Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo, frumos mai scrii. cat de mult cred ca te inte;eg... tare mai imi esti draga !
Va pup pe toate fetele si sper sa auzim numai de bine zilele urmatoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Fetelor imi pare tare rau ca s-a ajuns la asemenea certuri intre noi. Ar trebui macar sa ne uneasca durerea prin care am trecut toate.
Ale si Chantal bine ati revenit, dar am rugamintea inainte de a ne acuza ca am vorbit urat cu Michelle cititi tot. Nici eu nu am ramas gravida asa ca nu m-am vazut cu "sunca si branza" si pt mine fiecare luna care trece e o mare dezamagire si durerea ca nu pot ramane iar insarcinata o adanceste pe aceea ca am pierdut sarcinile, DAR... va rog mult Michelle este cea care ne-a atacat prima. Ce nu inteleg eu este de ce durerea lui Michelle este considerata mai mare comparativ ca a oricareia dintre noi? Nu am nimic personal cu ea, mai vorbeam cu ea si pe mess si cu toate acestea cand i-am dat un sfat la un moment dat mi-a luat-o in nume de rau si ... cam toata lumea stie cum a reactionat. Acelasi lucru s-a intamplat si acum s-a suparat ca nu mai vorbim despre ovulatie si sarcina aici si ne-a atacat din nou. Ii inteleg durerea dar asta nu cred ca scuza orice. Si altele sunt si au fost in prapastia aceea dar nimeni nu si-a permis sa vorbeasca si sa atace asa cum a facut ea. Stiu ca raspunsul meu v-a isca o mare furtuna din nou, dar chiar nu mi se pare corect sa fie scuzata intotdeauna doar pt ca ea sufera. Si noi suferim si am suferit si nu stiu daca are sens acum sa ne comparam aici durerile. Din punctul meu de vedere s-a suparat pe noi degeaba, chiar nu am inteles motivul, in conditiile in care oricine este liber sa scrie si la alte subiecte.
Si cu asta am cam incheiat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by Teo2rina

va pup pe toate, scumpelor.am citit tot din urma, nu vreau sa fie discutii absolut deloc, dar va pot spune, se poate verifica: in timpul sarcinii eu nu am putut scrie la odisee, cred ca in total au fost 20 de postari. de ce? pentru ca noi,mamicile de ingeri cum spun eu, ne-am pierdut inocenta si increderea in destin. voi stit foarte bine cat m-am consumat in timpul sarcinii si cate eforturi faceam, mergeam zilnic la gradi,am muncit de nu s-a putut, credeti ca nu-mi statea bine si mie in pat... am facut tot ce s-a putut, am evitat sa ma gandesc, cu toate asteacred ca as putea numara pe degete cate au fost zilele in care NU am plans. sincer, inca plang uitandu-ma inapoi. eu sunt cea care tot timpul spune ca ar fi bine sa priviti mai mult spre viitor. credeti ca eu pot? ma uit deseori la Mihnea si imi dau lacrimile insatntaneu, ma gandesc cum ar fi fost... imediat dupa ce l-am nascut dr. era bucuros, de fapt toata lumea, dar eu (si cred ca si sotul, nu mi-a spus, dar il cunosc)simteam nevoia sa ma inchid undeva unde sa plang trecutul si abia apoi sa ies sa ma bucur de viitor...
imi pare rau ca nu s-a creat celalalt subiect mai devreme, multe fete ar mai fi ramas. eu oricum voi intra aici sa vin cu o vorba de alinare, este nevoie de orice cuvant de sustinere, fetelor, nu putem parasi acest grup. eu nu vreau. va pup, va imbratisez cu mult drag, caci toate imi sunteti dragi!

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

fara cuvinte ... stii ce as vrea sa spun ... sunt sigura ... doar atat si daca ai ocazia sa mai ajuti sa o faci , pentru ca esti o doamna si un om deosebit

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alinushca-ti se pare frumos sa vorbesti despr o persoana cand stii ca adecis sa nu mai intre aici???Te rog sa nu mai pomenesti numele meu si sa nu mai scrii despre mine ca numai prostii scrii!si nu te lega de durerea mea auzi?????????????Lasa-ma in pace!!!!Te deranjeaza cand unele fete sunt de parere cu mine?si ele au dreptul la opinia lor!
Inca o data repet: NU AMA VUT NIMIK C IMPARTIREA SUBIECTULUI CI CDOAR CU APROPOUL CA NOI AM FI INVIDIOASE!!!Asa ca voi astae cu atacurile cititi mai bine inainte sa continuati sa afirmati ceea ce vreti voi sa ajunga sa creada lumea!!!!!!!!!!!!
SI NU MA MAI ATACATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Credeti ca daca nu mai intru va da dreptul sa ma atacati in continuare???

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Michelle , eu ti-am mai zis , lasa-le.

DE SUS SE VEDE TOTUL SI SE VEDE ADEVARUL.

hai linisteste-te , e de ajuns durerea , e de ajuns , nu te mai chinui in plus, nu se merita ... eu sunt sigura ca vei mai ramane gravida , de dragul viitorului tau puiutz , care asteapta ca tu sa iti plangi durerea in tacere si apoi sa te linistesti un pic , te rog , fugi de aici , si inconjoara-te de iubire , strange din maini si chiar daca e greu , stai deoparte , pentru binele tau

uite,

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor, eu am stat deoparte, nu-mi plac certurile si discutiile.
Dar eu va iubesc si-mi sinteti dragi toate, indiferent daca sinteti mamici, gravidute sau viitoare mamici, doamne ajuta cit mai repede la toata lumea.
Michelle,
Asa ca eu una voi scrie la amindoua subiectele, ca doar sint aspiranta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Iar de acum va spun sa ma lasati in pace si sa nu ma mai atacati stiind ca nu mai scriu aici!asa ceva fac numai persoanele lase care nu pot spune la om in fata si o fac pe la spate!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dragelor!
vad ca sunt din nou discutii pe aceeasi tema...eu zic sa va calmati fetelor, ca nu se rezolva nimic...cine are o parere formata despre cineva...cu greu si-o schimba! Faptul ca s-a impartit grupul...nu inseamna ca cele care au ramas aici sunt niste suflete pierdute....sau care nu au INVINS!Si cele de aici sunt luptatoare!Nu mai va faceti inima rea...pt ca unele scriu dincolo si ca au ales sa nu mai scrie aici!E alegerea lor!
Teo, te felicit din inima pt sufletul tau frumos!Tu mereu ai scris la durere...si sincer? Ai simtit vreodata ca nu s-a bucurat vreo fata atunci cand ai vorbit de bebe? Eu cred ca nu...altfel nu ai fi ramas la durere, pana in luna a 9-a!
Cine considera ca isi deranjeaza corneea citind mesaje pline de suferinta...nu este obligat sa le citeasca!
Eu una multumesc din suflet tuturor celor care mi-au spus cuvinte de incurajare cand am avut nevoie!
Michelle81, de multe ori viata nu e asa cum vrem..uneori e buna..alteori e nedreapta..cel mai rau e atunci cand faci totul bine..si tot rau iese...dar pana la urma asa e viata..nu prea aveam ce face..trebuie sa jucam dupa regulile ei..si cand pare ca totul e asa de simplu de fapt e mult mai complicat..important e sa stim sa apreciem ce este de apreciat..sa nu dam uitari atat lucrurile mici..adica cele care fac diferenta..dar si lucrurile mari din viata..mereu undeva va fi un loc special...mereu undeva va exista cineva..nu un inger..ci un simplu om ce se va ruga la tot ce e bine si frumos...

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

imi pare rau ca de trei zile sunt asa discutii aprinse.haideti fetelor sa ne oprim aici!poate ca sunt fete care au probleme mari acum si ar avea nevoie de un cuvant de alinare , de o mana de ajutor, iar cand vede ce se intampla la noi la subiect nu mai cere ajutorul si-si plange singura durerea.
teo am plans cand am citit mesajul tau.ai scris atat de frumosdin pacate e crudul adevar, cum spunea si draga de Flavia, ca nu vom uita niciodata ingerasii pierduti.
michelle nu am inteles ce ai vrut sa spui aici "Si cele care tot scrieti ca m-ati ajutati mai ganditi-va inainte sa scrieti!CACI STADIUL IN CARE MA AFLU ACUM NU VI-L DATOREZ DELOC VOUA CI MIE."?este vorba despre o satre buna sau rea?pentru ca eu una am incercat sa fiu mereu alaturi de tine si am facut tot posibilul sa te ajut.daca tu crezi ca a au fost degeaba , toate acele cuvinte, imi pare rau ca nu am gasit altele

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Alinuschca , multa sanatate si o nastere usoara iti doresc si multa sanatate tie si puiutzului ! ai grija de tine , si eu voi avea grija de mine , si toata lumea va avea grija

Ceea ce imi doresc si mie, un puiutz drag si sanatate si sa am nastere usoara si sa fiu sanatoasa !

la revedere , diana

poze cu noi

Mergi la inceput