FIV 174
Raspunsuri - Pagina 4
KoraPop spune:
maria215ro superbi embrionasi!Eu una voi sta in casa prima saptamana dupa ET,cat mai mult in pat,desigur ca ma voi ridica sa mananc la masa,sa ma duc la wc,dar cam atat,nu uita ca in zilele 4-7 e implantarea si dupa aceea trebuie tot avuta mare grija.Asta e parerea mea,alte fete au mers la servici,au dus viata normala,eu una nu as putea sa fac zi de zi dupa ET ce fac in mod normal ( mancare,curatenie,mers la cumparaturi etc).Bafta maxima!
claudia la cate ore ai facut ET?La 48?Si mai faci eventual un ET in a 5-a zi?Bafta si tie muuultaaa!
Kora
CARPE DIEM!
manumanu spune:
Fetelor,
Am fost astazi sa fac testul si pentru ca era cu o zi mai tarziu decat trebuia, dr a zis sa fac si un test de sarcina, ca deja e relevant ... Oricum, rezultatul testului de sange il voi avea abia luni. Si, ce sa vezi! La testul de sarcina au aparut DOUA LINIUTE!!!!
maria215ro spune:
Kora, cu tigarile cum stai?Ai sa mai fumezi dupa ET?Eu incerc sa le las, dar tot am mai tras 3-4 lights.Sper sa nu fie un capat de tara.
LucaLuca spune:
ManuManu, asa vreau sa ma trezesc in weekend, cu astfel de vesti!! Felicitari maximale!! La ce zi afterET esti?
catalina2307 spune:
manumanu ma bucur extraordinar de mult pt. liniutele tale.
maria eu am stat 5 zile numai in pat si nici dupa nu am exagerat .De fumat nu am mai fumat din ziua ET. Dar uneori imi este asa doooor de o cafeluta mica si o tigarusa. Peste 9 luni recuperez :).
Kora pumnii stransi cu speranta ca o sa ne anunti si tu ca ai multe liniute.
claudia la patut cu tine si cat mai multa rabdare. Este o tampenie ceea ce spun , la mine nu a mers, dar testul de sarcina nu o sa fie pozitiv daca il faci dupa doua zile (asa cum l-am facut eu pe primul) :).
Doamne, cat ma bucur de fiecare data cand mai anunta cineva reusita.Sper din tot sufletul sa se termine lupta asta pt toaate fetele.Si sa ne bucuram de bebei.
Pup
manumanu spune:
Luca, sunt la ziua 13 dupa ET... Testul de sange trebuia sa il fac ieri, dar cum abia ieri am ajuns acasa din Franta...
Inca nu imi vine sa cred! Am sunat la clinica si mi-au zis sa stau linistita ca n-avea cum sa iasa pozitiv in ziua asta daca nu era sarcina!
LucaLuca spune:
Ziua 13! Deci da, fara dubii: felicitari, mamico!! :) Bravo, Manu, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Catalina, tu ai stari de somnolentza? Eu de cateva zile - din ce in ce mai puternice si mai surprizatoare; azi m-am trezit pe la opt jumate, mi-am pus muzica, am dat o tura la baie, mi-am luat progesteronul, intre timp mi-a facut coautorul sucul de citrice proaspat+royal jelly si un bol de cereale, am papat la patutz si ...AM ADORMIT VORBIND. Pe bune, discutam pasnic si binedispusa, cand mi-a cazut asa, un val de somn ca o cortina pe creieri. Barbat'meu a zis ca s-a temut ca am lesinat.:)) Iar eu vreau sa reincep jobul!:)) Ce ma fac?!
catalina2307 spune:
Luca, nu am stari de somnolenta, nu am greturi, sanii nu ma dor extraordinar de tare (numai daca ii ating simt asa...niste intepaturi). Chiar ma ingrijoreaza ca simt atat de putin. Dar banuiesc ca ingrijorata o sa fiu pana in ultima zi.Spune-mi te rog cat progesteron iei si cum? Vaginal sau oral ?
smoly spune:
antosit multumesc pt raspuns,acuma am sunat la Geneticlab si(atentie pt cele interesate)recoltarea se face in fiecare zi de luni pana vineri intre 8,30-13 si dupa amiaza intre 16,00-19,30.Nu este nevoie de programare.Rezultatul il ai in 7-10 zile.
VREM BEBE!! E CLAR?