Sa auzim de ochisori prin burtica ![]()
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by Beatrice1982
Va salut fetelor...vad ca nu ni se arata prea buna luna asta pt aspirante, putine testari, teama de liniuta aia singura fara pereche....si multe altele,simptome care poate sunt de bebic sau de CM,poate vin rhushii, poate nu..cine stie?Sperante, rugaciuni dupa rugaciuni si speram ca DD sa fie bun cu noi si sa ne dea si noua un bebishor sa fim fericite....
Noi incercam de 1 an jumate , doctori peste doctori, analize peste analize si inca nik. mai multe va zic data viit ca viit tatic e nervos ca bazai tstatura si nu poate dormi.
Dar azi mi-a fost si mai rau, cred ca e fiara desi pana acum nu am avut probl din astea cu ea,dar nu stiu ce sa zic, ziceti si voi ceva...sanii snsibili senzatie de greatza toata ziulik, de mancat ioc, rau de la cafea...fiara? nu imi permit sa ma gand la BB ca am facut-o de atatea ori si degeaba.
Mai scriu maine, raul asta e ca shi cum ai avea ceva nod in gat care nici in jos nici in sus nu vine?
Ce scurgere au gravi in prima luna?
va pup paaaaa
eu am avut o scurgere galbuie-bej pe toata perioada sarcinii
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
eu am o scurgere galbuie dar spre lamai...portocal nu stiu..si vine asa moderat nici prea mult nici deloc...nu stiu...merci oricum. vedem noi peste vreo saptamana. Te pupppp
anidaz spune:
,sper sa am spor si sa am cu cine ca sotul e cam bolnavior,dar ii promit ca voi scoate raceala din el daca ma lasa.![]()
poate luna asta da!
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
Buna dimineata fetelor sila toata lumea.Eu nu stiu ce sa mai cred cu analizele astea pe care le-am facut. Am fost ieri la dr dar nu mi-a dat prea multe detalii, decat ca au iesit bine.Cica sa asteptam si progesteronul. Eu nu prea stiu, este asa de important? Ce inseamna progesteronul asta? Poate stie sa imi spuna si mie cineva. Fluturas, eu zic sa discuti cu el si sa ii spui cat de important este pentru tine sa ai un
si cat de mult iti doresti, si sunt convinsa ca o sa isi schimbe parerea. Prietenul meu isi doreste la fel se mult ca si mine, numai ca din cauza serviciului pleaca des din tara si nu stiu cum se nimereste ca aproape de fiecare data pleaca tocmai cand ar trebui sa
. Imi vine sa
. Dar asta e. Noi ne chinuim de 3 ani si pana acum nu s-a intamplat nimic.
La multi ani fluturas si sa iti dea DD tot ceea ce iti doresti si sa ti se implineasca toate visele.
Pentru toate aspirantele mult succes si pentru cele care vor face teste luna asta sa vada doua liniute.
va pup
progesteron
Hormon steroid derivat de la colesterol, secretat de catre corpul galben (folicul ovarian care a expulzat ovulul) in timpul celei de a doua faze a ciclului menstrual, de catre placenta in timpul sarcinii si, in mai mica masura, de catre corticosuprarenale si ovar.
PROGESTERON RETARD, fiole
Indicatii: Profilaxia avortului in avortul habitual, tratamentul iminentei de avort (in caz de insuficienta luteala); amenoree primara sau secundara, dismenoree functionala, hipoplazie uterina; sterilitate prin insuficienta luteala. Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Progesteron; folosirea in timpul sarcinii...
Categoria: Medicamente
Astea ti le-am scos de pe sfatul medicului cate ceva despre progesteron. nu stiu cat te va ajuta, sper sa te ajute.
Succes pe mai departe, lasa ca o sa fie bine.
Paaa

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
la toata lumea.Eu nu stiu ce sa mai cred cu analizele astea pe care le-am facut. Am fost ieri la dr dar nu mi-a dat prea multe detalii, decat ca au iesit bine.Cica sa asteptam si progesteronul. Eu nu prea stiu, este asa de important? Ce inseamna progesteronul asta? Poate stie sa imi spuna si mie cineva. Fluturas, eu zic sa discuti cu el si sa ii spui cat de important este pentru tine sa ai un
si cat de mult iti doresti, si sunt convinsa ca o sa isi schimbe parerea. Prietenul meu isi doreste la fel se mult ca si mine, numai ca din cauza serviciului pleaca des din tara si nu stiu cum se nimereste ca aproape de fiecare data pleaca tocmai cand ar trebui sa
. Dar asta e. Noi ne chinuim de 3 ani si pana acum nu s-a intamplat nimic.