Gradinitza tip nursery(englezeasca)

Gradinitza tip nursery(englezeasca) | Autor: siennasweet

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dragi mamici

Ma alatur si eu celor adaugate pe acest forum si doresc sa va impartasesc din motivele ce m-au facut sa intru in acest minunat univers al copiilor.
Pana a avea posibilitatea sa intru in contact cu ei ca si persoana autorizata(ma refer sa lucrez efectiv in aceasta gradinita ,nursery,cum o numesc englezii)priveam copii cu multa dragoste ca pe niste ingerasi frumosi mici si nestiutori.
Ceea ce m-a frapat in mod deosebit ca dealtfel marea diferenta ce am observat-o in Anglia consta in faptul ca se pune un real accent pe faptul ca fiecare copil in parte OBSERVA,PERCEPE SI REDA fiecare lucru sau situatie intr-o maniera proprie care spre surprinderea mea e atat de deosebita de la un copilas la altul chiar in cadrul aceleiasi trepte de varsta.E fantastic sa porti o conversatie cu un copil si sper sa nu supar pe nimeni dar sa eviti ca sa-i raspunzi intr-o maniera superficiala gandind ca ,de, e doar un copil.
Ceea ce mi-a placut e ca au posibilitatea in a-si contura propria personalitate de la o varsta atat de frageda si tin capul sus ,te privesc in ochi ,te intreaba ,iti raspund si totul cu o incredere in propria persoana fantastica.eu una credeti-ma ca asa as vrea sa fie copii mei pentru ca o atitudine deschisa,sigura pe sine e calea spre un succes garantat.
Sper sa reusesc sa deschid o astfel de gradinitza in Bucium,locatia fiind cea mai potrivita cred,foarte sigura,curata,aer de respirat din belsug.
Va pup si aveti grija de micutzi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Iti doresc mult succes!!!

Mergi la inceput