Aspirante optimiste >20 ani (293)
Raspunsuri - Pagina 19
Butterfly1 spune:
Aaaa , am uitat sa va zic ca am facut pana acum o gramada si tot felul de teste si toate au iesit negative , inclusiv azi in Z 26....
Butterfly
anadomnica spune:
Fluturas - imi pare rau... eu am astfel de simptome in fiecare luna inaite de CM...si in fiecare luna ma visez
si ma bucur din plin 2-3 zile... apoi vin uratii, intru in butoi si o iau de la capat. Mai ai putina rabdare, te rog, poate ca in cateva zile se vor instala adevaratele simptome de
. Bafta multa, ca meriti un cadou frumos de ziua ta!!
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
alexia86 spune:
nu se poate ca din trei sa nu fie nici una
....
incearca sa mai faci teste..mai ales la ce simptome ai avut...
Baniesc ca aceste simptme nu le ai mereu inainte de cm..asa ca asta e ceva nou...Hai poate ne salvezi tu...ca eu simptome de sarcina,pauza, de cm , cat cuprinde...

http://tt.lilypie.com/K2o2p2.png
Butterfly1 spune:
Ana , de acelasi lucru mi-e frica si mie , astept cu frica in san zilele astea si ma rog sa nu vina mascatii aia de rusi !!!!
Butterfly
ruxandrab spune:
Sorvint - Bine ai venit si sa nu stai prea mult pe aici... Pana cand trimiti min 12 mesaje acestea sunt aprobate de catre moderator ca sa apara pe forum, de aceea noi nu le vedem in timp real, adica nu atunci cand le-ai tastat, ci mult mai tarziu, cand am trecut cu toate la alte pagina. Asa ca te rog sa scrii repede 12 mesaje ca sa poti vorbi cu noi in timp reaL...
Butterfly - stai linistita, stiu ca e ziua ta si te astepti la multe in aceasta zi, dar te rog gandeste-te la lucrurile frumoase din viata ta ca esti tanara frumoasa desteapta si devreme acasa
ca sotul tau te iubeste, ca nu e asa de rau pana la urma... ca esti fericita, iar
vine cand vrea el si nu trebuie sa fii suparata ca dumnealui are chef sa se lase asteptat 
Asteptand un ingeras
Butterfly1 spune:
Fetelor acum simt in sfarsit ca nu sunt singura...m-ati mai incurajat si pe mine , acum vad ca nu sunt singura care are mai mult simptome de cm...va iubesc pe toate !!!!

Butterfly
adelaalba spune:
Fetelor-eu tocmai m-am intors de la ginec.V-am zis ca medicul meu e plecat o luna dar m-am dus la altul!Oare am facut o prostie?Eu zic ca nu!Pt ca al meu se intoarce tocmai dupa perioada fertila si eu cu endometrul meu minuscul ,nu vreau sa mai ratez.Asa ca doctora la care m-am dus, mi-a dat duphaston (incepand din ziua 12)si vit A si E.iar vinerea viitoare (ziua 11)merg la eco.Cica au un aparat super nou care le vede pe toate!Poate vede si cand o sa raman gravida!![]()
![]()
![]()
Tratamentul de mai sus e pt endometru ca zicea ca tre sa fie dublu decat il am eu.Poate daca se regleaza , raman si eu
!Voi ce stiti despre duphastonul asta.Am tot vazut ca fetele iau.Mie mi-a zis ca vreo 6 luni sa fac tratamntul si ca nu-i problema daca raman
si iau duphston!
Hai ca v-am ametit!
FLUTURAS-SI NOI TE IUBIM SI NORMAL CA VOM FII UNA LANGA CEALALTA.fETELOR , EU DE CAND SUNT CU VOI PE FORUM , PARCA TREC MAI USOR PESTE TOATE PROBLEMELE.SIMT CA SUNT INTELEASA SI ACCEPTATA CU TOATE PROBLEMELE MELE.vOI NU MA CRITICATI DACA MA PLANG SAU DACA SUNT DISPERATA CA VIN URATII.nICI NU-MI SPUNETI MEREU CA SUNT STRESATA SI DE AIA NU RAMAN
.CA IN JURUL MEU NUMAI ASTA AUD!
VA PUP PE TOATE!

dadadada spune:
Adelaalba la ce medic ai fost?
Si eu iau duphaston deoarece am progesteronul fff mic si endometrul mic. Are un efect asemanator cu cel al progesteronului.
anidaz spune:
Am venit si eu de la examen,l-am luat cu 87%,dar a fost doar prima proba,urmeaza maine proba practica.
Ma tot uit la poza mea cu foliculul si ma rog de el sa-mi dea un ovocit puternic ca sa urmeze si alte poze ...dar cu bebe.

,ar fi cel mai frumos cadou de Pasti.
poate luna asta da!
anadomnica spune:
adelaalba
- duphastonul este progesteron sintetic. Si eu am urmat tratament cu el - 1 an. Apoi dr m-a trecut pe utrogestan, care e tot progesteron. Ajuta f. mult la cresterea endometrului. Ia-l cu curaj si Doamne ajuta sa auzim de 
p.s. intr-adevar suntem uneori un forum de disperate
da daca tot ne-am strans la un loc... nu avem de ce ne mira una de alta... ca ne intelegem perfect 
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png