Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Gecko, sarut mina de urari !!!pupici pt mami suparici. ESti prima pe anu asta cu urarile :)

acus, sa nu ma bati asa de ziua mea.....dar vin cu raportu'

am fost la doctor azi,dilatatie 2, contractii nedureroase dar dese, mare presiune la fofo. M-a info el doctore sa ma astept sa ma apuce in roice clipa treaba serioasa...mi-e o frica de mor.
Deocamdata nic iurma de dop sau suvoaie asa ca ma mai linistesc putin ca mai am ceva timp si tare nu vreau sa vina de ziua mea fata asta a mea.

eh gata cu mine

Ariel, felicitati mami !!!!
Bine ai venit Teo !!!!!

Hai ca a rupt topul Teo

Gecko, hai cu meduza !!!!
Zoze, sa dea DD sa fiti bine amindoi si ne rugam pt voi.
Naty, felicitari pt Iulia barosanca care creste creste si creste.

Dana 37 cu Jasmine Victoria

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Vaz ca si Gecko are aceeasi problema ca si mine...s-a blocat la pagina 2.

La multi ani, Dana!

Naty, felicitari pentru cele 3 kg ale Iuliei! Creste mare fata ta.

Luny, Kya, Stela, pupicei, eu nu-l las mult pe Sean cu tzatza in gura daca vad ca nu mai inghite nimic. Problema e ca vrea tzatza FOARTE DES. Asta pentru ca in loc sa suga si el ca lumea, cate 20-30 minute, el adoarme dupa 5-10 minute. Zici ca tzatza mea e somnifer. Luny, i-am dat un pic de formula ca sa vad daca nu cumva e mort de foame ca eram disperata, din jumate in jumate de ora el vrea sa suga, nu mai stiam de capul meu. Dar daca am vazut ca a mancat doar 30 ml inseamna ca nu e rupt de foame. A fost doar un test.

Confirm si eu inca o data, vata si apa calda sunt sfinte pentru curuletz. Se pare ca Sean se irita de la servetelele umede. Si mi-am facut ditamai stocul de servetele Huggies Sensitive...

Aaahh, mi-am amintit ca intreba Gecko de diapers cu decupaj pentru buric, eu am cumparat Huggies Newborn si Pampers Swaddlers si amandoua marcile au decupaj. Tre sa gasesti si tu, nu se poate.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimineata gagicutzelor!

ASeara dupa ce am aflat de Ariel am reusit sa postez un raspuns, dupa care...a murit shogunul...am mai incercat de vreo 5 ori sa postez ceva dar imi dadea eroare...asa ca m-am bagat la culcus, vai de somnul meu, m-am trezit pe la 2 si juma si aveam impresia ca cine stie cat e ora...dar de unde...greu nenica, greu...si greul abia incepe...

acum sa mai scriu o data ce am incercat aseara in zadar:

Naty, aseara cand citeam mesajul tau despre cum ii ies lui Ariel ploile, ma gandeam, unde n-as naste si eu pe 13...ca sa inchei tu apoteotic cu acelas gand bun...PUPICI MOVALINDO!

aseara mi-am dat si eu cu garmastan pe avangarda...o sa fac si azi la fel, dimineata si seara...

si acum sa revenim la mesajul de azi....

Marcel, multumim pentru relatarea prompta de la fatza locului...esti un randunel destoinic...si nu pot sa-ti doresc decat sa-ti traiasca papaciosul...

Gecko mama, esti o figura! dar stiu ca bebe asta al tau iti face figura rau de tot...da matale de ce nu incercati cu sechestrul si violul? sau nu functioneaza ? ca eu mari baze imi pun ...

dana, la mine situatia e cam la fel...asta este, asteptam!

violeta si mihutza, fetele noastre dragi, pupici dulci pentru voi si pisoiasii vostri dragi...

MIhutza, eu am inteles ca e posibil sa mai sangereze buricutzul putin, dar nu-i bai...acum nu stiu cu ce sa-ti zic sa-i dai...

gata, merg la patic...oricum mai departe de pagina 3 nu pot citi...e varza forumul...

Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

de la Violeta

papacios rau Sean al tau

Mergi la inceput

Mami_p, astept ca ce sa fac dar parca as vrea si n-as vrea sa sar rindul.

Somn usor si sper sa vina repede la tine ta ca tu esti mai nerabdatoare ca mine hahaahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neatza!
Postez acum bucata de mesaj pe care am apucat sa o scriu aseara pana s-a blocat forumul de tot, si apoi revin cu recuperatul.

Ieeeee ce mai Piedone a facut Ariel!!! Felicitari, mami, la multi ani la amandoi copiii! Sa va traiasca!!
A durat ceva draga de ea...

Am fost si eu de la targ Buna recolta! Mi-am luat video-interfonul de la primii pasi (care va fi de fapt cadou de la sora , i-am zis ca i-l dau sa il impacheteze frumos si sa mi-l cadoreze frumos ), produse de la sanosan, la care mi-au dat moka o geanta de mers pe teren cu bb (de infasat), solutie sterilizat, body-uri si cateva maruntisuri. Declar ca mi-am incheiat sezonul de shopping prenatal. Am luat cam tot ce imi notasem eu pe lista must-have-uri.

A, si tocmai am fost la un control la urgente sa vad de ce oare am dureri ca la ciclu si ce radiaza in jos si am mai facut si o diaree de nu stiu ce sa mai cred de crmpele astea.
Doctora era tare dulcica. Mi-a zis ca am colul scurt rau, aproape sters si ca ii intra 2 degete si ca daca era dupa ea, ma oprea la spital!!! M-am dus acasa cu coada intre picioare si acum stau cuminte... Noi la Bv pana maine seara chiar nu putem pleca. Asta e, daca ceva, nasc in Buc.

