18 ani-iubesc o femeie matura!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

El stie ca parintii si-ar fi dorit o altfel de relatie pt.el la aceasta varsta si nu vrea sa-i dezamageasca, desi deja a facut-o. Atunci le spune ca e indragostit, adica e ceva mai mult decat sex,nu sunt interesat doar de partea carnala, unde sigur d-na dr. l-a facut sa se simta zeu, dar nu va ingrijorati ca nu ma insor...Adica nu vreau sa va supar, dar imi place, am nevoie de asta acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si eu m-am gandit la partea asta, ca le-a spus parintilor ca este indragostit... poate, cred eu, ca nu este indragostit in adevaratul sens al cuvantului, poate e doar e parere a lui, nu stiu...poate a spus asta ca parintii sa creada ca el este indragostit, dar faptul ca apoi a spus ca el crede ca relatia se va stinge, asta ma face si pe mine sa cred ca nu e prea indragostit.... stiu despre el, ca nu prea ii plac fetele de varsta lui, spunand despre ele, ca sunt superficiale, nu vor decat cadouri, atentii, scos in oras, la discoteca.... si banuiesc eu, ca a inceput aceasta relatie, privindo ca pe o oportunitate unica, de a fi cu o femeie mai mare ca el, matura, ca sa compare probabil?????? cu fetele de varsta lui, e asa o parerere a mea.... poate a spus parintilor ca este indragostit, sperand ca va fi lasat sa-i treaca indragosteala (asa din cate stiu , perioada de indragostire tine cam spre doi ani... apoi se stinge, tineti minte, indragostire!!! nu altceva) deci va gasi oarece intelegere!

simali, eu inteleg ce spui, dar oricate exemple pozitive si modele demne de urmat aratam copiilor in familie, tot vor face la unmomendat o alegere care ne va socha, sau nu va fi in acord cu ceea ce am plantat. nu intotdeauna va fi asa, nu in fiecare familie, dar vor exista cazuri! cum auzim de fapt atatea in jurul nostru, nu sunt nouatati si nici exceptii!!! ca sa dau numai un exemplu, orice mama isi doreste ca fica ei sa paseasca la altar virgina, pura in acest sens, dar fetele aleg de multe ori sa isi inceapa viata sexuala cu orice baiat, apoi cu altul si tot asa.... si sunt parinti care se ocupa sa le faca educatie sexuala, dar cu toate astea fetele fac alte alegeri....

cresterea si educatia copiilor este cea mai complexa "meserie", ca sa zic asa, din lumea asta. pentru orice alta slujba, ne pregatim in scoala, facem facultate, master, alte si alte traings; dar pentru meseria de parinte oricat am citi si am studia si am intreba pe cei din jur, nu vom reusi niciodata sa avem raspunsuri, fim pregatiti pentru ce va urma , maine!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by kariguld
ca sa dau numai un exemplu, orice mama isi doreste ca fica ei sa paseasca la altar virgina, pura in acest sens, dar fetele aleg de multe ori sa isi inceapa viata sexuala cu orice baiat, apoi cu altul si tot asa.... si sunt parinti care se ocupa sa le faca educatie sexuala, dar cu toate astea fetele fac alte alegeri....
Kari

Kari, ce te face sa crezi ca orice mama isi doreste ca fiica ei sa paseasca la altar virgina? Si/sau ca scopul educatiei sexuale (parintesti) e musai legat de pastrarea virginitatii pana la casatorie?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by kariguld

ca sa dau numai un exemplu, orice mama isi doreste ca fica ei sa paseasca la altar virgina, pura in acest sens,

Kari

eu sunt dintre mamele care ar fi total impotriva acestei idei.

In rest, au spus altii mult mai bine inaintea mea ( Miss Parker, levanzoi)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

imi imaginez: am un trandafir, grena-catifelat, abia inflorit si timp de o zi, rup cate o petala la fiecare ora, pana ramane trandafirul gol, fara petale..... cam asa se poate asemana trandafirul, cu o fata....intelesul il las la aprecierea fiecaruia!

dar nici nu cred ca o mama isi doreste ca fiica ei sa aiba *enj de parteneri!!!

depinde, ce valori are fiecare, ce valori semanam in copii nostrii!!
mie, nu mi-ar place ca fata mea sa treaca prin patul mai multor baieti, si sa se potcoveasca cu vre-o boala sau chiar un copil. dar, daca totusi vreodata se va intampla sa aiba un copil facut prea devreme, atunci o voi iubi mai mult si accepta!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Kariguld deci tu faci diferenta intre cati parteneri are "voie" sa aiba o fiica si cate partenere un fiu?
Chiar nu-mi vine sa cred ca iti imaginezi ca o mama de fata isi doreste sa-si marite fiica virgina, mi se pare ceva anacronic...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

mai fetelor, nu-mi imaginez, eu nici nu am ajuns la etapa "10" ai lui fiimea, dar sa ma gandesc pana acolo.... la nunta... virginitate.
am auzit parinti , spunand acest lucru, si de aceea l-am spus!!!!!!!!!!!!!!
exemplul cu trandafirul, mi-a venit pe moment in minte....

Kari

Mergi la inceput

ce ma omoara interpretarile astea, dupa ce spui ceva, DOAR SPUI!!!! ce-o trebui analiza, per cuvant, per silaba, per virgula..... nu pricep, si pace???!!!!

kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pentru ca nu poti intoarce cuvintele odata spuse sau scrise
pentru ca de aia ne consideram maturi, sa ne asumam responsabilitatea celor spuse
pentru ca cuvintele exprimate sunt ganduri, deci pe undeva, superficial, asa gandesti
pentru ca e forum, si ca ne exprimam pareri, pe care apoi ni le asumam
sa mai continui?

am citit, am avut rabdare sa citesc toate cele 12 pagini, dar nu ma risc sa imi exprim vreo parere kari, pentru ca nu vreau replici rautacioase...asa sunt eu mai pasnica
Miss Parker dar ar trebui sa stii ca unde sfaturile nu sunt dorite (si poate topicul e deschis mai mult ca: hai sa barfim ce i se intampla lui cutare) reactia interlocutorului e "muscatoare"

kari, am senzatia ca esti prea tanara sa ii dai sfaturi cumnatei tale, judecand dupa raspunsurile date, dupa reactiile tale

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu e nici o analiza, ai facut o afirmatie clara care pe mine una m-a mirat. NU ai spus "am auzit" sau "am impresia" ci ai declarat ca "orice mama". Daca te exprimi categoric nu poti sa te gandesti apoi ca se interpreteaza. Parerea mea.

Mai mult, desi fiica-mea nu are decat putin peste doi ani, eu una m-am gandit deja la aceste lucruri, la cum ma voi purta, ce ii voi spune, cum voi reactiona etc. Si in mod cert, sunt absolut sigura ca as fi extrem de suparata daca s-a casatori virgina (lucru care mi se pare o prostie).

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput