mustrari de constiinta

mustrari de constiinta | Autor: nicomico

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca aici e bine sa scriu dar am mari mustrari de constiinta din cauza ca in aceasta sarcina am baut fff multa cola
eu de fel nu beau cola deoarece stiu ca e novciva, insa cu bebe am ramas insarcinata fara s ama astept la asta si in prima luna simteam o nevoie nebunnaaaaa de a bea cola.
dupa ce am aflat ca sunt insarcinata am incercat din rasputeri s ama abtin si totusi am baut....
ati patit asa ceva?????????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Si mama a baut pepsi cat a fost insarcinata cu frate-meu, acum vreo 40 de ani cand nu se stia cat de nociv e, si fratele meu a iesit splendid, sportiv, sanatos si-i place si lui pepsi-ul foarte mult.Cred ca si copilului tau o sa-i placa Cola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Si eu am baut cola cand am fost insarcinata. Am avut doar 2 pofte in sarcina: cola si ciocolata (PS: se zice ca daca poftesti la ducliuri e fetita - la mine s-a si potrivit). Fii-mea e ok, nu am avut nici o problema. Asa ca stai linistita.Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

normal nu cred ca e bine sa bei cola...pepsi si altele cu acid
dar daca te ajuta cu ceva, eu pe toata perioada sarcinii am baut in jur de 2 litri coca cola pe zi :) atata tot ca tineam ca fie fara cofeina, deoarece beam si 2 cafele :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_2007 spune:

quote:
Originally posted by dayanara

normal nu cred ca e bine sa bei cola...pepsi si altele cu acid
dar daca te ajuta cu ceva, eu pe toata perioada sarcinii am baut in jur de 2 litri coca cola pe zi :) atata tot ca tineam ca fie fara cofeina, deoarece beam si 2 cafele :)

ivan si dayanara

Buna
Nu trebuie sa te ingrijorezi pt ca si eu cat am fost insarcinata am baut cola.Vreau sa zic ca mergeam la piata la supermaeket si imi saliva gura cand vedeam sticla....dar numai daca era rece...si fata mea este perfect sanatoasa si vioaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

am baut cola, am poftit la inghetata, strudel cu branza si stafide si ciocolata!
si am 2 minuni de baieti (deci nu stiu ce sa zic intre pofta de dulce si fata din burtica?!), evident ca si lor le place cola, cel putin atat cat au ocazia sa guste; pt ca evitam sa avem asa ceva in casa, la restaurant comandam sucuri de fructe... dar daca se iveste ocazia, nimeni din familie nu se da in laturi de la cola!!!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

eu m-am abtinut sa beau, dar tin minte ca, de Craciun, m-am pomenit cu 2 peturi de cate 2 litri in casa. stiti faza aia cand cineva dependent de un anume lucru incearca mai intai sa-l ignore, privirea fuge tot catre sticla... beau doar o gura, hai un pahar... of, Doamne, de ce mi-e atat de pofta... ia sa mai pun un pahar... gata, o ascund... peste ceva timp, o idee venita de nu stiu unde iti aminteste de mica ta bucurie, incerci sa ti-o refuzi, dar, in fine, tot acolo ajungi, iti alungi repede gandul mustrator si-ti mai pui cu o bucurie vinovata, dar mare, inca un pahar...
dintotdeauna mi-a placut coca-cola... dar ma abtin; un pahar, doua si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu am baut coca cola, ba chiar si o cafea dimineata. Asa mi-au spus ca am voie de o cafea pe zi, de coca cola nu am intrebat . Dar pot sa-ti spun ca odrasla din dotare e sanatoasa si ar bea coca cola toata ziua, ca tat'su de altfel, ca eu beau acum foarte rar.

Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ia uite cate fete au baut Coca-Cola.Nu te mai ingrijora...
Eu cat am fost insarcinata,doctorul si sotul meu se rugau de mine sa numai beau pepsi.Ma duceam pe ascuns si-mi cumparam,si-o piteam prin casa.Aveam o pofta extraordinara de pepsi.Acum daca beau un pahar pe zi e prea mult.
Deci eu nu mi-am facut mustrari de constiinta deoarece Sebi a vrut sa bea pepsi nu eu

vleeem si noi un vot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

si eu sunt "dependenta" de cola....de la orice ma pot abtine, numai de la cola nu....numai ca eu am avut probleme in sarcina, preeclampsie, si nu aveam voie cofeina...nu-ti poti imagina cat de amarata am fost ca nu puteam bea cola....nu am poftit la nimic toata sarcina, dar de cola, nu mai puteam...il rugam pe sotz cand mergea la cumparaturi sa-mi ia o doza de 250ml, ca sa pot lua si eu cateva guri, sa nu am mai mult in casa, ca sa nu fiu tentata. dar asta asa...o data pe saptamana...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

si eu am baut multa cola si am mancat multa ciocolata si mereu cand trebuia sa merg la control imi era frica de rezultat si ma intrebam daca doct isi va da seama cata cola beau.Dar a venit grasa frrumoasa si sanatoasa.

Sarcina usoara.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput