18 ani-iubesc o femeie matura!
Raspunsuri - Pagina 13
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by kariguld
imi imaginez: am un trandafir, grena-catifelat, abia inflorit si timp de o zi, rup cate o petala la fiecare ora, pana ramane trandafirul gol, fara petale..... cam asa se poate asemana trandafirul, cu o fata....intelesul il las la aprecierea fiecaruia!
dar nici nu cred ca o mama isi doreste ca fiica ei sa aiba *enj de parteneri!!!
depinde, ce valori are fiecare, ce valori semanam in copii nostrii!!
mie, nu mi-ar place ca fata mea sa treaca prin patul mai multor baieti, si sa se potcoveasca cu vre-o boala sau chiar un copil. dar, daca totusi vreodata se va intampla sa aiba un copil facut prea devreme, atunci o voi iubi mai mult si accepta!
Kariguld, chiar iti este atat de greu sa accepti ideea ca fiica are creier si e capabila si are dreptul sa gandeasca si sa decida pentru sine? Vezi tu, ceea ce scrii, spune ceva despre tine, nu despre fiica. Problema e a ta, nu a ei. Oare n-ar merita sa incerci sa-ti explorezi sentimentele inconfortabile legate de sexualitatea altora si temerile si amintirile mai detaliat?
Eu personal m-am considerat si consider jignita de intromisiunile familionului in viata mea intima, atat pe plan fizic cat si afectiv. Si jignirea si actul de invadare nepermisa a granitelor mele, le simt oricat ar incerca parintii sa si le camufleze. Kariguld, si fiica ta simte, nu ai cum sa o minti. Problema e a ta, nu a ei.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by kariguld
dar nici nu cred ca o mama isi doreste ca fiica ei sa aiba *enj de parteneri!!!
depinde, ce valori are fiecare, ce valori semanam in copii nostrii!!
mie, nu mi-ar place ca fata mea sa treaca prin patul mai multor baieti, si sa se potcoveasca cu vre-o boala sau chiar un copil. dar, daca totusi vreodata se va intampla sa aiba un copil facut prea devreme, atunci o voi iubi mai mult si accepta!
Boala sau burta mare le poate avea chiar daca se culca numai cu unul. O educatie sexuala sanatoasa, fara barza si albinute, explicatii cu privire la protectie, increderea reciproca, discutiile open minded, obiectivitatea si cautarea de informatie, interesul fata de sanatatea fizica si psihica a copilului, raspunsuri la intrebarile acestui; astea sunt valori adevarate, nu pata de sange pe camasa dupa noaptea nuntii-mentalitate din creierii muntilor. Pentru ce si pentru cine sa fie virgina la maritis? Pentru orgoliul parintilor? Pentru un el? Si daca el nu e in stare sa-si faca "datoria"? Nu e mai sanatos pentru ea sa aiba de ales, dupa ce a cules?
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Elise spune:
da...eram sigura ca subiectul asta o sa devina foaaarte interesant....
Mi se pare absolut aiurea sa iti consolidezi valorile pe baza numarului de parteneri... Personal, as vrea ca fie-mea sa nu sufere dupa vreun terchea berchea, punct. Ca face sex cu unul sau cu sapte, cit timp e fericita, e alegerea ei.
N-o sa pledez eu sa faca din unul si unicul lumina ochilor, sa-i suporte orice si daca se desparte de preaminunatul sa ii cada cerul in cap.
Ba din contra: o sa ii explic ca barbati sint multi si inlocuibili. Si e foarte important sa ii fie ei bine.
petaluda spune:
Pe langa multimea de sfaturi excelente pe care le-ai primit deja as vrea sa mai adaug un singur lucru: The Graduate ( 1967 ) cu Dustin Hoffman pentru o situatie similara :)
Desi off-topic, despre comentariul despre virginitate si casatorie, as vrea sa va spun ce sfat mi-a dat mama mea, sfat care mi se pare de mare bun simt:
Nu conteaza daca ma casatoresc cu singurul partener sexual din viata mea sau cu al nu stiu cat. Insa e foarte important sa avem o relatie sexuala inainte de casatorie, caci relatiile intime au importanta lor intr-un cuplu, iar nepotrivirea sexuala e un obstacol foarte greu de depasit intr-o casnicie. Si deci ar fi o surpriza tare neplacuta sa aflam ca nu ne potrivim sexual DUPA ce ne-am casatorit.
Binenteles, astea zise dupa o discutie repetata de mii de ori despre mijloacele de protectie impotriva bolilor sau unei sarcini nedorite.
Pot sa spun ca din punctul asta de vedere am avu noroc de o mama destupata la minte, desi multa lume ii reprosa ca stiu toate astea in loc de povestea cu barza.
kariguld spune:
mai da ce v-ati grabit sa faceti analize si sa va dati cu parerea!!! e bine ca v-ati dat cu parerea!!! e drept ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, lui, dar e, doar parerea lui, nu e o certitudine pentru viata altcuiva!!! si ca de obicei, daca eu, in cazul acesta, as avea o parere diferita sau exprim niste vorbe, gandul meu din acele momente cand am scris, voi ma judecati imediat.
eu, nu am vrut, nu vreau, si nu doresc sa intru in schimb de replici cu nimeni. multi au intrat aici, nu sa-si exprime parerea personala, cu privire la un anumit subiect discutat, ci sa comenteze, sa analizeze si sa spuna: "ce superficiala e Kari....., ce pareri gresite are.....", sau ce spune Cristina_A, citez:"Oare n-ar merita sa incerci sa-ti explorezi sentimentele inconfortabile legate de sexualitatea altora si temerile si amintirile mai detaliat?" draga mea, nu am astfel de probleme,crede-ma!!!!
si ce este gresit si nepotrivit sa avem pareri diametral opuse???
sa zicem, daca eu mi-as dori,(desi eu nu mi-am exprimat parerea mea personala si nici nu o voi face!!!) sau alta mama, ca fata ei sa se casatoreasca virgina, ce e gresit ca un parinte isi doreste asta??? trebuie respectat pentru parerea si crezul lui, la fel cum trebuie respectat si cel care nu-si doreste asta!!!!
mi se pare mie ca daca ai o parere diferita (iarasi nu e vb de mine!) si ti-o exprimi pe forum, esti catalogat ca superficial, imatur, etc, etc.
Kari