A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 12
ML spune:
La spartul targului... si eu multumesc pentru voturi.
La anu' ma prezint cu poza asta , de v-o place:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_2163.jpg
"Glasuri mici de randunici,
Viorele si urzici...-" (poze)
Donia spune:
quote:
Originally posted by ML
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_2163.jpg
Ne place, ne place
Dar urmatoarea din album, "In oglinda", e absolut exceptionala!!!
Revin cu edit. Dar tu ai niste comori in album!!! Prin lupa, printesa cu cartea de povesti si cu umbrele... niste minunatii!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ML spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by ML
Ne place, ne place
Dar urmatoarea din album, "In oglinda", e absolut exceptionala!!!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Glumesc, nu o pun, sunt poze din 2007... doar o alta ipostaza... Dr. Jekyll and Mr. Hyde
ML spune:
quote:
...
Revin cu edit. Dar tu ai niste comori in album!!! Prin lupa, printesa cu cartea de povesti si cu umbrele... niste minunatii!
Printesa si "lupa" nu sunt ale mele (le-am gasit pe Net). Umbrele da.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Asteptam formarea juriului - asa era vorba - un juriu format din moderatori, admini si useri care n-au avut poze in concurs si al carui vot va avea pondere de 60%. Palpitant, nu?
Da - foarte palpitant! dar nu si legal si cei care participa in general la concursuri stiu si de ce
oricum grea sarcina pe capul moderatorilor caci unii le au cu arta asa cum o au userii care au trimis anumite poze sa zic fara...expresie pentru a nu incinge spirite....calmate
Traiasca obiectivitatea!
edit
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Da - foarte palpitant! dar nu si legal si cei care participa in general la concursuri stiu si de ce
oricum grea sarcina pe capul moderatorilor caci unii le au cu arta asa cum o au userii care au trimis anumite poze sa zic fara...expresie pentru a nu incinge spirite....calmate
Traiasca obiectivitatea dar premiul cel mare va fi luat pe motive subiective si normal va fi poza cea mai -mai (pe care eu nu am votat-o la a doua runda si nici nu am amintit-o in "topul" meu nu de alta ci pentru ca era prea buna pentru un asemenea concurs si sper sa fie pe faza persoanele "exotice" care nu ma mai "suporta" (am diploma in proprietate intelectuala dar si comert electronic si nu de oriunde (WIPO)
si sigur ca asta nu are relevanta pentru unii dar pentru cei inteligenti Da iar diplomele le-am obtinut nu "urzind" pe forum si nici aratandu-mi
Bravos, ai pus punctul pe "i"...
Eu sint una dintre persoanele cu poze nesemnificative si de care te-ai luat pe tot parcursul concursului.
Am redat mesajul tau, poate citesc si moderatorii parerile tale si ca sa nu mai ai timp sa-ti modifici mesajele, cum ai facut de fiecare data cind ai jignit un membru al forumului.
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Luna75quote:
Originally posted by Cristina_C
Asteptam formarea juriului - asa era vorba - un juriu format din moderatori, admini si useri care n-au avut poze in concurs si al carui vot va avea pondere de 60%. Palpitant, nu?
Traiasca obiectivitatea dar premiul cel mare va fi luat pe motive subiective si normal va fi poza cea mai -mai (pe care eu nu am votat-o la a doua runda si nici nu am amintit-o in "topul" meu nu de alta ci pentru ca era prea buna pentru un asemenea concurs si sper sa fie pe faza persoanele "exotice" care nu ma mai "suporta" (am diploma in proprietate intelectuala dar si comert electronic si nu de oriunde (WIPO)
si sigur ca asta nu are relevanta pentru unii dar pentru cei inteligenti Da iar diplomele le-am obtinut nu "urzind" pe forum si nici aratandu-mi
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Pentru cineva care are atatea diplome mesaje ca acestea nu ii fac cinste. Dimpotriva.
E de inteles ca fiecare om are probleme in viata de zi cu zi dar asta nu inseamna ca trebuie sa vina aici si sa se racoreasca semanand furtuna si atzatzand lumea cu mesaje inflamatoare ca cele pe care le postezi de ceva timp.
Daca ai cat de putin respect pentru acest forum si membrii lui te rog sa te abtii in continuare de la a cataloga useri, situatii, moderatori, administratori si corectitudinea concursurilor de aici.
Nu de alta dar o Doamna literata nu face asa ceva. Nu-i sta in educatie.
Multa sanatate!
Edit: Ignorarea acestui avertisment si continuarea mesajelor jignitoare si provocatoare va atrage cu sine repercursiunile stabilite in regulamentul acestui forum.
adlemi spune:
Luna, cu cine te certi tu? Si mai ales de ce?
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by adlemi
Luna, cu cine te certi tu? Si mai ales de ce?
pentru dreptate,egalitate,fraternitate,bun simt dar poate ca nu am ales metoda cea mai buna
si voi lupta pentru asta in curand in vazul lumii...si nu singura...si nu in Romania dar cu ecouri...si am spus si sibliniez un nick.poate spune multe sau...Nimic (ca si in cazul meu) dar prietenii buni stiu ce stiu si ma apreciaza si asta chiar... conteaza
si de aruncata voi fi de pe forum plec dar nu ma ascund si nici nu imi ling ranile in intuneric cum au facut-o alte "intelectuale" si nici nu voi citi forumul din umbra - chiar nu ma caracterizeaza
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei