Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by Liana30

dezamagita..nu vreau sa spun mai mult..

subscriu ...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

yuhuuuuu

fetelor, am facut echo azi la munca si se pare ca sunt putin ciudata, ca sa zic asa: uterul meu nu mai e retrovers, e asezat normal acum!!!!!!!!!!!!
iar partea si mai buna este ca pe unul din ovare am un folicul de 23 mm!!!!!!!! pacat ca trebuie sa-l irosesc
oricum.......se pare ca functionez normal

va pup pe toate, fara exceptie

eu si iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Miruna si eu aveam aceeasi problema inainte de sarcina, acum e asa cum trebuie sa fie, in pozitie normala
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ale, am plins la ce ai scris ptr michelle, m-am regasit acolo intr=o fraza,ma voi gindi tot timpul la cele 2 date cind am facut chiuretajul si cind trebuia sa nasc, pacat ca nu a fost publicat,

lau, merci ca si fost singura de mi-ai raspuns la intrebare esti draguta

idaira, am plins la mesajul lui ale si am ris la videoul pus de tine, deci ris dupa plins

ancadragoman, nu stiu de ce da asa banuiam eu ca si tu ai pierdut o sarcina, nu stiu da parca am inceput sa simt citeodata asta la o alta mama, imi pare tare rau, sa-ti traiasca copilasii frumosi

michelle, mi-e dor de mesajele tale albastre.....de tine

chantal, unde esti?ti-am dat mailuri si pm=uri cit ai lipsit nu mi-ai raspuns inapoi, apoi mi-am dat seama ca poate te durea sa vorbesti cu mine, ma bucur ca ai scris aici

liano, tot erau bune alea si cafele ca ne trezeau! da poate de aia a fost asa furtuna de la prea multa cafeina?!

consi, o zi cu soare de la mine sa ai, ca la noi a fost un soare azi....

diana, stiu ca nu mi-ai cerut sfatul, dar vroiam sa-ti zic ca e important sa-ti faci doliul etapa dupa etapa.nu e bine sa te fortezi sa fii optimista cind de fapt tu nu vrei, evita lumea care iti zice "lasa uita, esti tinara faceti voi altii" sau "a fost mai bine asa" sau "nu mai plinge ai plins destul" si mai sint citeva sfaturi pe prima pagina pe care le-am gasit bune.bafta mare sa fie la medic cum e mai bine, si de data asta sa ti se dea tratamentul corespunzator. cel putin eu sint convinsa ca toata viata imi voi plinge puiul nenascut, citeodata sint frustrata cind lumea nu-mi da voie sa pling inca ptr ca era doar de 12s sarcina mea, dar cum ai spus si tu s-au dus visele, s-a dus tot odata cu el/ea!ma gindeam deja la nume!dar, cum bine ai spus toate fetele care au suferit si au ajuns aici, da chiar toate isi vor realiza intr=o zi cel mai de pret vis!

miruna, ma bucur de vestea buna

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu avusai timp sa'i scriu lui admini asa ca pana una alta..folosim tot cana aia cu nenea ala suparat focda e suparat ca ii iau io cana de aia sa stiti..
poftitii va rogg
va pup pe toatee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nu m-am gandit ca mai trebuie sa scriu si asta : dar nu numai ca am fost mai intai SOCATA cand am intrat aici ... , BINEANTELES CA AM FOST DEZAMAGITA , putin spus

si acuma , PEPSI , multumesc ca mi te-ai adresat , in nici un caz nu sunt optimista fortat , de cateva zile nu mai rad , nu mai plang , nu mai vorbesc , doar eu si sotul meu , atat

ASTA SIMT , ASTA FAC , ATATA POT . iau vitaminele si ce trebuie , astept sa ma duc la doctor , si merg mai departe , Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute .

numai bine si mult respect si multumiri doamnelor de aici , diana , la revedere ; imi place sa revin cu vesti bune, asta este ...
rugaciunea se face in tacere si chiar doliul il fac in tacere , ma simt mai aproape de ingerash , si poate las loc , viitorului copil sa vina intr-o zi data de Dumnezeu la mama lui si la tatal lui, adica la noi

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Pentru Michelle si pentru Doamnele in suferinta :

"Un prieten adevarat este cel care iti este alaturi atunci cand toata lumea te-a parasit. "

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia am considerat ca asa e normal, asa e corect si desi nu ai primit si alte raspunsuri, sunt sigura ca e tot da si de la alte fete.
Liana buna si cafeaua, ne gandim ca e una mai slaba, sa nu faca rau la nimeni.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neatza fetele!
Ce mai faceti? Vad ca iar e liniste pe aici?Nu mai vine nimeni cu vreo veste buna?
Eu sunt bucuroasa ca 2 saptamani...scap de vizita la dentist!
Diana,
L58,, Liana, Michelle,Ale,Chantal,Irene,Irina,dan_ny,Miha74,c_myry,Teo si toate fetele minunate va pup si va doresc o zi super!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, imi cer scuze ca am lipsit, am fost cu bebe la dr, pregatesc parastasul bunicului, sunt obosita de nici nu stiu pe ce lume traiesc.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput