Durerea unei pierderi de sarcina (71)
Raspunsuri - Pagina 8
L5845 spune:
andreea16 ma bucur ca ai reusit sa ne scrii vesti despre tine si micut si imi pare rau ca fericirea v-a fost umbrita putin de problema cu stomacelul piticului. Important e ca acum s-a rezolvat si va doresc sa fie bine de acum in colo, sa fie sanatos tun si sa va umple viata de bucurie.
Ale multi si de la mine.
Va si va : irlandeza, consi, danangie, Liana, Ninia si toate minunatele de aici.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Ale, este foarte bine cum ai scris tu...Nu toata lumea trece usor peste o asemenea durere!Fiecare are nevoie de propriul sau timp sa isi revina...
Dana,si sper sa nu mai te doara stomacelul!
Eu...tocmai ce m-am intors de la iarba verde!Vai cat de frumos a fost sa respir alt aer decat cel din Bucuresti!Am mancat si mititei...m-am plimbat...am facut poze...ce sa mai...m-am simtit super! Voi ce ati facut in week-end? Pe unde umblati? ca vad ce e cam liniste pe aici!
Va pup pe toate!
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.
L5845 spune:
Ninia ce frumos, ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ti-ai incarcat bateriile, macar putin.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Chantal spune:
Eu nu am mai scris si nici nu v-am mai citit de multa vreme dar mi s-a spus ca ceva urat s-a intamplat aici, respectiv la celalalt subiect pe care l-ati creat si am citit si eu de curiozitate sa vad despre ce e vorba.
Am ramas stupefiata sa vad ce urat s-a vorbit cu Michelle... Am ramas interzisa si nu vreau sa zic mai mult ca iar va suparati.
Vreau sa spun ca sunt total de acord cu Ale, ea s-a exprimat foarte diplomat la adresa persoanelor care-i judeca pe ceilalti mult prea usor. Nu inseamna ca daca unora li se indeplinesc visele batand din palme trebuie neaparat sa se laude, mai ales in fata celora care se lupta pe branci dar nu reusesc. Este ca si cum te lauzi ca tu mananci sunca si te imbuibi, in fata flamandului care nu a mai mancat de zile intregi si stie ca e posibil sa moara de foame. Ii arati: uite ce bunatati am eu, imi pare rau de tine ca tie nu ti-i dat sa ai dar nu-i bai, bine ca am eu. Asa-i ca te face fericit bucuria mea, chiar daca tu te simti mizerabil? Asa-i ca faptul ca mie imi merge bine te face sa uiti de necazul tau? Suna stupid dar cam asta s-a intamplat de multe ori aici. Este unul din motivele pentru care eu am plecat. Si la vremea respectiva mai scriau si alte persoane ca daca in momentul cand ele au pierdut sarcina subiectul asta arata cum arata in prezent, plin de gravide care se lauda cu sarcinile lor pe aici, de galerii de nasteri si mamici fericite care se lauda cu copiii lor reusiti in timp ce altele tocmai si-i i-au ingropat si sunt si ele cu un picior in groapa de durere, cu siguranta nu mai citeau si nici nu mai intrau sa primeasca ajutor aici. Am citit si de saraca Ignatica, am inteles ca ea tot din cauza discutiilor deplasate de aici a plecat, ca si mine de altfel.
Subiectul asta a devenit un fel de odisee a sarcinii combinata cu aspirante, nu mai avea nimic a face cu titlul : durerea unei pierderi de sarcina. Nu mai era subiectul de sprijin al mamelor indurerate. Dupa parerea mea, noul subiect este foarte bine venit pentru cine isi doreste sa discute altceva decat ceea ce ar trebui sa se discute aici.
Va felicit din inima pentru scindare, imi pare rau ca nu s-a facut mai demult!
unducthable spune:
eu am vorbit cu Michelle , desi eu am pierdut sarcina Lunea aceasta , am simtit in cuvintele ei , o durere fara margini , ar putea oricine pateste asa ceva sa si tipe la mine asa cum si eu simt sa urlu de durere , ..., sa vad chiar dupa ceva timp ca cineva ma face depresiva ... si ca NU VREAU SA IMI REVIN ... as zice ca sunt inconjurata de oameni cu pietre gata sa arunce cu ele in mine oricand ....
o sa ramanem gravide si vom face copii, dar ce am pierdut, copilul , copiii pierduti nu pot fi inlocuiti niciodata si doar aparitia unui alt copil nu face deecat sa ESTOMPEZE DUREREA CELUI PIERDUT ... dar nu va dispare niciodata ... gravida fiind le voi incuraja din umbra , si daca vad suferinta ca persista la acea persoana , o voi lasa sa se vinede si o voi iubi chiar asa cum este , pentru ca stiu cum este deja ...
si pana nu ramanem gravide , suntem departe de vindecare ....
sa fim serioase, indiferent ca chiar acuma am luat-o de la capat cu lupta ...
diana
ps.s sa citeasca toata lumea, e public si nu sunt duplicitara , o femeie care sufera , nu are voie sa fie pusa la zid , indiferent , cine face asta , ..., inseamna ca mai are multe de invatat de la viata si multe lectii de viata ne-ar trebui ca sa intelegem totusi
am vorbit cu Michelle si DA , nu am cuboscut-o, DA , e o femeie care suferA ENORM ; asa cum o femeie gravida nu are voie sa fie suparata , asa si o femeie careia i-au murit unul sau doi copii, nu vad cum este posibil sa fie CATALOGATA , si sa mai tii cont ca te-a jignit , e o femeie care sufera , daca nu o suporti, abtine-te
daca cineva m-ar face depresiva acum sau chiarsi peste 10 ani , i-as trage o palma ...spirituala ... si as pleca cu durerea inmiita
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Chantal spune:
Unducthable, foarte bine ai zis ce ai zis! Eu o stiu pe Michelle si sufera cumplit, e adevarat. Ai dreptate cand spui ca o noua sarcina mai atenueaza din durere, dar atata timp cat nu mai poti ramane gravida, nu-i nimic ce sa atenueze durerea. De aceea ne e atat de greu sa ne revenim, pentru ca nu mai e nici o speranta pentru noi. Cine ne acuza sa se puna in pielea noastra si abia apoi sa zica ceva. Cele care ati reusit, puneti-va in pielea noastra, ganditi-va ca nu mai puteti ramane gravide, oricat luptati, orice faceti, cum v-ati simti? Ce v-ar aduce alinare? Cu siguranta nu criticile celor din jur, nu rautatile lor!
unducthable spune:
nu e neaparat vorba ca nu mai ramanem, CA VOM RAMANE GRAVIDE,
dar inca nu ne asteapta nici un copilash acasa pentru care sa vedem CLAR ratiunea de a ne tine durerea in frau , si nici , deocamdata , nu avem puiul in burta , pentru care sa luptam si sa visam la salopete frumoase de gravida
eu sunt sigura ca voi mai ramane , dar pana atunci , si o luna daca dureaza , si cand vrea Dumnezeu, fiecare clipa e o vesnicie
si ai dreptate, si va pup , sa va dea Dumnezeu putere , sa se indure de noi , diana
un lucru e clar, cand voi avea burtica , asa cum am facut cand aveam si eu un pui mic mic , o fiu fff ocupata si vorba nesfarsita .... plus altele ... nu am placere pentru asa ceva , ce sa mai zic sa ma supar pe cineva ... , am familie si am cateva prietene cu care sa impart bucuria, nu trebuie sa scriu in fata celor care sufera , decat la inceput , sa le arat ca se poate, dupa aia, fiecare cu viata ei
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Chantal spune:
Ma bucur sa te vad asa optimista, unducthable. Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visele cat mai curand si sa-ti gasesti alinare pentru durerea din prezent.
Pepsi spune:
chantal, ma bucur atit de mult ca ai reaparut!imi era tare dor de tine! imi pare tare rau ca nu am deschis mai devreme celalat subiect, care si asa vad ca nu a fost inteles cum trebuie de toata lumea, si a creeat acea mare intr-un pahar, dar mai bine mai tirziu decit niciodata!eu, poate ai sa ma crezi nerecunoscatoare, da si acuma imi mai pling pe acel care puteam sa=l tin in brate si nu am reusit!toata viata o voi face, si ai mei copii cind vor fi mari vor stii!sa-ti ajute Dzeu
ignatica, imi pare tare rau ca ai fost atacata atit de tare la nici 1 luna de cind ti-ai pierdut copilasul, am deschis noul subiect ptr ca fete ca chantal ca tine(sint multe) sa NU mai plece de aici, ptr ca aici este loc de doliu, ma gindeam cum se simt fetele care pierd sarcini sa intre printre galerii de nasteri? f f rau
eu, chiar nu ma asteptam la certurile si furtuna si jignirile ce s-au declansat, atacurile.....m-a socat violenta lor!chiar nu ma asteptam!noi,care am fost una linga alta mai bine de 1 an, am ramas fara cuvinte!sincer, eu, am sunca si brinza de care vorbea chantal la semnatura!sa mai intru atunci aici? eu vreau, daca pot sa ajut!dar exista cineva ptr mine mai presus decit toate!atunci sa mai intru aici?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Teo2rina spune:
va pup pe toate, scumpelor.am citit tot din urma, nu vreau sa fie discutii absolut deloc, dar va pot spune, se poate verifica: in timpul sarcinii eu nu am putut scrie la odisee, cred ca in total au fost 20 de postari. de ce? pentru ca noi,mamicile de ingeri cum spun eu, ne-am pierdut inocenta si increderea in destin. voi stit foarte bine cat m-am consumat in timpul sarcinii si cate eforturi faceam, mergeam zilnic la gradi,am muncit de nu s-a putut, credeti ca nu-mi statea bine si mie in pat... am facut tot ce s-a putut, am evitat sa ma gandesc, cu toate asteacred ca as putea numara pe degete cate au fost zilele in care NU am plans. sincer, inca plang uitandu-ma inapoi. eu sunt cea care tot timpul spune ca ar fi bine sa priviti mai mult spre viitor. credeti ca eu pot? ma uit deseori la Mihnea si imi dau lacrimile insatntaneu, ma gandesc cum ar fi fost... imediat dupa ce l-am nascut dr. era bucuros, de fapt toata lumea, dar eu (si cred ca si sotul, nu mi-a spus, dar il cunosc)simteam nevoia sa ma inchid undeva unde sa plang trecutul si abia apoi sa ies sa ma bucur de viitor...
imi pare rau ca nu s-a creat celalalt subiect mai devreme, multe fete ar mai fi ramas. eu oricum voi intra aici sa vin cu o vorba de alinare, este nevoie de orice cuvant de sustinere, fetelor, nu putem parasi acest grup. eu nu vreau. va pup, va imbratisez cu mult drag, caci toate imi sunteti dragi!
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA