Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 11
ursuleata spune:
Papcila, stai calma ca poate nu a luat,,,,nu te mai stresa te rog ca nu are rost. Sa vina acasa si sa mearga la un dr. 
Alina
37+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 zile!!!
mami_papatot spune:
maryb, nu stiu ce sa-ti spun, eu nu am fost la el...
Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ccris_ccris spune:
Papacios, stai calma, ca nu e capat de tara! Poate nu a luat-o sau a facut-o si nu mai stie. Nici maica-mea nu mai stie exact ce boli am facut eu in copilarie si ce nu. Sa faca nticorpii si vedeti pe urma ce e de facut! 
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ursuleata spune:
Sotia se trezeste dimineata transpirata toata si printre gemete ii relateaza sotului: - Am avut un vis. Un nubian statea langa patul nostru si ne facea vant cu o frunza de palmier. Asa de bine era, ca am avut un triplu orgasm... Sotul iese vijelie din casa, cumpara un evantai mare de la magazin, apoi cauta pe strada un negru mare la care ii da 20 de dolari si il aduce in dormitor. Ii pune evantaiul in brate si se pune pe treaba cu sotia lui. Negrul da din greu la evantai, dar tipa nu ajunge defel la orgasm asa ca il roaga pe sot sa schimbe putin rolurile cu negrul. Dupa cateva minute, femeia incepe sa urle de placere. Sotul se apropie de negru si ii sopteste la ureche: - Ai vazut bai fraiere cum se tine evantaiul?
Alina
37+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 zile!!!
mami_papatot spune:
cris, ursuleato,
n-as vrea sa ma gandesc ca e purtator si ca s-ar putea sa fie in incubatie...dar si daca....
ursuleato, hai ca m-ai facut sa rad cu bancul tau ... si la test...11 din 11...cica sunt tare frate! si cu dragostea stau de nu se poate...cu bubele e mai nasoala treaba...
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ccris_ccris spune:
Ce tot arata forumul asta? Cica am ajuns la pagina 17, dar noi de fapt citim si scriem la 11?!
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
kitzy spune:
Mami nu-ti fa ganduri negre degeaba de pe acuma, poate a avut si nu stie, mama de exemplu mi-a zis ca eu am avut numai oreon si la analize la anticorpi mi-a iesit ca am avut candva si rubeola, de care mama nu stie nimic, poate am facut-o intr-o forma foarte usoara. Dupa atata timp, nici mamele nu mai tin minte exact ce boli a facut copilul. Si chiar daca n-a facut-o, daca are un organsim si o imunitate puternica, poate nu l-a luat, asa cum eu am stat mult pe langa cumnatul meu cand era varicela in incubatie si l-am vazut chiar si in timp ce avea varicela si nu s-a lipit nimic de mine, asa ca te rog nu te mai stresa degeaba, ok?
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
mami_papatot spune:
Kitzule, hai ca incet , incet, imi vine sufletelul la loc...abia astept sa ia rezultatul de la analize...acum e in drum spre institut...
???
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
bubu05 spune:
Sper sa mearga...mesajul meu scris aseara si care n-a ajuns...mama lui de forum cu erorile lui...

Doamna naste, nu se incurca! Sper ca nu s-a cracanat prea tare scumpa de Ariel!
Felicitari mami cu doi copilasi nascuti in aceeasi zi! Ce cadou frumos a primit Alexuta!
Superb!
La multi ani Alexuta si bine ai venit pe lume bebe Teo, El Barosano de toti Barosanii!

Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Randunici, mi-am adus aminte, ma tot tin sa va intreb:
Ati auzit cumva ca da statul vreo prima consistenta mamicilor care nasc primul copil dupa 30 de ani? Daca da, spuneti-mi si mie, va rog, cum se procedeaza ca sa intri in posesia ei?
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE