Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 12
cami33 spune:
Bine v-am regasit pe crenguta, randunici!
Am ajuns si noi acasa in sfarsit, dupa un "sejur" de 12 zile la maternitate si acomodarea imi cam da dureri de cap.
Vreau sa felicit noile mamici de pe crenguta si sa urez bun venit pe lume micilor puisori.
Bebe Luca s-a nascut cu o pneumonie congenitala si a trebuit sa stea 10 zile sub tratament cu antibiotice dar acum este bine si foarte cumintel.
Il alaptez doar la san si deocamdata se pare ca ii ajunge lapticul...vom vedea la cantarirea saptamanala daca este in grafic.
Va pupam pe toate si tinem pumnii viitoarelor mamici.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
natynic spune:
Mami,
1. TU ai facut varicela? Daca da, Honey n-are nici o treaba, mai ales ca are anticorpi de la tine pt multe boli in primele 3 luni, doar daca se dovedeste ca Florin a luat atunci asta e, n-o va vedea 3 saptamani, acum ce sa faceti?!
2. Varicela e f periculoasa pt fatul de trimestrul 2 si pt...adulti. Sigur, daca ar face Doamne fereste ca nou nascut n-ar fi deloc grozav dar nici drama n-ar fi. Asa ca nu pune raul inainte
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:

mergeee!
Buna gagicutelor!
Eu am o durere de cap de nu va vad! Aseara mi-a mai trecut durerea de bazin de la paracetamol, pupici Naty
, acum o sa iau altul pt. cap, ca nu mai pot!
Am fost si eu la Baby expo, sa va zic ce-am luat, mi-a placut mai mult decat la Kidex. Am cam incheiat si eu cu lista de cumparaturi prenatale. So:
- sterilizator
(din standul Nuk, dar nu e Nuk, nush ce marca e)- 130 ron- e electirc, cu aburi, pt. 4 bibe si accesorii. Macar suzete si bibe de ceai si tot sterilizez la el 
- pompita de san chicco manuala, cu para, nu cu maneta- 80 ron (am vazut apoi la primii pasi una electrica era parca 60 ron...dar asta e...). Eu tot din asta am avut la Vlad si am zis ca stiu cum e, f. buna.
- pompita de nasuc chicco-15 ron
- o suzica si un bibe micut de la Nuk- 9 ron si 12 ron
- Un tricou lui Vlad si un body lui bebe, la fel, cu Euro2008 ![]()
- 2 perechi de pantalonasi de trening pt. Vlad
- tampoanele lavabile pt. sani de la Avent 37 ron(in farmacii erau 43-45 ron)
Cam atat, in rest, hainute multe peste tot, dar n-am mai luat ca am tone. Vom mai lua pe parcurs.
Ne-am plimbat apoi prin Tineretului, a fost frumos.
Naty, Iulia parca ar semana cu taticul? Am vazut pozici frumoase!
Sovi, valeu, ce faci, sari randul? Pai nu ma mai joc, frate!!
Eu zic sa nastem in acelasi timp, sa cracanam si noi barza asta!
Gecko, ma gandesc in continuare la tine, hai cu apele rupte in public!
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ralucaspm spune:
FELICITARI, ARIEL !!! SA VA TRAIASCA GRASUNELUL !!!
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
kitzy spune:
Ccris eu sincer n-am auzit de asa ceva, nu te pot ajuta. Dar tu unde ai auzit?
o Mami ingrijorata fara motiv, mai mult ca sigur....![]()
Bubule felicitari pt noile achizitii 
Si eu ma tot gandesc ca o sa nastem toate odata, de-o sa lesine agitatele si biata barza ramane fara pene si picioare de la atata smotocit si tras 

38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
Kya spune:
Am mancat, am dormit... ce viata!
Mami stai linistita ca, asa cum spunea si Naty, daca tu ai avut varicele, bebelina e OK. Si Florinelul e foarte posibil sa fi avut cand era mic si sa nu mai tina minte.
Bubule felicitari pentru cumparaturile facute. As vrea si eu sa merg, dar asa cum stau eu sa nasc de pe o zi pe alta, mai degraba as sta cuminte in casa.
Cami bine ati venit acasa. Ma bucur ca Luca e acum bine! 
Criss eu nu am auzit de asa ceva, si crede-ma ca am citit multe legi.
Eu mai devreme intrasem la idei, ca de azi dimineata nu s-a mai agitat pitica asa mult (adica aproape de loc). Drept pentru care am luat-o la ascultat cu aparatul. Si pentru prima data i-am auzit inimoara foarte clar! Cred ca am nimerit exact pe ea, pentru ca pana acum cautam mult pana sa gasesc ceva. (M-am luat si eu dupa dr cand o asculta cu palnia...)
Ce frumos suna!

Kya
39+ cu
Sanziana
AMR... pana cand trebuie ![]()
A inceput o mare dragoste
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Cris, nu stiu, tu de unde stii? Ca si io-s baba de 33 de ani, m-ar interesa...
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
mercic fetele de incurajari...asta e, ca eu am afcut...si teama mi-e pt honey nu acum cat e in burtica ci atunci cand va iesi...ca tati al ei n-a facut...sau cel putin nu tine minte...iar ca s-o intrebe pe cine stiu eu, mai greu...a fost sa-i recolteze sange dar cica abia la sfa saptamanii viitoare are un raspuns...diseara mai vbeste cu tipa de la dermato care a zis ca se mai intereseaza si pe la infectionisti si s-ar putea sa-l treaca pe aciclovir...dar cred ca-i dau eu preventiv, ca chiar am in casa, decand am avut zona zoster...puii mei cu bolile astea!
naty, deci daca eu am facut (si da, am facut) honey are anticorpi de la mine?
Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ccris_ccris spune:
Ma, fetelor, mi-a zis verisoara-mea. Ea face un curs la munca si doua dintre profele ei sunt gravidutze si, cica, de la ele ar fi auzit si mi-a zis si mie sa ma interesez, ca eu am facut 30 in ianuarie. Cica ar fi vorba de o suma frumusica, nu 1 mil-2. Miram-as! Am crezut ca poate stiti voi ceva. Nu stiu unde sau pe cine sa intreb.
Bubu, felicitari pentru achizitii!
Cami, bine ati venit acasica, sper ca bebe e bine acum!
Kya, super cu aparatul de ascultat bebele, am vrut si eu sa-mi iau dar mi s-a parut cam scump.
Papacios, au venit rezultatele?
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
natynic spune:
Da, Mami, tu nu poti lua de la Florin si primele doua luni de viata bebeii sunt feriti de multe boli infectioase avand anticorpi transmisi de la mama (apoi se mai pierd). Acu daca i-ai transmis fix anticorpi de varicela nu stiu, dar e o buna sansa.
F bine, sa ia aciclovir, sa stea numai cu masca in preajma lui Honey cand se va naste; cat timp? oricum, daca sa zicem a luat acum, intr-o saptamana ar avea bube si ar sti. Dar stai linistita
Naty
mamica
Iulia mea