LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Sal`tare!

mamicilor Ioana si Cristina! Sa fie sanatoase!

Fetele sotul meu a facut pozele din Ungaria...mai nimeresc si io cate una faina, insa mai greu...L-am tot batut la cap sa se duca si el la un curs de fotografie,insa e foarte comod...Si ma seaca pentru ca ii place chestia asta!

Carmen sa mai treaca din dorul de Ali! Si al meu e fericit la bunici/parintii mei!

Poli la inceput a marait si l-am tuns pe tati sa vada el ce si cum...Apoi l-a tinut tati in brate si l-am tuns repede si pe el! Era foarte fericit la sfarsit ca a scapat de plete...la baie nici nu a mai plans cand l-am spalat pe par!
Pe fetita o sa o cheme Eli ( de la Eliana)

Cameliada super nasoala faza cu dintzisorul...si eu sunt cam stresata...ma tot gandesc sa nu se loveasca, sa nu-l bata copiii mai mari...si mii de griji. Ieri era un pic zgariat pe fata si habar nu avemde unde...cred ca s-a dat pe langa un perete ceva...ca mai are obiceiul.

Alina si eu cred ca va fi destul de greu sa-l tundeti pe Mark...noi pe Cristi l-am mai tuns de 2-3 ori cand era mai mic...acum cred ca s-a obisnuit.

Andreea Cristi nu are apetit de la minimartieni...de la ascovit avea...Minimartienii ii dau pentru imunitate de cand meem la gradi! Maine merg si l-a homeopat cu el sa-i dea ceva ptr imunitate.
Eu am gustat un minimartian si mi s-a parut oribil...are gust de Viaredin...eu am luat si din ala sa slabesc. Insa Cristi e foarte incantat de ei!
Pai daca tu ai facut o fetita de ziua mea...eu de ce n-as face una de ziua ta? Cam pe atunci o sa nasc daca totul o sa fie ok. Abia astept!
Am vazut pozele cu Theea si arata minunat. In poze pare grasuna...nu stiu cum poti tu sa spui ca e slabuta. Mi-a placut si castelul, dar si faza cu punga. Cred ca s-ar intelege super cu Cri...si el tot asa e...nu a rupt o masinuta! Asa tine la ele...e ca mine...eu mai am si acum aproape toate papuselele de cand eram mica...o sa ile dau lu` Eli!

Ciufulet pe 5 mai merg la control si atunci programez cezariana...cred ca o sa o programez cand pica dr mea de garda...Mi-e aiurea sa zic eu...ziua X...la Cri m-am bucurat ca s-a rupt apa si n-am mai programat nimic

Diana ma bucur ca ti-au placut pozele!
Solutia de curatat pete de rufe decolorate pe altele e de la Dr Beckmann, insa eu una am avut si surprize..O bluza de-a mea de gravi care era maro...mi-a iesit in final foarte artistica cu pete maro si kaki...exact ca uniformele militare...In schimb hainele mai deschise le mai curata...Aveam o bluzita alba pe care se decolorase ceva rosu si aia a iesit ca noua!

Tu de unde ai luat cizmulite de ploaie... am gasit ceva la Miniblue la 60 de ron, insa erau 22 si mi-ar fi trebuit mai mari un pic...Asa vreau si eu sa merg prin laculete!
Sotu nu m-a lasat...a zis ca m-am tampit!

Irina pe unde esti? Mai scrie si tu ceva!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi aani si multa sanatate pentru Bia de Tania!

Cameliada, imi pare raau pentru Tudi, atat pentru dintisor cat si pentru suzi.La un mopmeent dat,trebuie sa renunte si la ea, macar daca erau primele nopti fara ea in weekend,dar..asa s-antamplat. Anei ii va fi muult mai greu sa renunte la degetel, va trebui sa priceapa bine de tot ca sa putem negocia,iar pe ala de noapte cred ca va fi aproape imposibil.Am primit mesajul de ziua mea,multumesc frumos!

Andreea, am vazut pozele voastre. Mi-au placut mult cele pomi infloriti,dar si cea "gata de plecare". Ce de codite poti sa-i faci tu lui Bubu! Micaa mea are cam putin par,daca-i fac doua codite nu mai ramane nimic!Cat despre mancare, daca cele caateva feluri pe care inca le accepta contin legume,carnita,lactate si fructe,chiar daca sunt numai cateva feluri, e bine. Se va plictisi de ele si va reveni la sentimente mai bune!

Ciuf,moooama,ce de examene intr-o singura saptamana! Spor la invatat si la biciclit!

Catrinel, eu Anei i-am dat si oua ochiuri si snitel,da' nu-i plac nici unele,nici altelete.Asa ca oul i-l dau romanesc (spart, fiert in apa cu putin otet,nu prajit) amestecat cu mamamliga, asa mananca. E mare fan mamaliga!!!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare tuturor!!

Cameliada dragutul Tudorel...din fericire Nick a scapat repejor de suzeta.Inceputul e mai greu...Dar cum si-a spart dintele??Nu ti-a zis educatoarea???

alinaalex sanatate lui Marc!!Si eu vad ca Nick cam are mucuti si stranuta intr-una...sper sa nu avanseze raceala.

Andreea am vazut pozele cu floricica-Thea!!O frumuseata de copil si imi place tare mult cum ii sta cu codite!!!Desi e cald nu prea stam p-afara pt ca ne luam cu treaba si nu prea apucam.Dar plimbarica si-o face in fiecare zi cat il duc si-l aduc de la soacra-mea.Ce bine ca aveti curte...macar esti linistita ca nu iese in strada.Multa sanatate si voua!!!

addiana si voua sanatate!!! Moooama ce de bunatati am vazut prin albumul vostru....yammy-yammy!!!

Ciufulet sanatoasa sunt slava Domnului!!!!
Da eu am vrut sa-l tund pt ca deja nu-mi mai placea cum era cu parul mai lungut.Stii,toata lumea spera ca Nick sa aibe carliontii lui tati dar nici gand...a mostenit-o pe mami Si eu i-am lasat in iarna parul mai lungut dar chiar nu mi-a placut cum arata.
Asa mult imi place de voi ca faceti tot felul de drumetii ba pe jos ba cu bicicletele...aveti si locuri foarte frumoase.Noi avem aici un parc mare dar tare l-au neglijat si e si departe de casa.Asa ca nici ma car nu ma chinui sa ajung pana acolo.
Curs de psiho online??Imi poti da si mie niste detalii te rog??

Miha vai ce nume frumos ati ales pt fetita!!! Ai emotii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CAMELIADA, m-ai dat gata cu papucii Pupam pe Tudi

ALINAALEX, si oana a fost cu capsa pusa azi dimineata, dar cred ca de foame!! Dupa ce a bagat la ghiozdanel s-a mai linistit… dar cu eram si eu la pamant, ma dureau salele si toate cele, l-am chemat pe tati sa faca pace intre matze… Si oana tuseste si ii curge nasul, tot asa, fara febra. Sa vedem cum evoluam. E tare trista ca nu ma mai duc la gradi dupa ea, la 12, cum am facut acum 2 sapt, cand mi-am luat 4 zile libere… saraca e asa trista, mi-o da buni la telefon.

ANDREEA, eu nu mai am migrene, de cand am nascut-o pe oana, si ma doare capul numai cand am crize de gastrita, e tare ciudat! (ma rog, si dupa ciclu, dar nici nu se compara cu ce aveam inainte). Nu se pune cumva problema sa ai gastrita? Nici eu nu am crezut, pana nu am facut gastroscopie. Si tot asa ma durea capul, ZILNIC, cu stari de greata, etc. dupa ce am facut tratament pt stomac, mi-a trecut! Si ma iau din nou, cand am crize de gastrita de la stress. Ai grija de tine!!! ma uit diseara la poze!!
Ardei umplut, zici? Hmmm, sa incerc si eu…

Cu suzeta, ce noroc aveti voi…. Noi avem degetzel cuplat la ratza aia uitati aici asa ca nu stiu cum sa procedez, ca degetzelul e la purtator. Poate s-o intzarc de la ratza….

CIUF, fetitza primeste acuma cortison, si a reactionat bine la el o saptamana nu a avut febra, dar mama ei mi-a trimis mesaj dimineata ca iar are 39 . I-au desfacut si ADN-ul sa vada de vreo boala autoimuna, dar nu au gasit cromozomul respectiv. Nu stiu ce sa mai zic, sunt de o luna in spital, saracele….Duminica daca tot in spital sunt, ma duc iar pe la ele. Multumesc ca ai intrebat!
Oana cu olitza nicidecum, dar o las asa… are bunavointa, dar nu prea ii reuseste. Nu ma agit. De dichisit? Nuuuuu, nu suporta nimica in plete, imi zice sa o tund, a primit de ziua ei margelutze si agrafe cu floricele - de margele trage, de le-a facut de un kilometru, si agrafele zac in lada cu jucarii.
Bafta la examen!!!

AALINA, mamaliga nu am mai incercat demult, asta iar ar fi o idee. Snitzel poate ii fac atunci in weekend. Ochiuri a mancat si i-au placut, e moarta dupa oua in orice forma. Ca taica-su

De cand e mama la noi vreau sa spun ca mami urca in top, e mult mai mult dupa coada mea, tati e inca No.1, dar am recuperat mult si ma bucur de nu mai pot!!!! Am impresia ma ca comport normal si ea simte asta, nu mai sunt asa retinuta ca si cu socrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

deci am fost ieri la dr. dupa ce am iesit de la cresa si de ce mi-a fost frica nu am scapat: antibiotic. Marc a tusit rau de tot aseara, mai tarziu chiar era molesit si adormit, asa incat am fugit la farmacie, i-am cumparat Augmentin si i-am dat. asta e. Dupa ce i-am dat si Nurofenul a inviat, a inceput sa sara pe patul din dormitor intr-o veselie (asta-i noul lui hobby) si abia l-am culcat pe la 11 (asta-i semn ca se simte bine). I-am pus si un supozitor cu Novocalmin sa fiu sigura ca nu face febra. Si n-a facut asta noapte nici dimineata, asa incat s-a trezit cu chef sa "mergem la servici" , si-a luat poseta pe brat si l-am dus la gradi - "imi iau poseta si servus"
Andreea, eu de o saptamana ii dau Nurofen si Humex pt. tuse, plus Augmentin acuma, ca nu s-a facut mai bine. Tantum verde pt. gat ii da asistenta de la cresa peste zi. Acum tuseste urat de tot. Si des. Si e pliiiin de muci! Am notat: Keflex si tantum! Merci!
Multa sanatate voua si lui Bubu, in special.
Eu ii dau lui Marc pastilute Ascovit, "bombo", e innebunit dupa ele. Ah, pt. imunitate ii dau Ursuleti (de la Walmark) cu echinaceea. Si astia ii plac tare mult.
Ciuf, am auzit de ceva siropuri de tuse naturale la noi, muguri de pin sau lemn dulce, dar nu i-am dat pana acuma.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hola di dupe canapele, undi fac tai-bo di ma dor tuate shalili

zisei sa mai scriu si eu, dar din butoiul cu melancolii (Mari stie), am considerat ca mai bine le tin pt mine, decat sa le imprastii in jur

Cameliada, bietul pui...eu ii las suza Biei cat o vrea ea; de fapt, sa nu te superi pe moi, dar eu n-as putea sa i-o iau asa, de pe-o zi pe alta; adica, ma gandesc ca dependenta de suzi, e ca un fel de dependenta...de tigari, sa zicem. Si chiar si unui adult ii e greu sa renunte la o dependenta, dar unui pui mic? Dar asta e doar viziunea mea din butoiul de mai sus....Cum e cu dintisorul? felicitari pt olita, Bia nu serveste delocdoar imbracata:))

Alina, sanatate multa puiului! am insa o intrebare: ii primeste asa bolnavi la cresa? nu iau unii de la altii? intreb pentru ca pe unde ne-am interesat noi, am intrebat si de copii bolnavi- in majoritatea locurilor ne-au spus ca sunt vazuti dimineata de o asistenta si copiii care tusesc, au febra sau alte simptome evidente si contagioase, sunt trimisi inapoi acasa...oricum ,sper sa ii treaca repede.

Andreea, f frumoase pozele. Thea e o dulcecat despre Tex-urile astea din carrefour, da, sunt frumoase, dar....eu am renuntat la ele; daca in Italia au fost retrase de pe piata, eu nu ma mai risc sa o imbrac cu ele. Si Bia mananca NUMAI anumite chestii iar de cele noi nu vrea sa auda. Asta e, oricum Thea mananca destul de diversificat fata de vegetariana mea Ce frumos ca ati amenajat curtea! noi asteptam sa creasca bine iarba acum, asa ca, jucariile de curte stau deocamdata pe portiunile cu ciment, pe terasa, etc...Sa imi amintesti sa iti trimit adresa de mail a unui vecin care si-a deschis o sala gigantica pt evenimente de tot felul, cine stie, poate va imprieteniti

Ciuf, spor la invatat si la examenen!si eu vreau sa iti vad frezaeu m-am tuns la jumatate,...de fapt..acum am parul pana sub barba, ca in tinerete...Pupici multi puilor frumosi de peste oceanDe calatorit, si eu vreau f mult..de fapt, vreau sa ajung peste tot..abia astept sa mai creasca putin Bia sa putem face calatorii mai exotice, inclusiv la pinguini

Diana, sanatate multa si voua x3 !

Miha, relax, ziceai ca esti stresata sa nu il bata copiii mai mari, nu cred ca e cazuluite, de ex mie mi-ar placea ca la gradi sa fie grupe de copii cu varste diferite, mai mari, mai mici..Mi s-ar parea mult mai educativ, din toate punctele de vedere. Dar, deocamdata, slabe sperante de asa ceva....Sarcina usoara...cat mai e

Aalina, si eu ii fac Biei ochiuri romanesti...dar le mananc tot eu, ea nu...

Poli, f bine ca te-a mostenit pe tine, tu esti o frumoasa si o delicata

Catrinel, asa se trezeste si Bia- nervoasa, pana mananca; pe urma, revine la sentimente mai de joaca[;D] super poza cu ratza, cred ca am mai dat peste ea o data...Ma bucur ca e armonie la voi

Aida, Rocsana, Irina, Mariana, Tcelen......ceva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Noe, ii primesc daca tusesc, cu conditia sa nu aiba febra. desi unii parinti nici pe asta n-o inteleg . Cu febra, automat ii trimit acasa sau suna parintii sa vina sa ia copilul. Acum sunt cam toti bolnaviori...daca nu i-ar lua nici asa, tusind, cred ca n-ar avea zilele astea pe nici unul la cresa. Si aici asistenta ii controleaza in fiecare dimineata.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

si aici sunt primiti copii cobza de raciti. daca tusesc sau le curge nasul numai, e OK, cu febra nu ii primeste.

cu grupele de varsta, aici sunt amestecati. am intrebat de e si mi.au zis ca cei mici invata de la cei mari 8adevarat, am vazut pe oana care e cea mai mica din grupa ei) si celor mari le place sa aiba grija de cei mici, ii "ingrijesc" etc. si asta am vazut in grupa oanei si ea nu a avut decat de profitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Astazi iar este seara in care sunt acasa. Am venit sa fac curatenie si dupa 2 ore m-am plictisit si am deschis calc
Polixeni si Mihaser multumesc f mult pt incurajari. Sunteti f dragute ca va ganditi la mine.
Am vazut ca avem ceva copiluti bolnaviori si vreau sa le urez multa sanatate.
Suntem la capitolul cu dezvatatul de pampers dar pana acum nu am reusit mare lucru.
Andreea i-am luat si eu chilotei cu printese in ideea ca o sa-i poarte de drag si o sa faca la olita dar geaba. Cand i-am spus ca-i dau chiloteii dar tr sa faca la olota a zis ca nu-i mai vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe, "primavara asta ,totusi, nu-i decat o copie", asa ca o sa treaca odata cu "tristetile" tale..mai bine pup-o pe Bia si trece si mai repede!
Ana este cea mai mica din grupa ei (urmatorul ca varsta are 3 ani peste o luna) si la inceput m-am gandit si eu ca o s-o impinga sau o sa-i "fure" jucariile, ziceam eu ca ar fi mai cinstit sa se "lupte" cu copilasi de varsta ei, dar,acum, asa cum spune Catrinel,se pare ca celor mai mari le place sa aiba grija de ea si ca nu se-ntampla ce ma temeam eu. Totusi, nici la joaca n-o prea baga in seama,singura care se joaca cu ea este fetita cea mai apropiata ca varsta (cea care face 3 ani luna viitoare. La gradinita asta nu sunt copii asa de mici,de asta au pus-o intr-o grupa care e amestecata de fapt...cel mai teama mi-este de fapt de niste scari pe care ei le urca/coboara intr-o veselie si acolo mi-era sa n-o impinga cumva vreun copil. I-am tot zis directoarei (care este si patroana in acelasi timp)sa puna portite,mi-a promis c-o face si inca nu s-a tinut de cuvant. Asta ma supara foarte tare. A invatat multe lucruri doar ascultandu-i pe ceilalti(chiar ceva cuvinte in "engheza", stie chiar sa numere pana la 5,chiar daca in rom nu le prea nimereste), dar abia acum,dupa 1 luna, sta si ea pe scaunel,ridica manutza sa spuna poezii,deseneaza/picteaza si ea in conturul dat,lipeste ceva hartiutze tot intr-un contur la fel, ma rog "teme" de gardinitza.. Refuza sa primeasca alte sarcini decat ceilalti,vrea sa faca exact ce fac ei.Aaa..gradinita are site si Ana e impreuna cu prietena ei in poze.(tic-pitic.ro,galeria foto e la piticul al 5-lea,fiica-mea e ea in salopeta de blug si bluzita bleau)

Intrebare: copilasii vostri stau incaltati in casa? Fiica-mea nu mai vrea nici sosete,nici totosi, zice ca-i este "frig" si s-o descalt. daca nu, plange de numa. Ma rog, nu cred ca pateste ceva din cauza asta dar ma-ntreb ce-o fi in mintea ei, ce-o fi apucat-o asa deodata.

Mergi la inceput