Ma, sa nu vad vo agitata pt mine!!

Cris,. M-am cam suparat pe Medlife cand am auzit ca au mai adaugat niste milioane la scor. Nu e frumos din partea lor sa mai faca o scumpire intr-un timp asa scurt.
Sa iti fie 22 Aprilie cea mai frumoasa zi din viatza!

Simo, va doresc o noapte linistita cu temperaturi de max 37 grade!
Laly, ii doresc Mariei greutate in grafic!

Naty, felicitari maxime pt 3 kile!
Cu sondajul: din cauza ca tocmai am aflat ca n-am grupa o, nu prea mai pot participa. Doar pot sa zic ca sunt prietenosi tantarii cu mine –gr A

Ioana Am pus deoparte povestea voastra, abia astept sa o citesc. Succese cu adidasii

Stela, daca n-ati decis ce aspirator sa luati, noi tocmai ne-am luat asta http://www.elanko.ro/models.php?model_id=4393 si suntm f multumiti. Destul de silentios, putere reglabila. L-am gasit laudat de cativa pe softpedia.
sa treaca durerea la tzitzi!

Bubu, cand te aud cu tanti lica, imi vine sa o rog sa se cloneze... Sa va traiasca! si sa nu se mai imbolnaveasca!

Edit:
La multi ani Dana Indiana!! Sa fii iubita, sa fii fericita, sa nasti usor o bebitza sanatoasa si norocoasa!

sovi 37+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am recitit din urma...si vad ca tare multe fete dau cu membrana mea de perete...asa ca va pup pe toate si Luny, si Mstela si naty si danasingh si violeta si ali bia si numeioana si parca vad ca iar uit pe careva si nu imi spal eu rusinea cu toata Dunarea.

si am incercat dragele mele toate metodele de inducere...si a batut husband-ul la portile ferecate...dar nu am ce face...ca pregatirea lui e in medicina...si nu in lacatuserie.
singurul lucru ce nu l-am incercat e chestia cu fierturile si zemurile...imi e frica de ele...fug de ele ca de tamaie. nu imi place nici de medicamente...dar alea accept sa mai iau cate o tableta la juma' de an... dar frunze...ierburi...coji de copac...Doamne feri ca fug. si imi place de sotul asta ala meu...zici ca am fost facuti unul pentru celalalt...ca alte metode de inducere...imediat a fost pro (banui eu ca si pentru satisfactia lui personala)...dar cand l-am intrebat de uleiul de ricin...si el ca si mine...mai nu stiu ce sa zic...sa nu aiba efecte aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gata, am papat bun si acum ma duc sa ma mai intind putintel ca nu prea am dormit bine azi - noapte...cred ca asta e din ciclul...romani, vi se pregateste ceva!si daca nu cred, macar sper... oricum, zilele astea am mancat f putin, mai mult fructe si legume...ca mi-e sa nu ma apuce nascarea plina pana la refuz...mi-am reglat si tranzitul...numai Honey Bunny pe traseu mai lipseste...deocamdata o mai las pana maine...pe urma trec la bombaneli...

sovicule, mai asteapta si matale putintel...felicitari pentru shoping si cadoriseli...cred ca vom lua si noi interfon ...

gecko, e bine ca e receptiv...florinelul isi face curaj, incet, incet...acum zice ca nu stie el dl. dr.ca mai exista si alte medote de inducere? e ce sa-ti spun...

pupuri...pana la urma eu cred ca e o probelem de afisare si defapt sunt doar 3 pagini ... ca pana la urma daca ar fi 8, nu ar trebui sa vedem postarile astea, ca ar ajunge si ele tot pe pagina 8...parerea mea...

Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani Dana Singh si Oprescuflore!

FELICITARI ARIEL!!! BEBE TEO ELEFANTELUL BINE AI VENIT!!!

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Oau, ce grasunel are Ariel? Mi-e si frica sa o aud povestind despre cum a fost expulzia... despre cata broderie e acolo... ca si noi preconizam un bebeloi, poate nu o fi chiar asa, ca nu vreau recorduri la mine in casa...

In rest mamaici care se tot pregatesc... eu nu-mi voi convinge neam sotul ca nasterea vine... inducand...

Asa ca voi folosi alte metode, gen urcat scari, mutat mobila... facut curatenie...

Gecko,despre ce examen vorbesti? Ooooof, incapatanat col mai ai! Si daca ne gandim si la berbecutul din burtoi, apai va iesi cand vrea el, degeaba ciocaniti voi la portita... Dar va fi bine ;).

Dana, tu sari randul? Mailasa-le si pe astea ca mine, la a doua sarcina, sa scape ele intai de povara, mai ales ca au dopurile mai... batrane.

Mamip, vrei neaparat 13? Si mie mi-a "prezis" o amica tot 13 ca data a nasterii bubulinei, dar eu cred ca tot lunea dimineata il vom alerta pe nenea doctoru (asa a fost la Stefan, matinal copilul, la 5.30 luni a fost afara!)

Sovi, fii binevenita in orasul de la poalele Tampei, eu nu pot promite ca Simo ca te voi vizita, ca poate facem un sincron :). Dar iti doresc o nastere subacvatica asa cum ai visat-o!

O zi buna si mai intru eu (macar acum, la finalul odiseei, sa imi sterg pacatele, desi ecoul e... in padure).

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 9 de zile

Mergi la inceput