Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu cu
Multumesc fetelor care s-au gandit la mine.
Diana si Babyzapi eu am 44 de kg la 1,68m. Mie nu mi se pare ca sunt exagerat de slaba, dar n-ar strica vreo 2 kg in plus.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ne primiti si pe noi?
Sper sa ajungem cu bine la final si noi si copii sa ne fie sanatosi si bineinteles sa ne si cunoastem mai bine.
Doar pe Miria (care s-a cam pitit in ultima vreme) o cunosc personal iar pe unele fete din postarile de la aspirante mai vechi sau mai noi.

Datele noastre sunt:
D.N. 30.12.1978
U.M. 01.03.2008
D.P.N. 08.12.2008

Fetita mea Ana Maria este nascuta pe 18.12.2004 (desi DPN a fost pe 09.12.2004).
Daca aveti timp trimiteti-mi si mie parola de la contul comun, pot sa-mi trec singurica datele si uneori sa mai ajut la listuta.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

MARYB mersi mult un weekend placut si relaxant si tie!

BRAVEGIRL eu am 1.64 inaltime si 43 de kg si sunt teribil de slaba, de rusine nici nu ma imbrac in fuste :)) Sper sa iau cat mai multe kg acum cu sarcina .

Va pupic pe toate pe burtici!

Babyzapi fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bun venit OTILIA !

Ne bucuram ca te-ai alaturat nostru.

Pupici

Babyzapi fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Gata cumparaturile, ma simt ataaaaat de bine ! Mi-am luat niste pantaloni largi, largi, cu talie joasa si cu snurulet in loc de elastic (super draguti), o rochita gen sarafan, cu bretelute inguste si trei tricori babydoll. E cel mai bun antidepresiv in sarcina

Oceanborn, multumesc de aprecieri, esti tare draguta. Eu am si "povestea nasterii" pe undeva, cand te apuci si de astea, spune=mi si o caut.

BraveGirl, pai tu esti si mai slaba decat mine, ca vad ca esti mai inalta cu vreo 14 cm. Deci nu imi mai fac griji, cred ca a exagerat olecuta doctorita mea.

Babyzapi,felicitari pentru semnatura! Tot inainte, pana la 40, fara nici o problemuta!!!

Ah, da, mi-am amintit! Uitati aici o carte pe care v-o recomand cu toata caldura
http://www.librarie.net/carti/18974/Cel-mai-simpatic-ghid-de-sarcina-Vicki-Iovine
si va asigur ca veti rade cu lacrimi. E preferata mea, o recitesc acum pt. a treia oara si inca ma distreaza!

Bun venit noilor Burtici!

Mai vin ca sigur, sigur am uitat cate ceva!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Da Diana, este tare haioasa cartea, eu am imprumutat-o de la o prietena si nici ca am mai dat-o inapoi, am comandat una noua ca a ei era deja intoarsa pe toate partile. Deja ma oftic ca nu o am in Norvegia cu mine.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mav ti-am scris un mesaj lung pe care nu l-am putut trimite si l-am pierdut . Apoi am mai scris o data inca unul pe care de asemenea l-am pierdut . M-am enervat ingrozitor...! Oricum am vazut ca intre timp ai fost la medic si asti mai lamurita in legatura cu infectia urinara. Este bine sa repeti analiza totusi. Nu stiu despre antibioticele despre care spuneai dar, eu am decis sa iau Amoxicilina pt. infectia mea urinara recidivanta cu e-Coli pt. ca mai rau ar fi sa nu fac tratamentul. Oricum am amanat tratamentul din luna ianuarie in ideea ca imi trece cu naturist. Nu a fost sa fie! Vroiam si eu sa trec de primul trimestru, dar, dr. mi-a spus ca nu este bine sa astept atat.
Iti multumesc pt. incurajare! Asa este hematomul nu mai este, dar chistul urias de aprox. 6 cm ii ingrijoreaza pe medici (am fost la doi). Nu as vrea sa fac punctie pt. ca se face cu anestezie generala. Cica si chistul asta poate crea complicatii . M-am saturat de atatea probleme!

Energy79 , Otiliav bine ati venit! Sa aveti sarcini usoare si fara probleme!

dandusa multumesc de imbratisare! Iti ofer si eu una

carmendu am vazut ce decizie grea ai de luat! Este atat de greu, mai ales ca ai obtinut atat de greu sarcina! Eu sper ca Dumnezeu are grija sa decida el.

BraveGirl , diana21 eu am un caine care are aprox 50 de kg. Voi sunteti mai slabe decat el cu destule kg. Mai degrabe niste matze

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otiliav, bine ai venit!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ce frumos! Voi ati inceput sa va cumparati haine de gravidute! La mine inca nu este cazul. Am niste pantaloni cu talie joasa (mai largi in talie) pe care pot sa ii port multa vreme de acum. Dar imi voi cumpara si haine de graviduta imediat ce va fi cazul, mai ales ca vine si caldura. Sa stie toata lumea ca sunt gravidutaaaa!!
Sper sa nu mi se umfle picioarele si sa nu am probleme cu incaltamintea!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia bun venit la odisee! Felicitari pentru samburel!

babyzapi sa ne auzim cu bine si la 40 de sapt!

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput