Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna fetelor!
Imi pare rau sa vad ca iar se continua aceasta dicutie.

Mcrissa bine ca ai citat ce a scris Michelle ca vad ca ea si-a modificat mesajul si nu mai apare.Si-a dat seama ce urat a sunat probabil????????

Ninia esti bine?ce mai faci?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Musettepink-incepi si tu????Mi-am modificat mesajul pentru ca nu am chef de explicatii fara rost!si nu pentru ca suna urat!Cand nu am stiut mai departe nu cred ca ai intrat tu sau alte din acestea care se dau"ajutoare mari" sa ma ajuti sa merg mai departe.sunt unele care intra si scriu din ani in pasti asa ca...Eu singura m-am ajutat prin faptul ca m-am putut deschide si vorbi despre ceea ce simt.TE ROG SI PE TINE SA MA LASI IN PACE!!!

MAI FETELOR CE AVETI???CREDETI CA MA PUTETI ATACA IN ULTIMUL FAPT FOLSINDU-VA DE FAPTUL CA M-AM RETRAS DE AICI!RUSINE SA VA FIE SA VB PE LA SPATELE OMULUI!RUSINE!!!

LASATI-AM IN PACE!!!!!!!!!!NU AVETI LOC DE MINE ACUM??????????!!!!MAI DA CATA FALSITATE NU AM VAZUT NICIOADATA!!!!!!!!!!!!!
NU PERMIT NIMANUI SA SE LEGE DE MINE!PENTRU ULTIMA DATA.LASATI-MA IN PACE!!!!!!!!!!!!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Fetelor, viata e asa de scurta uneori, haideti sa nu o mai ingreunam si mai mult decat trebuie si sa incercam sa ne-o facem pe cat posibil cat mai usoara, fara incrancenari si vorbe grele. Cred ca s-au spus destule, s-a deviat destul de la titlul de drept si de fapt al subiectului, din motive mai mult sau mai putin pertinente.
Pana la urma, e la libere alegere a fiecareia dintre noi, sa scriem ce simtim, unde simtim, si cui simtim, pentru ca suntem propriul nostru stapan, si cel putin dintr-un punct de vedere, suntem toate egale : suntem femei.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Michelle eu chiar te las in pace ca ma dor ochii de la culoarea mesajelor tale si am hotarat sa nu le mai acord importanta!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nu imi vine sa cred ...

mi-e scarba ...

rusine , atat

si imi pare rau ca am intrat aici , ce porcarie

....

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, intreceti orice limita!Daca mai intrati la acest topic...intrati si respectati titul lui!nu mai murdariti cu cuvinte de toata jena acest subiect!Sunt fete care sufera cu adevarat si care ar dori sa intre aici sa se linisteasca, nu sa vada rautati!Chiar nu va puteti opri?Ceva ma face sa cred k aria voastra se limiteaza la ai corecta pe ceilalti...Acest topic este destinat unui scop nobil...daca nu va simtiti in stare sa il pastrati...atunci...poate veti fi fericite sa vedeti ca se va distruge!daca unele dintre voi nu mai aveti nevoie de acest topic...sunt fete care chiar au nevoie!
Sper sa intelegeti si sa respectati ceva ce nu merita sa fie calcat in picioare!Scuze de reactie...dar deja se intrece limita!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,imi pare atat de rau ca s-a ajuns aici...sincer,acest subiect nu mai este nici pe departe cum era la inceput.
Pacat!

Mirela 22w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Ninia asa este,se intrece limita!Eu una imi cer scuze ca m-am lasat puratata in acesta discutie!Respect fetele de aici care m-au ajutat cand am avut nevoie si nu vreau sa dispara acest subiect!Eu ridic steguletul alb!!!!!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Referitor la ce am spus de culoare mesajelor,chiar ma deranjeaza la ochi,nu mi se pare o culoare placuta la privire cand citesti.Si ma mai deranjeaza cand se scrie cu rosu dar am intelse ca e caz de urgenta si este ca o atentionare!
Alinush

18+

Mergi la inceput