FIV 174
Raspunsuri - Pagina 10
cristal1995 spune:
Fetelor, am intrat si eu putin sa-i urez Korei bafta multa si sa te ajute DD sa fie cu ochisori de data asta!
Ioana: imi pare rau, data viitoare va fi mai bine...Pupici.
Va pupic pe toate si astept vesti bune!
Aly-"Inca mai sper..."
KoraPop spune:
Am intrat sa raportez: 4 ovocite!
Sper ca va fi totul bine.Multumesc tuturor celor care ma sustineti,am sa intru maine dupa ce voi afla primele detalii despre puisori.Acum fug sa pun utrogestanul si sa trag un pui de somn...
Kora
CARPE DIEM!
claudia_prea spune:
Kora, ma bucur pt tine. Mult succes in continuare! Sa-ti dea DD puiuti puternici si lipiciosi!
Fetelor, mi-a venit si mie rezultatul la progesteron, in ziua ET este 58. Ce ziceti, cum este?
Va pup si mult succes tuturor!
cami30 spune:
Felicia, multumesc pentru raspuns. Eu am facut ziua 14 de hormonale in ziua 13 in parte pentru ca nu puteam ajunge in ziua 14 si al doilea motiv pentru ca eu am in general un CM fie de 24 de zile fie de 26 si ma gandeam logic sa prind valorile de ovulatie ( respectiv ziua 12-13) pentru ca 3-14-21 se aplica la un CM de 28.
Daca le-as face in zilele date de medic la mine ziua 14 nu mai are nici o relevanta pentru faza ovulatorie fiind deja in postovulatie. E la mintea cocosului nu? Eu am ovulat in ziua 12-13 si asta verificata cu ceva vreme in urma, ecografic.
ce nu pricep eu este ca valorile normale date de laborator sunt atat de permisive incat nu stiu daca e bine sa fii la limita de jos sau la limita de sus .
De exemplu LH-ul limita normala pt faza ovulatorie e 14-95. La mine e 23.. ( presupunand ca am prins in ziua 13 ovulatia) . E clar in limite dar cum e mai bine? mai aproape de 14 sau mai aproape de 95?Mi-au iesit asa niste valori ametzite ( dar in mare parte in limitele laboratorului) incat ma intreb ce-o fi in neregula cu mine
Nu reusesc sa gasesc nicaieri niste explicatii pentru mintea mea de filolog
Multumesc oricum pentru raspunsuri. Daca are cineva niste link-uri la "ghidul idiotului pentru analizele hormonale", pls help si pe mine.
cami
LucaLuca spune:
Ioana, imi pare tare rau. Medicii clar vor schimba schema de tratament, punctiile albe reprezinta 1% din cazuri, deci statistic data viitoare va fi bine! :)
Kora, pentru tine imi tare bine. Sa fie bine pana la capat iti urez! :)
Kineta, ai facut testul? De Pisix mai stie cineva ceva?
Liana30 spune:
Kora ma bucur tin pumnii incontinuare..te pup
va pup pe toate si va tin pumnii
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
catalina2307 spune:
Hop si eu cu alt bhcg. ET- 25martie, bhcg azi- 9700.
Fetele aveti idee cand se vede ceva concret la eco?
Luca cand faci eco?
Kora felicitari pt. ovocite. Sa speram ca or sa fie 4 embrionasi frumosi.
Pumni stransi pt. toate fetele.
Pup
roxy79 spune:
buna ma numesc sunt si eu una dintre voi mam nascut cu o menopauza precoce si de 4 ani cu sotul meu incercam sa avem un bebic dar fara rezultat ni sa indicat sa facem fiv dar este foarte complicat ca noi suntem in italia si aici nu mai acepta biserica ....ma puteti ajuta cu ceva informati va multumesc si sper sami raspundeti ca sunt disperata